עבור לתוכן

בעיה עם kaspersky anti-virus התוכנה לוקחת לי הרבה משאבי מערכת!

Featured Replies

פורסם

יש לי אנטי ווירוס של kaspersky personal

גירסה 5.0121 גירסה הPRO

התוכנה אזות טובה מאוד!!!!

אבל אי לוקחת לי הרבה משאבי מערכת 19,348 שימוש בזיכרון..

זה הרבה לא ?

פורסם

אחי תוכנה זבל תעיף אותה !! מנסיון אישי אין על פנדה אנטי וירוס !!!

פורסם

בזמן סריקה או בIDLE?

פורסם

אצלי היא לוקחת בסביבות ה 11,000K אבל זה לא כלכך הרבה וזה לא מעיק לי על המחשב לעומת זאת כל ה Norton Anti Virus ו Norton  Internet Security שהיו לי בעבר היו שוחטות את הזיכרון ואוכלות אותו כמו כלום.

לא יודע מה הניסיון האישי שלך אבל אני מרוצה ממנה והיא ממש לא זבל ויש רבים שיעידו עלכך ואף יוסיפו כי היא אחת מתוכנות האנטי וירוס הכי טובות שקיימות היום.

פורסם
  • מחבר

פנדה =אנטי ווירוס הכי גרוע שייש

התוכנה אזות kaspersky הכי טובה כי אי כמו ANTI VIRUS 2004 עם התוכנה מוצאת ווירוסים אז הווירוסים בטוח קופסא ואז מוחקים את הווירוסים עם הקופסא אזות

בNOD32 אין את זה צריך למחוק לבד את הווירוסים אז למה אומרים שהתוכנה אזות אחת הטובות:<?

פורסם

פנדה =אנטי ווירוס הכי גרוע שייש

התוכנה אזות  kaspersky  הכי טובה כי אי כמו ANTI VIRUS 2004  עם התוכנה מוצאת ווירוסים אז הווירוסים בטוח קופסא ואז מוחקים את הווירוסים עם הקופסא  אזות

בNOD32 אין את זה צריך למחוק לבד את הווירוסים אז למה אומרים שהתוכנה אזות אחת הטובות:<?

תראה KASPERSKY היא לא בדיוק כמו NORTON ANTI VIRUS ויכולת האיבחון שלה והטפול בוירוסים הרבה יותר טובה מאשר ה NORTON ANTIVIRUS

עכשיו לגבי ה NOD32 היא נחשבת גם למאוד טובה שוב בגלל שגם לה יש יכולות אבחון וזיהוי גבוהות של וירוסים שלא כמו ה NORTON ANTI VIRUS עכשיו יש דעות לכאן ולכאן לגבי מי מהשתים יותר טוב KASPERSKY או NOD32.

אני אישית לא עבדתי עם ה NOD32 אלא עבדתי כל הזמן עם NORTON ANTIVIRUS עד שחבר המליץ לי בחום על ה KASPERSKY ניסתי ואני ממש מרוצה גם עובד מצויין וגם לא מעיק על המחשב.

פורסם
  • מחבר

הבעיה בNOD32 שעם התוכנה מוצאת לך וויורס אי נותנתן לך קישור איפה הווירוס.. וזה וזה הרבה פעמים קשה לימחוק אבל תוכנה כמו ANTIVIRUS2002+ +kaspersky

יש להם קופסא כול ווירוס שהתוכנה מצא הווירוס יהיה בקופסא זה הכי טוב ..

פורסם

יש לי אנטי ווירוס של kaspersky personal

גירסה 5.0121 גירסה הPRO

התוכנה אזות טובה מאוד!!!!

אבל אי לוקחת לי הרבה משאבי מערכת 19,348 שימוש בזיכרון..

זה הרבה לא ?

נתחיל מזה , שזאת לא גירסאת פרו .

תוריד את הגירסא העדכנית ביותר , 5.0.149.4 מהאתר !

ותתקין לנסיון .

ולגבי הנוב הזה :

אתה לא שווה את האתר הזה ... אני מרחם עלייך .

פורסם

Does anyone knows what is the difference between the PRO version to the Personal ?

Thanks! :)

פורסם

בגנה ברקע משופרת , אך כבד יותר .

סורק היוריסטי מעולה .

פורסם
סורק היוריסטי מעולה .

What?!

Its very heavy??

פורסם

Does anyone knows what is the difference between the PRO version to the Personal ?

Thanks!  :)

לפי דעתי

-מערכת הקבצים שלה יותר נוח על הכונן

-הפרו יותר משוכלל מהפרסונל..יותר אפשרויות

-מתעדכן כל 30 דקות (אפשר לעשות את זה מית שרוצים אבל כל 30 דקות יש עדכונים לעדכן)

החיחסרון הכי גדול שאולי תוכלו לענות לי עליו למה הPRO הדפוק הזה לא יכול לסרוק אימיילים באאוטלוק אקספרס ?

פורסם

לא נכון , אפשר להגדיר אותו לבדוק עידכונים כל 30 דקות , אבל הוא מתעדכן בדיוק כמו הפרסונל .

פורסם

אז למה כל 30 דקות הוא מסוגל להוריד קבצים בעוד שבפרסונל אם היית מנסה להוריד הוא היה אומר שאין קבצים להוריד ?

פורסם

אתה מוכן להיות הגיוני ?

העידכונים הם באותה רמת תיזמון .

הפסק לזרוק שטויות באוויר אם אינך רציני .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים