עבור לתוכן

עזרה בקניית Disk On Key ...

Featured Replies

פורסם

שלום :)

אני רוצה לקנות Disk On Key עכשיו אין לי ממש מושג איך זה הולך ויש לי כמה שאלות:

1.) יש גדלים של 64, 128 ,512? ככה? או שיש משהו באמצע?

2.) מהוא טווח המחירים של כל אחד מהגדלים? והאם יש חנות טובה שמציעה את זה במחיר זול יחסית לשוק?

3.) האם יש איזה שהיא חברה שמייצרת Disk On Key שאותה אני אקנה? כלומר לא של סתם חברה אלא חברה מוכרת, שידוע ש Disk on key שלה טוב ולא יהרס אחרי חודש?

תודה מראש :xyxthumbs:

פורסם

1. יש גם 256 מגה, בעיקרון זה הולך בקפיצות של 2.

2. קצת יותר משקל למגה, 128 מגה יעלה בערך 150-200 שקל.

3. כל מותג כמעט יעשה את העובדה (sundisk/kingston/a-data/lg/smsung ועוד...)

פורסם
  • מחבר

1. יש גם 256 מגה, בעיקרון זה הולך בקפיצות של 2.

2. קצת יותר משקל למגה, 128 מגה יעלה בערך 150-200 שקל.

3. כל מותג כמעט יעשה את העובדה (sundisk/kingston/a-data/lg/smsung ועוד...)

אוקי תודה רבה :)

פורסם

קח

תגבש לך איזה דעה על אחד

ותגיד לנו מה החלטת

http://www.zap.co.il/models.asp?sog=C-DiskOnKey&keyword=

אגב חבר שלי קנה disk on key שהוא גם נגן mp3

כלומר אם אתה שם על ההתקן קבצי mp3 ogg wma וכו' תוכל להפעיל אותו שהוא לא מחובר למחשב - כי הוא נגן מובנה בפני עצמו ולשמוע מוזיקה עם אוזניות שתחבר (אין לי מושג אם מקבלים עם זה תאוזניות או לא אבל זה כבר לא כזה משנה)

תתחדש

פורסם

קניתי לפני יומיים את ה-SanDisk Micro Cruiser 256MB.

עלה לי 232ש"ח ב-LogicPC, פשוט דבר מעולה!

הוא מאוד מהיר, קטן מאוד מאוד (יש גם גירסת Mini שגדולה פיזית בס"מ ועולה טיפה פחות).

בקיצור ממליץ בחום.

פורסם
  • מחבר

תודה

האם סופר טלנט היא חברה טובה????

והאם כל הגירסאות של כל הנגנים שיש להם USB 2 תומכים גם ב 1.1?

תודה שוב

פורסם

אני ממליץ על M-system

חברה ישראלית.. שהיתה המקור של כל הרעיון.. (אמא שלי עובדת שם)

נחשבת הרבה יותר אמינה...

פורסם

בוא נדבר תכלס, רוב הזכרונות הניידים האלו הם אותו הדבר, אבל אני לא הייתי קונה מחברה כמו SuperTalent.

נגיד ויהיו בעיות תאימות לחומרה או תוכנה מסויימת, אני לא בטוח שחברה כזאת בכלל תוציא עדכוני FirmWare או עדכוני דריברים...

תקנה רק מחברות מוכרות כמו SanDisk, Kingston, LG, M-System, PQI, Samsung, A-Data...

;)

פורסם

הייתי ממליץ מאוד על SuperTalent :xyxthumbs:

זוהי חברה אמריקאית וותיקה המתמחה בזיכרונות, והיא ממש טוב, נותנת 3 שנים אחריות, ויש לה תאימות מלאה ל win ו mac.

אין שום בעיה בקניה כזו, היא פשוט פחות מוכרת בארץ אבל סה"כ היא מעולה (היא חברה בת של ספקית חלקי המחשב ה 6 בגודלה בעולם).

פורסם

בגדול כל הזכרונות האלה אותו דבר. אין בהם חלקים נעים כך שהסיכוי לקלקולים הוא קטן.

תלך על חברה מוכרת וזהו.

יש עוד שיקולים כמו הגודל של ההתקן (יש כאלה גדולים יחסית שאפשר לחבר למחזיק מפתחות ויש ממש קטנים שנוחים יותר אבל יותר שבירים) או פיצ'רים כמו נעילה או לד שמראה על פעילות.

הגדלים שלהם הם חזקות של 2.

פורסם

רק שים לב לפרט קטן, שהDOK יתמוך בUSB2- זה הבדל גדול USB1.1

פורסם

DOK שתומכים בUSB2 לרוב לא מגיעים באמת למהירות הזאת....

היה לי אחד, 128MB, של M סיסטמס, התקלקל אחרי חצי שנה, הוחזר לחנות, והוחלף אחרי חודש בחדש (אותו דגם בדיוק למרות שכבר היו דגמים יותר חדשים...) שלצערי נאבד איפה שהוא בטכניון.

עכשיו יש לי אחד, 64MB של M סיסטמס מהגירסא החדשה. קיבלתי אותו לפני חודשיים בחינם כשקניתי 2 ראשי דיו.... (אני חושב שזה היה בטרקלין חשמל)

ועוד אחד של חברה לא מוכרת (סינית כנראה) שבכלל רק USB 1.1,וגם 64 MB שקיבלתי כשהיצטרפתי לנטויז'ן....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים