עבור לתוכן

טמפ' של AMD64

Featured Replies

פורסם

חוזר על שאלה מקודם - ADM64 +3000 עם קירור סטוק ללא OC, לוח K8N, התוכנות והביוס מראים 65 מעלות בעומס ו-51 ברגיל, האם זה תקין/קצת חם מדי/חם מדי ?

כמו כן הרצתי PRIME95 בטעות למשך כל היום...ולא היו שגיאות.

מה אמור בד"כ להראות הצג על גבי המארז, טמפ' פנימית של המארז ? תודה, וסליחה על ההקפצה...

פורסם

טמפרטורה סבירה- למעבד בקירור סטוק במאמץ - לא לעשות OC - רק תשפר את סרקולצית האוויר במארץ והמעבד יירד בלפחות 5 מעלות.

ואל תפתח עוד נושא כזה.

פורסם
  • מחבר

מה לגבי הצג של המארז ? הוא מראה 32 מעלות.

פורסם

איפה קנית את המחשב?

חבר שלי קנה ב com4u הסידור שהקבלים שם פשוט מזעזע!!!

שעה רק ישבנו וסידרנו את הקבלים

אחרי הכל יצא בסדר...

שפר את הסירקולציה

גם לו יש מעבד עם קירור רגיל של AMD והטמפ שלו ב מנוחה בערך 42

מאמץ כ 50

.הלוח epox nforce250

מארז קרמבו :)

פורסם
  • מחבר

קניתי בנעה מחשבים, הכבלים נראים בסדר, אין שום הפרעה ביון המאווררים של המארז למאוורר של המעבד. לחבר שלך יש AMD64 3000 ?

אם כן, אני הולך לחנות שיפתרו לי את הבעיה. לא נראה לי סביר הבדל כזה של 8-15 מעלות.

פורסם

עידנת ביוס ? :)

פורסם
  • מחבר

לא, למה זה אמור לשנות ?

התקינו לי את כל הדרייברים בחנות, לא הגיוני שהם היו עושים את זה אם זה מועיל ?

פורסם

לא , הם לא יעדכנו לך ביוס מהרבה סיבות בין השאר זה שיש בזה סיכון שאין להם סיבה לקחת ממילא אם לרוב האנשים אין מושג שיש דבר כזה שנקרא "עדכון ביוס" ...וזה בלי "הטרחה" הגדולה וכו'

וכן זה אמור לשנות ... לפעמים עדכון ביוס מתקן הצגת טמפ' שגויות וכל מיני באגים ... תבדוק באתר הבית של הלוח שלך

פורסם

ת'אמת - באתר הבית הדרייבר לא תמיד הכי מעודכן - מהנסיון שלי עם אפוקס באתר שלהם העדכון ביוס האחרון הינו 07/19/04 - ודבר התוכנה שבאה עם הלוח הגרסת ביוס האחרונה שהיא מוצאת היא 15/09/04 :jump:

פורסם

בדרך כלל מדריכים אותם לבדוק את הגרסה של הביוס שיש לך לפני שאתה מבצע עדכון כך שבדרך כלל אתה יודע מה יש לך ומה את מעדכן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים