עבור לתוכן

שאלת צורב סקזי

Featured Replies

פורסם

יש לי צורב סקזי, ונראה לי שהוא גוסס, חיפשתי צורבים באתר חומרה, ובאחד מהם היה כתוב שהצורב מותאם לסקזי 3, מה זה בדיוק? ואיך אדע אם כרטיס הסקזי שלי מותאם לצורב כזה?

כל מידע על צורבי סקזי יתקבל בברכה.

cwm17.gifcwm38.gif

פורסם

SCSI 3 זה סוג של סקזי...

אפשר לדמות את זה ל-UDMA/100 מול UDMA/66 וכו' בתקן IDE...

ואיך אדע אם כרטיס הסקזי שלי מותאם לצורב כזה?

תבדקי בחוברת ההוראות.. :)

אבל בכל מקרה, דיי מיותר היום לקנות צורבי סקזי..

פורסם

ENCODER בהחלט צודק

גם אני הייתי פעם חסיד של צורבי סקזי אבל היום כשממשק ה- IDE כבר מהיר ויש טכנולוגיה כמו JUSTLINK או BURNPROOF שמונע התרוקנות ה-BUFFER בזמן הצריבה, כבר אין צורך בצורב סקזי אם אין עוד התקני סקזי במחשב ובעל המחשב כבר השקיע בכרטיס סקזי יקר (מהיר, תומך ב-BOOT וכו')

ההמלצה היא לקנות צורב IDE מאד הדגמים החדשים של RICOH (זול אמין וטוב), YAMAHA ו-PLEXTOR (יקר אבל איכותי ושווה את הכסף)

פורסם

אם יש לך בקר חדש, אז למה לא תקני סקזי!

איך את יודעת שבצורב נדפק???

8)

ימאהה??? איכותי!?!

דרעק!!

פורסם
  • מחבר

חבר'ה לא לריב,,,,,

קודם כל אני צריכה יציאה IDE פנויה, שלושה תפוסים, והרביעי לדיסק של אחי, או לגיבויים, ושנית כבר יש כרטיס סקזי, ואני אוהבת את התצורה הזו, הלוואי שכל המחשב שלי היה כזה (-:

איך אני יודעת שהוא גוסס?

קודם כל הוא בן ארבע, שנית כבר קרה שצרבתי וראיתי את הספרייה (סשן), בתוכנת הצריבה, ולא בדיסק עצמו, בכל מקרה, אני אוהבת לברר מידע על חומרה, מכנים אותי כבר מזמן - גרופי של חומרה.

תודה לכם.

פורסם
  • מחבר

בכל חומרה, יש כאלה שמעדיפים תוצרת זו או אחרת, אבל כבר הגיעו לכלל הסכמה שלמשל הרד דיסק של WD (וסטרן דיגיטל) נוטים להתקלקל יותר, וצורבים של HP מתקלקלים מהר.

אז כל אחד הולך לפי ההעדפות שלו, ההרגל, ההמלצות של החבר, והמחיר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים