פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים עוד סיבה טובה לקחת דיסקים SATAבקר הSATA מטפל בדיסקים ובקר PATA מטפל בצורבובא לציון גואל
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים זה מזכיר לי ויכוח גדול מאוד שהיה פה בפורומים לפני כ 4-5 שנים אני זוכר גם שעומרי (ENCODER) היה ממש מעורב בדיון הזה... יואו איזה צחוקים בסוף נסגר אם אני זוכר טוב שבבקרים הישנים יש הבדלים בחדשים כבר אין אם עברו 5 שנים כנראה שהיום הבקרים בטוח חדשים אין הבדל, לא משמעותי בכל מקרה. יניב סתם בשביל להרוס תהרגשה חחח האתר הזה קיים 3 שנים בלחץ יעני הפורומים מחודש אוקטובר 2001 לפי מיטב ידעתי
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים סתם בשביל להרוס תהרגשה חחח האתר הזה קיים 3 שנים בלחץ יעני הפורומים מחודש אוקטובר 2001 לפי מיטב ידעתי כנראה שאתה אפילו לא מכיר את PCPRO :lol: :lol: :lol: ומזה אני מסיק שאתה לא יודע מה זה מערכת פורומים אמיתית... חפש קצת בכללי נוסטלגיות על העבר, כל מיני טרדים גאוניים ומצחיקים שהיו בפורומים של PCPRO. צעיר יניב
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים כנראה שאתה אפילו לא מכיר את PCPRO ומזה אני מסיק שאתה לא יודע מה זה מערכת פורומים אמיתית... חפש קצת בכללי נוסטלגיות על העבר, כל מיני טרדים גאוניים ומצחיקים שהיו בפורומים של PCPRO. צעיר יניב חח הבאת בי אין מה לומר לא בדקתי תעבר הסתמכתי על מידע שתמיד זורקים פה שהאתר הוקם בתאריך X וכל זה צעיר? מה הקשר? טוב זה תמיד טוב להיות צעיר מי רוצה להתקשש...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.