עבור לתוכן

בעיה עם kaspersky anti-virus התוכנה לוקחת לי הרבה משאבי מערכת!

Featured Replies

פורסם
אתה מוכן להיות הגיוני ?

העידכונים הם באותה רמת תיזמון .

הפסק לזרוק שטויות באוויר אם אינך רציני .

מעניין שכל 30 דקות הוא יכול להוריד קבצים זמינים דרך הUPDATE ואם הייתי עושה את זה בפרסונל שהיה לי לפני יומיים

הוא היה אומר שיש לי תעידכונים האחרונים

טוב זה לא מה שמעניין אותי

גם לי יש בעיות - הקספרסקי פרו לפתע פתאום תפס 70-80-90-100 אחוז מהמעבד ואז כל המחשב נהיה איטי...קרה למישהו ?

פורסם

אבל למה הורדת PRO!?

תוריד את הפרסונל!

גרסה 5.0.142

פורסם

I have the Kaspersky Personal 5.0.121, the difference between the versions is big ? worth the replacment ?

פורסם

אבל למה הורדת PRO!?

תוריד את הפרסונל!

גרסה 5.0.142

ישנה גירסא חדשה יותר .

ואני מבקש מכל מי שמתחכם , להפסיק עם שאלות טיפשיות כגון : האם יש הבדל בין הגירסא x לגירסא y ?

כן ! זה תיקוני באגים ! !!!!

ולמי שיש בעיות בקספרסקי פרו - אין לכם בעיות , הוא פשוט כבד ...

off topic

מחליא אותי לראות מודר כותב "להוריד" .... >:(

פורסם

Give more details....

Does the replacement worth it...?

פורסם

ישנה גירסא חדשה יותר .

ואני מבקש מכל מי שמתחכם , להפסיק עם שאלות טיפשיות כגון : האם יש הבדל בין הגירסא x לגירסא y ?

ולמי שיש בעיות בקספרסקי פרו - אין לכם בעיות , הוא פשוט כבד ...

off topic

מחליא אותי לראות מודר כותב "להוריד" ....  >:(

חמור קופץ בראש :)

ניתן להוריד את גרסא ה PERSONAL מאתר האינטרנט שלהם לתקופת נסיון.

יניב

פורסם

E.T

השתמשתי בפרסונל עד לא מזמן

אבל רציתי לראות איך זה..וזה דווקא לא רע רק שכנראה זה איזה באג שאחרי כמה זמן הוא מתחיל להעלות תCPU USEGE

להרבה אחוזיעם

פורסם

מחליא אותי לראות מודר כותב "להוריד" ....  >:(

ואותי מחליא לראות אותך מגיב ככה. >:(

התכוונתי שתוריד ותשלם עבור רכישה!!, למה מה חשבת?

סליחה, אני יודע שאתה טלית שכולה תכלת.

פורסם

הורדתי את 5.0.149 מאתר החברה... עשה לי קצת בעיות בהתחלה, תקע את המחשב על 100% עבודה ככה שלא יכלתי לעשות כלום ונאלצתי לבטל קידוד של 2 סרטים ולדפוק ריסט...

עכשיו הוא פחות או יותר פסדר, מצא לי 3 בק-דורים בהתקנות ישנות של קאזהה ועוד 2 דברים שנורטון (2004 מעודכן) לא מצא.

הוא קצת כבד בסריקות, אפילו יותר מהנורטון, וגם יש בעיה לעדכן לפעמים, אבל סה"כ אני מרוצה.

הוא מזכיר לי אנטיוירוס חינמי ש CA הוציאו פעם...

אגב, לפי הדף הורדות באתר שלהם, אין גירסת 5 פרו, רק 4.5...

http://www.kaspersky.com/productupdates?chapter=146244102

פורסם

נכון.

קודם כל בסריקה הוא כבד מאד, כיהסריה שלו מאד יסודית (בודק כל קובץ, לא כמון נורטון).

ואכן - גרסת פרו יש רק 4.5.

גרסת פרסונל זה 5.

פורסם

עוד משהו מעצבן אצלו, זה שאי אפשר להגדיר לו איך להתנהג בכל מצב של מציאת וירוסים כמו בנורטון.

דוגמא: אני רוצה שאימיילים נגועים ותולעים ימחקו אוטומטית, ושקבצים שאני סורק ינוקו ואז יבודדו אם אי אפשר לנקות.

אי אפשר להגיד לו מה לעשות במצב כזה, אלא יש בחירה בין "תן לאנטיוירוס להחליט" ובין "תחליט בעצמך"... האופציה הראשונה לא תמיד מה שאתה רוצה ואילו השנייה סתם מרגיזה...

אני פרפקציוניסט בקטעים האלה, אם משהו לא מתאים לי פרפקט אני יכול לעבור למשהו פחות טוב אבל נוח יותר... זה למה אני עדיין ב ICQ2001... :P

פורסם

חלק ממכם אולי לא יודעים אבל אפשר לשנות את הרבה מההגדרות שלו, כמו למשל שהעידכונים יהיו יותר גדולים והוא ימצא יותר מאשר בעדכון הרגיל, גם כמו שברגע שהוא תופס את המעבד על 100% אז לשנות את ההגדרה של הגנה בזמן אמת שאם היא לוקחת יותר מx זמן אז היא תפסיק אוטומטית, וגם לשנות שהוא ימחוק אוטומטית את הוירוסים שהוא מוצא ושהסריקה שלו תיהיה יותר יסודית ממה שהיא...

פורסם

So please explaine to us how to use it correctly so we can install the PRO.

BTW, the difference between the PRO to the Personal is worth the effort ?

Thanks! :)

פורסם

אולי לא הבהרתי את עצמי אבל אני משתמש בגרסת פרסונל 5.0.121, אבל יש שם הרבה אפשרויות שלא מופעלות בדיפולט (כמו שאמרתי בהודעה הקודמת שלי) שעוזרות הרבה.

פורסם

So please explaine where can we turn them on for better use.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים