פורסם 2004 בספטמבר 1921 שנים מישהו יכול להסביר לי בדיוק מה זה BEARING לסוגיו (BALL BEARING, DUAL BALL BEARING וכו')תודה
פורסם 2004 בספטמבר 1921 שנים גם אני שאלתי את השאלה הזאת הסבר חובבני ואז אני אתן גם קישור טכני. 2ball- שני כדורים משומנים sleeve- מן משהו משומן (כאן השמן יותר קריטי כנראה) 1ball sleeve- לא יודע... יש גם ברינג שיש בו מגנטים שעוזרים לרוטציה של המאוורר... העסק הזה קצת מעורפל לי, אני בטוח שיש על זה משהו בפורום ואני אלך לחפש גם באינטרנט. קישור- http://www.silentpcreview.com/files/ball_vs_sleeve_bearing.pdf Criteria Ball Bearing Sleeve Bearing Fan Longevity Longer life Shorter life Heat Endurance Higher Lower Fan Mounting Options Vertical, Shaft Center Line Parallel, Perpendicular Vertical Noise Emission Quieter at High Speeds Quieter at Low Speeds in Early Life Parts Precision Non-precision Lubricant Less Evaporation More Evaporation Contact Point Line Cost More Expensive Per Unit Less Expensive Per Unit בבקשה. ד"א- תשנה כותרת למשהו כמו bearing types כדי שיוכלו למצוא בחיפוש.
פורסם 2004 בספטמבר 1921 שנים אז בקיצור על קצה המזלגלכל דבר שמסתובב על מנת למנוע חיכוך בין החלקים, = יצירת חום = איבוד אנרגייה, נותנים פיתרון.במאווררים משתמשים בפיתרון של מיסבים, (לגר או קוגלגר בלשון העם).BALL = מיסב כדורי SLEEVE = מיסב בצורת גלילמיסב כפול = מיסבים משני הצדדיםלמאוורר עם מיסבים כדוריים ארך חיים ארוך יותרגם במאווררים יש חשיבות לטמפרטורת העבודה בה הוא נמצא כאשר ארך החיים הינו חצי כאשר עובדים בטמפ. גבוהה (כ- 70 מעלות)לעומת טמפרטורת עבודה ב- 40 מעלות.ההבדל בין יצרן מאוורר אחד לשני מתבטא בעיקר ברמת הדיוק של המיסבים, שממנו נובע ארך החיים והרעש שמפיק המאוורר.
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים מחבר תודה רבה לכל העוניםהבנתי את הרעיון בכלליות. אם יש למישהו יש קישור לאתר עם תיאור גרפי גם (שייכנס לי עמוק לראש ;D) אני מאוד אשמחנ.במה זה RIFLE BEARING?
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים תודה רבה לכל העוניםהבנתי את הרעיון בכלליות. אם יש למישהו יש קישור לאתר עם תיאור גרפי גם (שייכנס לי עמוק לראש ;D) אני מאוד אשמחנ.במה זה RIFLE BEARING?מצטרף לשאלה.זה מה שזכרתי במעורפל...*ותשנה בבקשה את הנושא.
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים מיסב שנכנס לשימוש רק במאוררי קולרמאסטר (פיתוח אישי שלהם או משהו) שבעצם "משפר" את טכניקת הsleeve עקרונית יצא להם אחלה מיסב הוא מצויין מכל הבחינות (גם אורך חיים וגם שקט אם זה ממש נותן למישהו את ההבדל) קצת פרטים יבשים: מבחינת אורך חיים ה" two ball " הוא הכי מוצלח, אמור להגיע ל 50,000 שעות הריפל וה"one ball one sleeve" אמורים להגיע ל 40,000 והsleeve הרגיל 30,000 ברוב המקרים אפילו פחות מבחינת סיבולת חום, ה "two ball" יכול לספוג הכי הרבה, אחריו הריפל וכל השאר קצת פחות מבחינת רעש (אני לא שמתי לב להבדל) שוב המיסב הכדורי הכי שקט (יחד עם הריפל) והsleeve בתאוריה אמור לפלוט יותר רעש
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים יש סוג של מנגנון שמשתמש בכוח מגנטי ע"מ לסובב את המאוורר (משהו כזה ~)מישהו יכול לפרט?
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים כולם, ככה פועל מנוע (קטבים צפוניים ודרומיים - פלוס ומינוס "מגנטיים")המיסב זה בעצם כמו "לאגר" או משהו בסגנון
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים רק תיקון קטן ואטוס עד כמה שיותר לי ה-sleeve bearing דווקא אמור להיות השקט יותר מבין החבורה.פעם קראתי מאמר שאם אני לא טועה כתבו שם שהיחס בין sleeve ל-ball bearing הוא 1 ל-3 דציבלים (לטובת הסליב)
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים מזה hydraulic bearing?עריכה: מצאתיhttp://www.avc.com.tw/about%20us/Hydraulic.html
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים רק תיקון קטן ואטוס עד כמה שיותר לי ה-sleeve bearing דווקא אמור להיות השקט יותר מבין החבורה.פעם קראתי מאמר שאם אני לא טועה כתבו שם שהיחס בין sleeve ל-ball bearing הוא 1 ל-3 דציבלים (לטובת הסליב)את המידע שנתתי אני לא ממציא ואני לא מצמיד את האוזן למנוע בשביל לשמוע את הרעש שהוא מפיק, רשמתי את זה מתוך טבלת הבדלים שפעם הורדתיבכל מקרה ההבדלים זה רק על הנייר, את ההבדלים לא תשמע באוזן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.