פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים הדיסק הוא דיסק גי פי טייש לי הודעת שאין אפשרות להעתיק את הקובץ "פונקציית MS-DOSS לא חוקית"מישהו יודע מה הבעיה?תודה
פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים אני לא בטוח אם הבנתי נכון,אתה אומר שאתה דרך דוס מנסה להעתיק משו מדיסק לתוך הדיסק קשיח ???
פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים יש כפתור *עריכה* אתה יכול להשתמש בו פעם הבאה : ההודעה הזאת מוזרה ביותר אם אתה לא מנסה להעתיק דרך דוס,נסה להעתיק אם total commander http://fileforum.betanews.com/detail/945901171/1
פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים מחבר אממ תודה אבל לא הבנתי מה הקישור שנתת לי..ומזה תוכנה להורדה?ושוב הבעיה בקצרה זה שאני מנסה להעתיק קובץ מדיסק לכונן הקשיח - פעולה פשוטה לכאורה ואני מקבל שגיעהשוב תודה על העזרה..
פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים מחבר אז ככה התקנתי תתוכנה ולצערי שוב היה כתוב לי ארור אן לי מושג למההקובץ גם לא פגום או משהו אפשר לראות אותו דרך הדיסק (סרטון 140 מגה) אבל להעתיק אותו אי אפשרלמישהו יש רעיון..?תודה
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים מחבר השתמשתי בניקוי אבל זה לא קשור כי הכונן הזה לא התקשה להעביר גיבוים אחרים אחרים והוא קורה את כל הדיסקים כולל זה שאי אפשר להעתיק ממנו את הקובץ המסוים הזהעוד רעיונות??
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים חשבת על להפוך את הדיסק ולהסתכל עליו ולראות אם הוא שרוט במקרה?או שמא יכול להיות שהדיסק ישן ( שנתיים ואולי יותר ) והמידע שעליו כבר לא קריא באופן מושלם ולכן באסה... לא עובד ויש ארורים...
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים מחבר אז ככה הדיסק דווקא כן קריא מכיוון שאני מצליח לצפות בקובץ בכיף דרך הדיסקוגם אני מצליח להעתיק קבצים יותר קטנים מאותו דיסק ( 6 -10 מגה לעומת 150)ואת שני הקבצים הגדולים שניהם יש לי את ההודעה הזאתעוד רעיונות לבעיה המוזרה הזאת...?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.