עבור לתוכן

איזה לינוקס לייב הכי עדיף?

Featured Replies

פורסם

למי שלומד עכשיו לתכנת ב-C

כמה שיותר קלה ו...מממממ...

מה שעדיף, נמקו

פורסם

מה עדיף? התקנה על ההרד דיסק...

ואני רציני.

הממ לנושא.. Knoppix אני מניח, אני פשוט לא מכיר הרבה אחרים. יש כל מיני אחרים אבל רובים מיועדים לאיזה מטרה מסויימת (Firewall, ultra-small, old systems, etc).. אז נראה לי נופיקס.

אבל אם אתה מתכנן לעבוד עם לינוקס במשך תקופה ארוכה, עדיף לך להתקין על ההרד דיסק, יקח פחות זמן לטעון, ביצועים יותר וגם אין את הקטע שאתה צריך לשמור בצורה מיוחדת קבצי הגדרות בהרד דיסק, במקום לעשות מחיצת לינוקס אמיתית.

הייתה לי בדיוק אותה ההלתבטות כשלמדתי את הקורס "עקרונות מערכות הפעלה" באוניברסיטה הפתוחה. שם נתנו לך DemoLinux ( :bash:) ועוד ל"כיף" גרסא יחסית ישנה של Knoppix, אני החלטתי לעבוד עם הפצה "אמיתית" ולעשות קומפילציות סופיות (לבדיקות תאימות, בחיים לא היו בעיות אגב) בDemoLinux.

פורסם

SUSE LIVE

פורסם

אם ה- SUSE LiveCD זו גרסת הלייב של ה Personal אז אין שם בכלל את GCC (הקומפיילר), שתדע! :hi:

בגרסת ה- Pro יש.

פורסם

למי שלומד עכשיו לתכנת ב-C

כמה שיותר קלה ו...מממממ...

מה שעדיף, נמקו

אם אתה דובר עברית/רוסית/ערבית אז אין לי ספק שקזיקס מצויין בשבילך. היא תומכת בעברית מצויין (עורצבה ע"י ישראלי), והיא מצויינת לסטודנטים למדעי המחשב ו/או סתם אנשים שרוצים להתקין/לנסות גנו/לינוקס. ממליץ עליה בחום. ללימוד C כדאי להשתמש בספר The C Programming Language של K&R.

http://kazit.berlios.de/newsite/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים