פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים המממ אז ככה במחשב שלי מתי שאני מחבר ת'חיבור מאסטר (אני מתכוון לכבל IDE) בביוס הוא מופיע לי כסלייב ומתי שאני שם אותו על סלייב הוא עושה לי מאסטר בביוס...מה הבעיה פה?מאסטר זה החיבור הקרוב לחיבור של הלוח אם נכון?תודה לעוזרים
פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים no. the master is the one on the other end of the ide cable...the one closer to the motherbored is the slave(usually)
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים אם אתה עושה בכונן שלך CABLE SELECT אז זה קשור למיקום שלו על הכבלאם לא זה פחות קשור..תגדיר כמו שצריך גם את הכוננים ואז תשתדל שהכונן MASTER יהיה בקצה הכבלוה SLAVE באמצע.יניב
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים משתמשים ב CABLE SELECT ?לדעתי צריך להגדיר את הג'מפר כמסטר או סלייב וזה מה שקובע
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים תקשיבבג'מפרים שעל הכוננים יש כמה מצביםMASTERאתה מכירSLAVEאתה מכירויש גם CABLE SELECTזה אומר שהכוננים מסדרים את עצמם לפי המיקום שלהם על הכבלשנה טובהיניב
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים אם אתה עדיין מבולבל תקרא את זה:http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=84&p_created=1005005461&p_sid=siNNTClh&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9MTcmcF9zZWFyY2hfdHlwZT1zZWFyY2hfZm5sJnBfcHJvZF9sdmwxPTkxJnBfcHJvZF9sdmwyPSZwX2NhdF9sdmwxPTEyMyZwX3BhZ2U9MSZwX3NlYXJjaF90ZXh0PWluc3RhbGwrZWlkZStqdW1wZXIrc2V0dGluZ3M*&p_li=
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים מחבר רגע אז למה אמרו לי לשים ת'מאסטר על הדיסק קשיח ואת הכונן דיסקים על הסלייב? בעיקרון יש בכלל שוני במהירות בין המאסטר לסלייב?
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים אין הבדל במהירות בין מאסטר וסלייב אבל אביזר מאסטר איטי יכול לדפוק לך סלייב מהיר.אני ממליץ שתתעלם מהאופציה של CABLE SELECT ותג'מפר את האביזרים שלך כמאסטר או סלייב בלבדכעקרון את האביזר עם הממשק המהיר ביותר יש לג'מפר כמאסטר והאיטי לג'מפר כסלייבבמידה ויש לך אביזר אחד בלבד על הכבל הוא יכול להיות מאסטר או סלייב באותה מידה של הצלחה.
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים מחבר סבבה אחי תודה על העזרה... בעיקרון אם יש לי הארד דיסק וכונן דיסקים אז הארד דיסק מאסטר דיסקים סלייב נכון?
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים עדיף לא לחבר הארדיסק ודיסק על אותו חוט... זה גורם להארדיסק לפעול לאט יותר
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים מחבר עדיף לא לחבר הארדיסק ודיסק על אותו חוט... זה גורם להארדיסק לפעול לאט יותרבעע טוב נו אז נשים ת'כונן דיסקים על SEC....
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים עדיף לא לחבר הארדיסק ודיסק על אותו חוט... זה גורם להארדיסק לפעול לאט יותר זה מזכיר לי ויכוח גדול מאוד שהיה פה בפורומים לפני כ 4-5 שנים אני זוכר גם שעומרי (ENCODER) היה ממש מעורב בדיון הזה... יואו איזה צחוקים בסוף נסגר אם אני זוכר טוב שבבקרים הישנים יש הבדלים בחדשים כבר אין אם עברו 5 שנים כנראה שהיום הבקרים בטוח חדשים אין הבדל, לא משמעותי בכל מקרה. יניב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.