עבור לתוכן

הוספת 258MB זיכרון ל- 512 קיימים..

Featured Replies

פורסם

שלום.. היה לי מחשב ישן (athlon xp 1700+) שלפני כמה חודשים הפסקתי לעבוד איתו.. אבל בכל זאת שמרתי אותו, ובזמן האחרון התחלתי קצת להתעסק במודינג אז לקחתי לו מאווררים.. כבלים.. עשיתי כל מיני נסיונות חיתוך וקיצור כל מני שטויות..

עכשיו השאלה שלי היא אם אני יכול לקחת את הזיכרון 256MB שהיה לו.. (http://www.samsung.com/Products/Semiconductor/DRAM/DDRSDRAM/DDRSDRAMcomponent/128Mbit/K4H280838C/K4H280838C.htm זה הלינק למפרט של ה-128.. אבל לי היה את ה-256MB)

ולהוסיף אותו ל-512 ושכבר יש לי.. (2 כרטיסי 256.. http://www.hardavenue.com/reviews/crucialpc32001.shtml)

קיצור זה יכול לגרום לבעיות כלשהן?.. או יש איזה דרך מיוחדת לחבר אותו?.. (סלוט מסויים?.. כרגע פנויים לי עוד 2 סלוטים לזיכרון..)

ורציתי גם לדעת בלי קשר.. (אני יודע שזה קשור לפורם OC וקירור אבל אם כבר פתחתי פוסט..), אם כל הצלעות קירור/כיסויי מתכת/אלומיניום/פלסטיק לזיכרונות עוזרים בכלל?..

ויש סוג מסויים שבמיוחד טוב?..

תודה מראש..

פורסם

אם הזיכרון שלך כרגע פועל בדואל הוא יפסיק לפעול בדואל

רוב הסיכויים שהזיכרון שלך כרגע פועל ב 400 מה"ז והזיכרון הזה הוא 266 אז כל ה 768 יפעלו ב 266 אחרי שתוסיף אותו

זה לא נראה לי רעיון טוב

פורסם
  • מחבר

אמ.. כן.. הם פועלים על דאול.. אבל רק על 200 מה"ז.. (עריכה: טעות שלי.. לא שמתי לב שהתכוונת לשני הכרטיסים ביחד..)

הוספתי תמונה מ CPU-Z בשביל שיהיה יותר פשוט.. (ערכתי את התמונה והוספתי את הפרטים של הסטיק השני..)

מצטער על האיכות.. אני משתמש ב-pictor והם תומכים רק ב- jpg..

אם אני יעשה OC קטן לכרטיס זה יכול לעזור?..

פורסם

גם אצלי זה ככה

יש לי 512 שהם 2100

ו 256 שהם 2700

ועוד 256 שהם 3200

לצערי הנמוך קובע ...וזה זיכרון של ספקטק

אז אי אפשר לעשות OC .. חחח (למרות שהעלתי איכשהו את ה BUS והגעתי ל2 ג'יגה הרץ עם מעבד 2600 )

פורסם

אמ.. כן.. הם פועלים על דאול.. אבל רק על 200 מה"ז.. (עריכה: טעות שלי.. לא שמתי לב שהתכוונת לשני הכרטיסים ביחד..)

הוספתי תמונה מ CPU-Z בשביל שיהיה יותר פשוט.. (ערכתי את התמונה והוספתי את הפרטים של הסטיק השני..)

מצטער על האיכות.. אני משתמש ב-pictor והם תומכים רק ב- jpg..

אם אני יעשה OC קטן לכרטיס זה יכול לעזור?..

הם פועלים ב 400 (200 פיזי, DDR נותן שתי פעולות למחזור שעון זה יוצא 400 אפקטיביים).

הזיכרון הישן פועל ב 133X2.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים