פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים יש לי ווינדוס XPכשאני מדליק את המחשב בקטע של הטעינה של הווינדוס שיש את הסמל של הווינדוס XPואת הפס הזה שנטען מתחתיואז בקטע הזה המחשב עושה ריסט לבד וככה זה חוזר וחוזר וחוזרניסיתי להעלות את המחשב בsafe mod וזה גם לא עוזר עדיין הוא עושה ריסטמישהו יכול לעזור לי לי...מה הבעייה?עריכה:כשעלה המחשב עשיתי F8 ובחרתי שם אפשרות אפשרות ואיכשהו אני לא זוכר איךהגעתי למסך שהיה כתוב בו:<windows root>\system32\ntoskrnl.exeשיש בעייה בעייה עם זה או משהו כזהתודה
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים מחבר לרוב זאת בעיית זכרון.תנסה זכרון אחר.נממ... אם יש בעייה בזיכרונות בהכרח חייב להיות ציפצוף?
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים לאיכול להיות שהמחשב מזהה את הזכרון כבסדרולכן זה לא מצפצף אבל עדיין יש בו בעיותתנסה זכרון אחר במחשב שלך ותנסה את הזכרוןשלך במחשב אחר ותראה איך הכל ילך
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים או שתנסה כמו שאמרו את הזכרונות במחשב אחראו שתוריד ממחשב אחר תוכנה בשם "memtest" תצרוב ותפעיל במחשב הפגום (זאת תוכנה לבדיקת תקינות הזכרונות, נכנסת לפעולה בboot - אין צורך במערכת הפעלה עובדת)
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים תנסה לעשות repairלי גם היתה את הבעיה הזאת לפני איזה שבוע וזה פתר את העניין
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים מחבר זה מה שעשיתי עד עכשיולקחתי את ההארד דיסק של המחשב עם הבעייה חיברתי אותו למחשב שלי וסרקתי עם האנטי וירוס את ההארד דיסק של המחשב השני.האנטי וירוס לא מצא כלום.ואני חושב שזאת לא בעייה בזיכרון כי אם זאת הייתה בעייה בזיכרון אז כשהייתי מחבר את ההארד דיסק של המחשב השני למחשב שליזה הווינדוס היה עולה כרגיל והוא לא עלה.
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים מחבר רגע, בהארדיסק אחר המחשב עולה?!לאחיברתי את ההארד דיסק של המחשב שבו הבעייה למחשב שליוזה גם לא עלה.
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים מחבר אז אולי ההארדיסק דפוקעכשיו ההארד דיסק של המחשב השני מחובר למחשב שלי והוא עובד טוב מאודחיברתי את שני ההארד דיסקים במקביל ההוינדוס טעון מההארד דיסק שליוההארד דיסק של המחשב שני הוא מחובר כנוסף
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים מחבר תתקין מחדש את הווינדווס אבל עם פורמט מלאגם אני חשבתי על פירמוט אבל אני לא רוצה לפרמטאיזה איזה משהו כזה של תיקון שגיאות או השלמת קבצים של ווינדוס??דרך הסידי רום של ה windows
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים אחי יש כאן אנשים חכמים תקשיב.... אין לך ברירה את הקבצים שהיו לך כבר איבדתהדרך היחידה להשיב את המערכת על הרגליים זה לפרמט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.