עבור לתוכן

יצירת Audio Disc ל - DVD

Featured Replies

פורסם

שלום לכם ::)

לאחר חיפוש רחב פה בפורום לא מצאתי את הנדרש ולכן אני פותח את הת'רד הנ"ל, אם קיים כבר ת'רד נוסף דומה אשמח אם תפנו אותי אליו :hi:

אז ככה, השאלה שלי היא כזאת, יש לי כרגע צורב רגיל ולא צורב DVD (!), אני רוצה ליצור דיסק מוזיקה ל - DVD, כלומר לצרוב שירים על דיסק על-מנת שה - DVD יוכל לנגן אותם, האם הדבר אפשרי ?, ואם כן, איך עושים זאת ?

במידה והדבר אפשרי, האם ישנה תוכנה שתוכל לשלב עם המוזיקה תמונות / וידאו (ללא סאונד) ברקע - בזמן שהשירים מתנגנים ?

תודה רבה מראש ;),

The Wizard

פורסם

בטח שאפשר.

צרוב דיסק מוזיקה רגיל כמו שאתה צורב למערכת. ה DVD יוכל לקרוא אותו.

בנוגע לתמונות - אם הכונן DVD יודע לקרוא S)VCD), אז יש תוכנות כגון DVD PHOTO VIEWER(נדמה לי שקוראים לזה ככה) שיכולות לעשות את זה.

תמצא את זה בחיפוש, דובר על זה מספר פעמים.

פורסם
  • מחבר

קודם כל, תודה רבה לך על התגובה המהירה :xyxthumbs:

דבר שני אני אנסה זאת, אחפש את התוכנה, תודה רבה !

עריכה - חיפשתי את התוכנה שאמרת, פה בפורום לא עלו תוצאות ??? ובגוגל זה לא מצא לי שום תוכנה ספציפית שעושה את העבודה.

The Wizard

פורסם

איזה DVD יש לך?

יש DVD שיודע לקרוא CD רגיל עם MP3 ו/או JPEG (תמונות)

ויש גם כאלה שיודעים לקרוא DVD עם MP3 ו/או JPEG

פורסם

הנה אחת לדוגמא:

http://www.dvd-photo-slideshow.com/

אינטגרל הביא פה פעם רשימה של כאלה...

פורסם
  • מחבר

אוקיי אחי אני מבין, רק דבר אחד נוסף, איך אני משלב את התמונות עם המוזיקה ? לפי מה שהבנתי התוכנה הזאת היא ליצירת דיסק לתמונות - מין מצגת כזאת, ניתן לשלב את התמונות עם המוזיקה ? שירוצו ברקע בזמן שהשירים מתנגנים ?

הנה אחת לדוגמא:

http://www.dvd-photo-slideshow.com/

אינטגרל הביא פה פעם רשימה של כאלה...

תוכל להפנות אותי אל הרשימה ?! :-\ בבקשה.

The Wizard

עריכה :

איזה DVD יש לך?

יש DVD שיודע לקרוא CD רגיל עם MP3 ו/או JPEG (תמונות)

ויש גם כאלה שיודעים לקרוא DVD עם MP3 ו/או JPEG

DVD Grundig GDV95.

פורסם

אני גם לא יודע איפה היא...

תעבור על ההודעות של אינטגרל ותחפש...

ואם התמונה הזאת לא יודעת לשלב מוזיקה - אז יש הרבה דומות. רק צריך לחפש.

תשתמש קצת בראש והרבה בגוגל ותראה לאן תגיע..

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה רבה לכם ;)

The Wizard

פורסם

לפי האתר - הזה הוא קורא גם CD-MP3 וגם CD-JPEG ככה שמוזיקה אתה יכול לצרוב MP3 ותמונות אתה יכול לצרוב דיסק data עם קבצי JPEG עליו בלי בעיה.

פורסם
  • מחבר

לפי האתר - הזה הוא קורא גם CD-MP3 וגם CD-JPEG ככה שמוזיקה אתה יכול לצרוב MP3 ותמונות אתה יכול לצרוב דיסק data עם קבצי JPEG עליו בלי בעיה.

תודה רבה אחי :hi:

הבנתי בערך מה אני אמור לעשות, אני אחפש תוכנה שתעשה את העבודה - אני מקווה למצוא משהו טוב ;D

::) אבל בכל מקרה, אם למישהו יש תוכנה כזאת / מכיר תוכנה מסויימת שיכולה לעשות את הדבר הנ"ל - אשמח מאוד אם תיידעו אותי.

תודה רבה לכל מי שעזר,

The Wizard

פורסם

אתה לא צריך תוכנה מיוחדת בשביל זה, אתה יכול פשוט לצרוב עם Nero דיסק מלא קבצי MP3 או דיסק מלא קבצי JPEG (צריבת דיסק DATA רגילה לחלוטין)

פורסם
  • מחבר

אתה לא צריך תוכנה מיוחדת בשביל זה, אתה יכול פשוט לצרוב עם Nero דיסק מלא קבצי MP3 או דיסק מלא קבצי JPEG (צריבת דיסק DATA רגילה לחלוטין)

אוקיי אחי אני מבין, רק דבר אחד נוסף, איך אני משלב את התמונות עם המוזיקה ? לפי מה שהבנתי התוכנה הזאת היא ליצירת דיסק לתמונות - מין מצגת כזאת, ניתן לשלב את התמונות עם המוזיקה ? שירוצו ברקע בזמן שהשירים מתנגנים ?

תוכל להפנות אותי אל הרשימה ?! :-\ בבקשה.

The Wizard

עריכה : DVD Grundig GDV95.

אחי, אני יודע שאני יכול לעשות זאת ב - Nero, צריבת תמונות / שירים ל - DVD אבל רק בנפרד אם אני לא טועה :-\, הקטע פה שרציתי תוכנה שיודעת לשלב בין השתיים, בזמן שהתמונות ירוצו השירים יתנגנו ברקע, מבין אחי ?

The Wizard

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה לכולכם ;)

דבר שני, כבר הסתדרתי אפשר להגיד, מצאתי תוכנה שעושה את השילוב בין התמונות למוזיקה (למעוניינים - Photo2VCD בהחלט עושה את העבודה).

והדבר הכי חשוב, שתיהיה לכולכם שנה טובה ומתוקה ! :)

The Wizard

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים