פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים בידיוק איך שגמרתי לסדר חוטים,ואינספור בדיקות שעשיתי בדרך,עכשיו אני בא להדליק ושום דבר!מה זה,הרי הלוח בוודאות מקבל חשמל(לד).אני לא יודע אם שמעתי טוב אבל אני חושב שיש צליל כזה שהכל עובד ואז הוא נקטע.מה אני אמרו לעשות,אני מת מפחד שדפקתי משהו
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים לי יש ספק ג'נרי של 500 וקורה לפעמים שצריך להוציא את החשמל ולתזמן את הלחיצה של הכפתור בשביל לפתוח את המחשב לך תבין ???
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים מחבר כן.מה שממש מוזר זה שאחרי שאני נמנתק ת'כבל ומחזיר הוא כאילו נדלק לשנייה ומפסיק אחרי ששאני לוחץ,ואפשר לעשות את זה רק פעם אחת עד שעוד פעם מוציאים ת'כבל ומכניסים...מה זה יכול ליהיות?אם עשיתי קצר זה הגיוני שהלוח מקבל חשמל?
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים מחבר לי יש ספק ג'נרי של 500 וקורה לפעמים שצריך להוציא את החשמל ולתזמן את הלחיצה של הכפתור בשביל לפתוח את המחשב לך תבין ???מה זאת אומרת לתזמן?דרך הביוס?אני לא יכול כי הוא לא נדלק...גם שלי ג'נרי
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים במארז של אחותי יש בעיה שצריל לחוץ הרבה זמן ורק אז המחשב נידלק, אולי גם לך יש את אותו דבר?
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים מחבר וזה שאני שומע שהוא נדלק לשנייה ומפסיק זה דמיון...אבל המאווררים נגיד זזים לשנייה,וכשאני חושב שזה מפסיק הם גם מפסיקיפ.אז אם אני אלחץ לחיצה ארוכה זה ישנה משהו?
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים מחבר אני לא יודע אם זה זה...הרי אמרתי שהלוח עובד(או ככה לפחות אמור ליהיות)כי הנורה דולקת...אני משתגע כאן מישהו יודע מה עשוים?!מישהו נתקל בזה בכלל מניסיונו
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים מחבר install אתה יכול לעשות לי ילד?plz ;Dאז ככה זה מה שעשיתי:נתתי לספק "לנוח" הרבה בזמן שעזרתם לי כאן,ועכשיו ניסתי לחיצה ארוכה,עכשיו אני לא יודע אם זה בגלל זה או בגלל ה"מנוחה"בכל מקרה מנהל אל תנעל את הת'ארד הזה אולי מישהו ילמד ממנו,חוץ מזה שנראה לי שעוד יהיו לי אינספור בעיות נוספות...(בתקווה שלי).אני עדיין מעוניין שתגידו לי במה יכול ליהיות מדובר(ה"מנוחה" הזאת מועילה במשהו בכלל...או שזה ככה אצל ג'נרים)
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים מחבר אני לא מאמין...כמובן שדיברתי מוקדם מדי...הוא נדלק והמסך עלה,ואז הוא פשוט נכבה...לא יודע מה זה,עוד כל המאווררים וזה עבדו.עכשיו אני לא יודע שוב פעם מה לעשות.מישהו יודע איפה הבעייה בכלל?
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים מחבר עכשיו זה סופי הוא נדלק ואז קופץ כנראה ספק כנראה קצר כנראה לא יודע מה תגידו לי אתם אני בא לי לא יודע מה לעשות כבר.בבקשה עזרה!!!
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים מחבר סעאמק אתה רואה שאני לחוץ וצריך עזרה,אז במקום לעזור אתה אומר לי שאני מקפיץ?!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.