עבור לתוכן

שאלה בקשר לקרור המים של קולר מאסטר

Featured Replies

פורסם

האם הוא מגיע עם הבלוקים זאת אומרת שאתה קונה את כל החבילה והאם בשלב מאוחר יותר ניתן להוסיף בלוקים לכרטיס מסך נגיד ולדיסק הקשיח?

פורסם

המערכת הזאת יקרה ואם ביצועים ממש לא טובים. אפשר לבנות מערכות הרבה יותר טובות "רגילות"

פורסם

מה שholy JC אמר זה ממש נכון.

בכל אופן לא לא כ"כ רלוונטי לעשות את זה למערכת הקיימת ממספר סיבות:

א. כל שינוי פוגע באחריות.

ב. המערכת הזאת מתוכננת לקרר בלוק אחד בלבד (וגם זה בקושי  ;D). אים תוסיף בלוקים הקירור שלהם יהיה לקוי ביותר.

אין כמו לרכוש חלקים (חלקים לקירור מים) ולהרכיב מערכת חזקה ואיכותית.

פורסם

ואם אתה מחפש שקט אז גם זה לא המערכת הכי טובה. אפשר לבנות מערכת מים the old fashion way אם משאבה שקטה וחזקה בהרבה מאשר לצעצוע הזה שיש לקולר מאסטר או כל סט אחר.

פורסם
  • מחבר

אז אין סט שבאמת הייתם ממליצים עליו?!?

כי אני לא מבין בלבנות את זה... והתקציב שלי הוא עד 1300 ש"ח בערך

פורסם

קח את הסט של EMP אם בלוק של waterchill

פורסם
  • מחבר

אוקיי נניח שהבנתי אבל אח"כ אני רוצה להרחיב את זה אולי לכרטיס מסך ולזכרונות

יש סיכוי שאני אוכל לקבל ת'אי סי קיו שלך בפרטי או משהו בשביל לדבר איתך קצת יותר לעומק?

פורסם

אין קירור מים לזיכרונות :-X

ובקשר ללהוסיף בלוק לכרטיס מסך או לציפסט או מה שזה לא יהיה אתה פשוט צריך משאבה יחסית חזקה ורדיאטור טוב. שאת זה טיקים של קולר מאסטר או כל אלה לא יתנו לך. אבל מערכות "אמיתיות" אם חלקים טובים כן יתנו. כמו שאמרתי אם אתה רוצה מערכת קירור טובה ולא כל כך יקרה אז זה או את הערכות קירור של waterchill או את של EMP אם בלוק מים למעבד של WATERCHILL ולכרטיס מסך מה שאתה רוצה לקנות..

פורסם
  • מחבר

אוקיי סבבה תודה העניין הוא שאני מזמין דרך חבר של אבא שלי שיש להם חברת מחשבים ענקית שברח לי השם פשוט...

בקיצור אני לא חושב שיהיה להם EMP

פורסם
  • מחבר

ואם תוכל להגדיר משאבה חזקה ורדיאטור טוב בהנחה שאני רוצה גם בלוק לכרטיס המסך...

תודה מראש :)

באמת שעזרת וגם כולם

פורסם

בתחום המחירים הזה, אלא אם כן יש לך אפשרות להזמין מחו"ל, רק EMP.

המערכת היחידה שמגיעה בחלקים, ולא כקיט מסכן.

משאבה חזקה=משאבה שדוחפת הרבה מים(מן הסתם). אני חושב ש 300ליטר\שעה צריך להספיק לך.

רדיאטור טוב=רדיאטור שמספיק לקרר את כל המים שהמשאבה דוחפת. תלוי בחומר(נחושת\אלומיניום), במבנה הסנפירים, בגודל, במאווררים שעליו כמובן וכו'.

פורסם
  • מחבר

יופי מה אני מבין בסנפירים וגדלים פשוט תגיד מה טוב :)

פורסם

של EMP טוב.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה אחי מעריך את זה....

אני רק מקווה שניתן יהיה להזמין EMP באיזשהי צורה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים