פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים כונן קשיח שברשותי עושה רעשים בPOST - רעשים של גסיסה כאלה, אני משוכנע שהרבה מכאן יודעים על אילו רעשים מדובר לצערנו. והוא אינו מזוהה, כמובן, בPOST.האם בכלל אפשר לתקן אותו? שחזור מידע פחות חשוב לי - איך אפשר לתקן אותו?תודה מראש, חן.
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים אפשר כמובן לשחזר מידעאם אין לך אחריות אין לך מה לעשותבכל מקרה תנסה ללכת לחנות אולי זה יעזור באופן מסוייםכמה שנים ההארדיסק הזה סוחב?יכול להיות שזאת סדרה דפוקה כמו שהיה לIBM למרות שלא שמעתי על משהו כזה בזמן האחרון
פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים מחבר IBM Deskstarנראה לי שיש עליו 3 שנות אחריות (והוא עוד לא עבר 3 שנים), רק שלא רשום את זה על הכונן הקשיח בשום מקום, ואין לי מושג לאן לגשת בשביל לקבל עליו אחריות...
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים אז אתה בבעיה. אם החנות פשטה רגל אז אי אפשר לממש ת'אחריות (נראה לי לפחות). אולי עדיף שפשוט תקנה חדש?
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים נראה לי שרוב היבואנים יסכימו במקרה כזה להחליף לך את ההארדיסק אם תפנה אליהם, אלא אם זה נקנה בפולנטר שהייתה בחובות גדולים (עכשיו תגיד שקנית בפלונטר)
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים מחבר קודם כל תודה לכולכם.שנית, לגבי לקנות חדש - הרבה דברים בחיים, לצערנו, זה פונקציה של כסף. וזה מן הסתם אחד מהם. העדיפות שלי כרגע היא לממש את האחריות על הדיסק (למה לא?!) ולא להתעסק עם קנייה של חדש.איך אני מברר מי היבואן? זה של IBM...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.