עבור לתוכן

מאיזה ספר אתם ממליצים לי ללמוד ++C?

Featured Replies

פורסם

מאיזה ספר אתם ממליצים לי ללמוד ++C?

פורסם

אני אישית עשיתי הרבה חיפושים בעיר בכל חנות אפשרית וגם באינטרנט והגעתי למסקנה שהספר הכי איכותי זה מן ספר סגול כזה עם לבן שנקרא "C++ מדריך מקצועי" הוצאת "מרכז ההדרכה 2000".

היה עוד ספר אחד אדום לבן של הוד עמי ל-C++ עם 950 עמודים בערך והוא גם מצוין לפי דעתי ויכול להיות שגם יותר טוב מהסגול שהזכרתי קודם אז פשוט תסתכל ותבדוק מה מתאים לך יותר.

פורסם
  • מחבר

סבבה, לחפש ספר סגול שנקרא ++C מדריך מקצועי או אדום לבן... אוקיי

פורסם

thinking in C++ נקודה.

פורסם

מה אמור להיות המחיר של כזה ספר?

פורסם
  • מחבר

(אם שאלת אותי) אז התקציב שלי הוא בין 100 ל120 שקל (שזה המחיר של רוב ספרי התיכנות שראיתי)

פורסם

thinking in C++ נקודה.

ספר בעברית?

פורסם

Thinking in C++ from http://www.mindview.net

הספר באנגלית וניתן להורדה בחינם (מהאתר של הסופר). אני ממליץ עליו בחום כי מעבר ללימוד ה syntax של השפה Bruce Eckel

מסביר רעיונות חשובים של תכנות מונחה עצמים וישום שלהם ב C++.

פורסם

מצאתי אתר שנותן אפשרות להוריד את הפרקים הראשונים של השפות המוכרות (C, C++, JAVA וכו')

www.mh2000.co.il

הורדתי משם את המדריך לשפת C (הכל ניראה חוקי שם P:) וזה מדריך מצויין

פורסם

זה חוקי שם, גם אני הורדתי משם. זה מסביר לך את הרעיון יפה מאוד, ונותן דוגמא בכל פרק, אבל עדיין יש דברים שאי אפשר כל כך להבין בלי לשאול מישהו יותר מוסמך.

פורסם

זאת הבעיה הרצינית של ללמוד בכוחות עצמך...

אבל תשנס מותניים, ותעבוד קצת יותר קשה :P

פורסם

Accelerated C++

by Andrew Koenig and Barbara E. Moo

הוא באנגלית, כמובן (אם אתה רציני בקטע אתה חייב לדעת אנגלית ברמה מספקת בכל מקרה).

ניתן להשיג בחנויות של ספרי מחשבים.

יש גם את

Object Oriented Programming in C++ 2nd Edition

by Richard Johnsonbaugh and Martin Kalin

שהוא הספר שאיתו אני לומד כרגע (ספר הלימוד של הקורס "סדנה ב- ++C" באוניברסיטה הפתוחה), ספר לא רע בכלל.

אבל שוב, ++Accelerated C - זה הספר המומלץ ביותר.

ואם לא בא לך להוציא כסף - ++Thinking In C.

בהצלחה ;)

עריכה:

ככה נראה הספר -

largecover.jpg

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

(אם שאלת אותי) אז התקציב שלי הוא בין 100 ל120 שקל (שזה המחיר של רוב ספרי התיכנות שראיתי)

הספר האדום של הוד עמי אם אני זוכר נכון מהחנות עולה 250 שקל....והמחיר של ספרי תכנות טובים ממה שאני חיפשתי לשפת C לא ירד מ130 שקל

פורסם

אין ספרי תכנות רציניים בפחות מ- 200 ש"ח.. אולי כל הHTML ושטויות בסגנון הזה..

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה רבה, נראה לי שאני אלך על זה שמורידים מהאתר של הסופר (אם כבר אפשר ללמוד באנגלית אז למה לא?)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים