פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים טוב חברים הבעיה שלי היא פשוטה מאוד, הכונן פשוט לא נפתח!, אין לי מושג למה, המגש לא יוצא החוצה לא שלוחצים על הכפתור ולא שמנסים דרך ה EJECT בווינדוס, הנורה נדלקת ויש מין רעש כזה כאילו משהו תקוע והמגש לא יוצא, אני חייב לצרוב כמה דברים ועכשיו אין לי דרך.חיפשתי בכמה פורומים בעיה דומה ולא ממש מצאתי, אשמח מאוד אם מישהו יכול לעזור, בתודה.
פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים בצד ימין בדיוק מעל הכפתור של ההכנסה וההוצאה של הכונן יש חור קטןקח מחט דקה ותדחוף אותה שם וזה אמור לשלוף את הכונן באופן תיאורטי.שים לב שזה יכול לפגוע בדיסק שבפנים...אני יוצא מנקודת הנחה שכיבית את המחשב והדלקת אותו שוב ועדיין לא עובדיניב
פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים מחבר וואלה אחי עובד! למרות שזה ממש לא פתרון אבל לפחות הוא קורא דיסקים ועכשיו ננסה לצרוב משהו
פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים קודם כל סחתיין על זה שיש לך פלקסטורועכשיו תבדוק את הכונן על מחשבים אחרים אם הוא עושה את אותה בעיהועכשיו אם יש לך אחריות עדיין תפנה לאיפה שקנית ותבקש שיסדרו את זהאם הכונן ישן מדי סביר להניח שהוא נדפק... קורהואם אני לא טועה הי לפני איזה שבוע - שבוע וחצי ת'רד על הנושא הזה תחפש או תבדוק
פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים מחבר טוב הבעיה לא נפתרה, כאשר אני מנסה לצרוב (נרו) אני מקבל Burn FailedPower Calibration Error
פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים מחבר יכול להיות,הוספתי רדאון 9800 אתמול + מחזיק 3 הארדיסקים + צורביש לי ספק שקיבלתי אז עם המארז של אנרמקס, לא יודע אם שווה משהו.
פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים זה לא רק קשור לספק, אם כי יש קשר די טוב.בדוק דריבר ASPIבדוק דריברים ללוח אם וכו'...בכל מקרה נסה אולי לנתק כמה דברים שאתה לא צריך אולי זה יפתור לך את הבעיה לבינתיים ואז לפחות תדע שהבעיה בספק או משהו כזה.יש לך XP או 98? פעם התקנתי 98 במקום XP וזה פתר את הבעיה שאמרת עם ה POWER CALI...מממ מה עוד...זהו, אחלה צורב יש לי אותו גםמקווה שיחזיק לי עוד הרבה זמן... בזמנו הוא עלה לי הרבה כסףיניב
פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים דריבר ASPI... תוכל למצוא אותם באתר של ADAPTECאו CDRINFOאו בפורומים תריץ חיפוש...זה דריבר כללי לכוננים וכו'... יכול לעזור, לא מזיק זה בטוחנסה לשחק עם ה DMA של הצורביניב
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים אין שום קשר בין Power Calibration Error לספק כוח,ההודעה מתחייסת לכוח של העינית לייזר תשתמש בדיסק ניקוי יכול להיות שהעינית מלוכלכת :cool2:
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים אוקיי טעיתי אבל לפי מה שנראה הספק כוח שלו לא מחזיק את כל המחשבוזה בגלל שהוא הוסיף R9800 שלפי מה שזכור לי הוא דורש שלא כמו שאר כרטיסי המסך (החלשים יותר לא R9700) כוח בפני עצמו כמו הארדיסק (חיבוק מולקס - אם אני זוכר איך קוראים לזה) ולכן יכול להיות שהכוננים לא מקבלים מספיק מתח וזה מתבטא בעיקר בצורביכול להיות שאני טועה תקנו אותיבכל מקרה האם בדקת את הצורב תחת מחשב אחר לראות שהוא תקין לגמרי?
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים אין שום קשר בין Power Calibration Error לספק כוח,ההודעה מתחייסת לכוח של העינית לייזר תשתמש בדיסק ניקוי יכול להיות שהעינית מלוכלכת :cool2: alsal אל תדחק את עצמך כזה מהר לפינה... לא נראה לי שטעית Try different power connectors, and for recorders, do not share power with other devices זה מה ש AHEAD אומרים על התקלה של הבחור פה כמובן שהם נותנים עוד כמה פתרונות כמו לעדכן FW אבל זה אחד מהם הם אומרים, או ממליצים לפחות לחבר את הצורב ישר מהחיבור של הספק זאת אומרת לא לחבר את הצורב עם המפצל של ה 4 מאווררים שלך, ואז בדרך איזה כרטיס מסך כמו 9800P ואז עוד הרד דיסק ובסוף את הצורב המסכן שלנו. לנסות להמנע מזה זה די נראה לי קושר קשר הדוק עם הספק כח יש גם קשר לעינית והכח שהיא נותנת בזמן צריבה, אין ספק אבל יש גם קשר מאוד הדוק לספק כח ולדריברים, ול FW ולמערכת הפעלה ולתוכנת צריבה והכל ביחד. ההודעה הזאת לא משקפת בכלל את התקלה שיש לך, לדעתי זה מטעה הרבה אנשים והייתי משנה את ניסוח ההודעה. רשמתי לך מקודם כמה דברים לבדוק, אם בדקת את כולם אפשר אולי לחשוב על עוד כמה דברים נסה מקסימום לשים את הכרטיס הישן ולנסות שוב יניב
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים הייתה לי אותה תקלה פעם וזה בהחלט לא היה המולקסאחרי שהוא חזר מתיקון חיברתי לאותו מולקס ועבד כמו גדולאבל זה היה תקלה קצת שונה יותר,אותה הודעה אבל היה קשור לאיזה מנגנון מכני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.