עבור לתוכן

בעיה בצריבת סרטים בדיוידי

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה קטנה, הצלחתי להקליט בעזרת הכרטיס טלויזיה סרטים מהוידאו למחשב אבל שאני מנסה לצרוב אותם הצורב ממיר אותם לקבצי dat, אני מנסה לצרוב אותו בתוכנה נרו הקטגוריה של צריבת סרטים לדיוידי, הוא אומר לי שהפורמט אינו מתאים.

אני לא יודע מה לעשות עד עכשיו יש לכם מושג?

תודה

פורסם

איך הגעת ל DAT?

איזה קבצים היו לך אחרי שגמרת להקליט מהוידאו למחשב?

פורסם
  • מחבר

זה הקובץ שהיה, לא נגעתי בכלום פשוט איך שזה סיים להקליט זה הפך את השמירה לסיומת dat.

אולי אני צריך לעשות איזה שינוי פורמט? איזה סיומת צריכה להיות לזה בכלל?

פורסם

AVI/MPG

פורסם
  • מחבר

אני ינסח את השאלה שלי מחדש:

אני מנסה לצרוב בעזרת תוכנת נרו סרט דיוידי, התוכנה מחפשת קבצי וידאו שמסתיימים בסיומות vop, bup, ifo.

ששמרתי את הסרטים מקלטת הוידאו הוא שומר בפורמט של mpg או dat.

הציעו לי פתרונות בשני מסלולים:

1. שמירה בפורמט שהנרו מבקש

2. המרה של קבצי mpg או dat לפורמט המתאים לנרו.

אני משתמש בתוכנה לשמירת סרטי וידאו בשם Life Video Suite

תודה

פורסם

התוכנה שבה את לוכד את הוידאו מכינה לך ישר את קובץ הוידאו שלך (mpg) מותאם ישירות לVCD אפילו עם הheader שלו בתוך הקובץ ואז משנה את הסיומת ל.dat

כדי להסיר את הheader פתח את קובץ הDAT עם תוכנה שמקודדת לVCD

כמובן שתהליך הקידוד מחדש יקח קצת זמן ואולי יפגום מעט (לא נראה לי שתשים לב) ואז תצרוב את קובץ הmpg שיצא לך בעזרת נרו

כמובן שכל זה יכול להיות הרבה יותר יעיל אם תמצא תוכנה שפשוש תסיר בלבד את הheader ואז יצא לך קובץ mpg נקי שלא קודד מחדש ותצרוב בעזרת נרו.

פורסם

תוציא את הפלט כ MPG, ומשם לך ע"פ אחד המדריכים מ VIDEOHELP.com, איזה שנוח לך...

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אם אפשר לעזור למצוא תוכנה שממירה קבצי וידאו בפורמט של avi,mpg לפורמט vop, bup, ifo?

פורסם
  • מחבר

אחי אני צריך תוכנה שיודעת להמיר קבצים כאלו..כי לי אין מושג מה עושים עם הדברים האלו ניסיתי לקרוא ולא הבנתי כלום..

פורסם

זו בדיוק התוכנה. מה לעשות? כל תכנת המרה תדרוש ממך להזין אי אליו פרמטרים אחרת לא תקבל את מה שאתה רוצה. משהו אתה חייב להבין.

התוכנה הזאת ממירה קבצי AVI ל MPEG2 שזה כמעט DVD.

יש שם הוראות מדוייקות שאומרות מה לשים בכל פרמטר.

יש עוד אופציה יותר פשוטה - תוריד רק TMPG ENCODER ותעבוד עם ה WIZARD שלו. זה גם יהפוך לך ל MPEG2 .

פורסם
  • מחבר

אז מה אני חייב לצרוב רק בפורמט MPEG2 שזה "כמעט" כמו איכות דיוידי? זתומרת שאני לא יכול לצרוב באותה איכות כמו סרט דיוידי שקניתי

פורסם

MPEG2 זה DVD בתנאי שהרזולוציה וה BIT RATE והסאונד באיכות DVD.

אחרי זה לוקחים תוכנת עריכה, כמו למשל TMPG DVD AUTHOR והופכים את ה MPEG2 ל VOB +IFO . זה עדיין MPEG2 אבל הקבצים מאורגנים קצת אחרת.

לגבות סרט שקנית זה סיפור אחר לגמרי מבחינת התוכנות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים