פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים מחבר אמממ אני אתאר לכם אותו...יש לו צורה כזו ארוכה (לא גליל ולא סרט) ויש כזעה משו שאפשר ללחוץ עליו והוא נכנס פנימה וש עוד כפתור שברגע שלוחצים עליו הדבר הקודם חוזר למצבו הראשוני...
פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים מחבר הנה תמונה קטנה שמצאתי באינטרנט אולי אני אמצא יותר גדולה.. עריכה: מצאתי תמונה גדולה הנה היא:
פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים זוהי בעצם משאבה קטנה מה שאתה עושה זה מחמם את הבדיל עד שהוא נוזלי לוחץ על הכפתור של הקפיץ ואז מקרב את הפיה שלו לבדיל הנוזלי ולוחץ על כפתור השיחרור - שאבת את הבדיל ! כמו שנאמר ושאבתם בדיל בששון
פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים איזה יפה! בדרך כלל זה בא עם סליל נחושת אתה צריך לחממם את הבדיל עד שהוא מתרכך ואז שואב... בהצלחה.
פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים גם אני השתמשתי בעבר במשהו דומה מאוד לזה...העיקרון הוא כמו שהנחש אמר...זוהי מן משאבהאתה צריך ללחוץ על הכפתור כדי השבוכנה תרד...אחר כך אתה מחמם מעט את הבדיל ומקרב את הפיה אליו ומושך במוט שלמעלה.....ולאחר מכן אתה מכוון את המשאבה לכל מקום חוץ מלפנים ולגוף שלך (כי לפעמים הבדיל עוד חם בפנים) ולוחץ על הכפתור...והוא "יורד לך את הבדיל החוצה!תהנהניר
פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים מעניין.לא יצא לי לראות כזה שואב בדיל.מוזר שלא ראית כאלו .זה הדבר היחד שאני מכיר בתור שואב בדיל.לא ידעתי שיש משהו אחר.
פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים יש יש כזה סליל נחושתשאתה שם אותו מעל הבדיל מחממם קצת שואב..אני לא ראיתי כזה דבר...אבל יפה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.