פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים דבר ראשון אם אני כבר קונה כונן,אני כנראה אקח אחד מאלה:hitachi sata 80gb - 8mbhitachi pata (ide) 120gbseagate sata 80gb - 8mbseagate pata (ide) 120gbאולי מקסטור או סמסונג, הם קצת יקרים מול היטאצי וסיגייט אז זה קצת מרתיע אותי (נכנסים לתקציב אבל סתם לפרנציפ למה שאני אשלם יותר ?)בכל מקרה אני לא יכול לדעת דגם מדוייק לפני הקניה, מישהו יכול לאשר לי חד משמעית שמוצר מסויים יש או אין בוודאות סנסור?ועד כמה מדוייקים הסנסורים של ההרדיסקים, או שהם גם זייפנים כמו של הלוחות אם?תודה.
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים דבר ראשון אם אני כבר קונה כונן,אני כנראה אקח אחד מאלה:hitachi sata 80gb - 8mbhitachi pata (ide) 120gbseagate sata 80gb - 8mbseagate pata (ide) 120gbאולי מקסטור או סמסונג, הם קצת יקרים מול היטאצי וסיגייט אז זה קצת מרתיע אותי (נכנסים לתקציב אבל סתם לפרנציפ למה שאני אשלם יותר ?)בכל מקרה אני לא יכול לדעת דגם מדוייק לפני הקניה, מישהו יכול לאשר לי חד משמעית שמוצר מסויים יש או אין בוודאות סנסור?ועד כמה מדוייקים הסנסורים של ההרדיסקים, או שהם גם זייפנים כמו של הלוחות אם?תודה.תשמע כמו כל דבר גם פה יכולים להיות זיופים אני לא מאמין שיתנו לך זיוף או סחורה סוג במקווה שלא יתנו לך משהו משומש גםמה שכן איך זה לא שאומרים לך את הדגמים? תדרוש את זה זאת זכותך לדעת אתה משלם כאן את הכסף עבור המוצר הזהושמע לא בדקתי את העניין לגבי שאר החברות אבל למשל בWD שאני קניתי את ה120GB של עם ה8מגה באפר היה רק דגם ולא מיליון דגמנים של WD.1200JB אם אני זוכר נכון
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים מחבר גם ל WD800JB יש איזה 4 דגמים, רק ל2 מהם אם זכור לי נכון יש סנסור..בקיצור אין דרך בטוחה לדעת אם כן או לא :\
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים סליחה על הבורותאבל מה זהה"סנסור"רכיב מסויים שמראה שהכונן אכן מקורי? או שהוא עבר בדיקה של WD או משהו בסגנון?
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים מחבר סנסור זה חיישןהכוונה שלי זה לחיישן טמפרטורההכוונה בסנסורים "זייפנים" זה שהם קוראים טמפרטורה לא נכונה
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים אה תודהניסיתי לעזור מסתבר שאתה מבין יותר ממני חחאני אבדוק אם לי יש סנסור בעצמיבטח אם אני אוריד תוכנה של WD הוא יוכל להשתמש בסנסור כדי להגיד לי מה הטמפ'?ואני מניח שיש עוד תוכנות
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים מחבר יש כל מיני תוכנות ניטור להרדיסק, בין המומלצות הם : HDD TEMP ו- Active S.M.A.R.T (ניתן למצוא להורדה ע"י חיפוש ב GOOGLE.COM)
פורסם 2004 בספטמבר 1921 שנים מחבר קח מדחום ותמדוד..זה יהיה יותר מדוייק מהסנסורים של ה HD's תודה אחי! עזרת לי מאוד ;Dאני יודע שסנסורים חיצונים יותר מדוייקים מהסנסורים שיש היום בתוך החומרה, אבל זה לא העניין ולא על זה התארד מדברזה לא משהו ספציפי כל מה שציפיתי לשמוע זה:תכלס בלי דגם מדוייק אתה לא יכול לדעתתודה לכל מי שהשתתף בדיון בין אם הוא עזר יותר או פחות (:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.