פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים אני תמיד אורה RAIDE 0 ו RAIDE1מה ההבדלים?מה יותר טוב?אני יודע מה זה רייד אז לא לשים הודעות ספאם בבקשה!וכו......
פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים RAID 0 הם 2 כוננים שמזוהים על ידי המחשב בתור כונן אחד גדול.כל מידע שנכנס מתחלק ל 2 הכוננים וככה נוצר מצב תיאורטי שהמחשב יעבוד מהר יותר כי יש בעצם פי 2 מידע שזורם באותו זמן. מידע שנכתב או נקרא מהכונן.RAID 1 זהו מצב שיש גם 2 כוננים והמחשב מזהה אותם בתור כונן אחד לפי הגודל של הקטן יותר, אם הם שווים אז לפי הגודל של אחד מהם.כל מידע מועתק במדיוק פעמים, כל פעם ובאותו זמן בדיוק ל 2 הכונניםככה נוצר לך גיבוי מושלם לכונן הקשיח שלךאם קורס לך אחד מהם יהיה לך את השני תוך זמן קצר מאודRAID 5 זהו שילוב של שניהם ביחד4 כונניםיניב
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים בRAID1 הכוננים חייבים להיות זהים לחלוטין כדי שהוא יעבוד. אפילו מאותה חברה
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים לא נכוןלא צריך אותו גודל ובטח לא אותה חברהאם יש לך 60GB ו 40GB ואתה עושהRAID0יהיה לך 80GBלדוגמאיש עדיפות לגודל וחברהזה לא תנאי הכרחי (חחח מזכיר לי פסיכומטרי)יניב
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים תקשיביש לך נגיד כונן 80GBועוד כונן 60GBהוא יקח רק 60 מתוך ה 80ועוד 60 מתוך 60 של השנייצא לך מהראשון 60מהשני גם 60יחד יהיה לך 120GB לשימושזה שיהיו לך עוד 20GB שקיימים אבל אתה לא יכול להשתמש בהם זה משהו אחרתכלס יהיה לך 120GB... הוא פשוט לא יתן יחס ל 20GB הנותריםיש רידים חדשים ל INTEL בשבבים 915 ו 925 ש**אולי** באים לתת פתרון לדברים האלהכמו שאתה יודע אלו שבבים חדשים ועדיין לא נמכרים כמו לחמניות ועדיין הרידים שלהם לא נבדקו לעומק.יניב
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים מישהו כאן באמת רץ על אחד מהraidים? שיוכל להגיד עד כמה באמת הוא נהנה יותר ועד כמה היתרון מורגש?סתם מעניין זה שווה את ההשקעהוגם צריך בקר לRAID למי שלא בא לו מובנה עם הלוח אם..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.