פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים שלוםיש לי בעייה לצרוב סרט דיוידי (על מדיית דיוידי) כאשר NERO מסיים צריבה בדיוידי הביתי מופיע EOROR החלפתי המון תוכנות המון שיטות צריבה אפילו צורב!! ועדיין יש לי את הבעייה הזאת!! מה זה יכול להיות?אני מריץ WINXP SP2 ...אני כבר מיואש....PLEASE HELP!!!
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים אולי תציין יותר פרטים?הצורב? מהירות צריבה? סוג הדיסקים? גירסאת הנרו והודעת הerror המדויקת.
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים מחבר אולי תציין יותר פרטים?הצורב? מהירות צריבה? סוג הדיסקים? גירסאת הנרו והודעת הerror המדויקת.צורב 1) סוני DRU500צרב 2) BENQמהירות צריבה 1X 2 X 4 (לא משנה מה אני בוחר הכל נכשל)דיסק RW+ של MAXELL NERO 6 ULTRA EDITIONה-ERROR הוא לא בצריבה אלה בדיוידי הביתיי והוא פשוט DISC ERRORקראתי קצת בפורום, האם קינפוג פיזי של הדרייב יכול להשפיע? מאסטר,סלייב וכו'.....
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים אולי פשוט ה-DVD הביתי שלך לא יודע לקרוא מדיות DVD+RW?לא כל הנגנים תומכים בכל הפורמטים.נסה DVD-R, יש סיכוי די גבוה שהוא יפעל.
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים מחבר מורן,סליחה שלא הזכרתי קודם...זה עבד לפני עכשיו לא גם עם DVD+ וגם עם - ....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.