עבור לתוכן

צריך המלצה לנתב פלוס סוויץ לכבלים

Featured Replies

פורסם

שלום כולם אני צריך המלצה לנתב עם סוויץ כדאי לחבר 3 מחשבים לרשת המודם של הכבלים הוא לא של מוטורלה הוא מודם שחור כזה שעומד על הצד

תודה לעונים :D

פורסם

חיבור קבוע או dail up?

פורסם
  • מחבר

קבוע

פורסם

חיבור קבוע או dail up?

אם כבר המינוח הנכון הוא חייגן. dial-up = אינטרנט אנאלוגי על גבי תשתית הטלפון. :P

לפותח הת'ראד, אם אתה רוצה NAT ו-file sharing ברשת הפנימית, אתה צריך נתב. אם לא, מספיק סוויץ' כי המודם יודע למשוך עד 3 כתובות מה-DHCP של הכבלים. במידה ואתה בלי חייגן כפי שאני מבין מדבריך, לא אמורה להיות בעיה אלא אם כן הספק\חברת הכבלים "יבחינו" בכך. אם אתה עם חייגן תשאל את הספק אם אתה יכול לחייג ולהתחבר יותר מפעם אחת על אותו החשבון.

כאמור, דברי לא באים מנסיון פרקטי, אז ייתכנו אי-דיוקים.

פורסם

נתב edimax BR-6104...מומלץ,הוא מחובר לי עם המודם כבלים (זה שעומד על הצד :P)...על 3 מחשבים.

פורסם
  • מחבר

נתב edimax BR-6104...מומלץ,הוא מחובר לי עם המודם כבלים (זה שעומד על הצד  :P)...על 3 מחשבים.

חנות מחיר עוד פרטים האם הוא עם סוויץ בילט אין ? איך הפיירוואל שלו? והתעסקות איתו קלה או שאני צריך להיות ממוחה לרשתות?

פורסם

חפש בזאפ את החנות שמוכרת אותו הכי בזול,סוויץ'? למה אתה צריך?

פיירוול שלו מספיק למשתמש הביתי.

וכן ההתעסקות איתו דיי פשוטה ונוחה.

פורסם

אם יש לך חיבור קבוע חבל לקנות ראוטר ולהסתבך עם ניתוב ובעיות אחרות.

כל עוד יש לך עד 3 מחשבים אתה יכול להספק בסוויץ, בתצורה הזאת כל מחשב יקבל IP חיצוני שונה.

פורסם
  • מחבר

אבל איך אני צריך משהו שינתב תתקשרות ובקשר ל איש עם המודם של אדימקס אני צריך סוויץ כדאי שאני יכול לחבר תמחשבים אתה יודע ?

מודם ---- ראוטר -------------- מחשב 1

סויייץ מחשב 2

משחב 3

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים