עבור לתוכן

עצות בנוגע לבניית סט RAID

Featured Replies

פורסם

שלום, סוף סוף קיבלתי עוד כונן Seagate 120GB SATA זהה לכונן שיש לי ועכשיו אני מתכונן לבנות סט RAID 0

רציתי לדעת אם יש לאנשים פה עצות בנוגע לבניית סטים כאלו כגון גודל Clusters בשביל הפירמוט, האם כדי לי לשים עוד כונן קשיח רגיל לגיבוי?

כמו כן אם יש איזה שהם טיפים לביוס של ה Silicone Image 3112A וכו, תודה לכל העונה.

פורסם

כן, תגבה את הדברים החשובים

פורסם

חחחחח גאוני

בקשר לגודל CLUSTER פשוט תבדוק מ 8KB נניח למספר הכי גבוהה שיש לך באפשרויות (לא זוכר איזה גדלים מקובלים היום) ותבדוק עם SISOFT SANDRA עם אלו גדלים יש לך ביצועים הכי טובים. נורא פשוט. אין מספר FIX שהוא הכי טוב לכולם.

תוריד את הדריבר החדש וגם BIOS חדש.

תתחדש

ובנינו... אין לך מה לדאוג, אם שניהם חדשים פחות או יותר מה הסיכוי שאחד מהם יפול בשנה הראשונה? קיים אבל לא קריטי...

יניב

פורסם
  • מחבר

תודה על העצות, אני מגבה את מרבית הדברים DVD אבל לפי מה שאני קורא פה על מדיות דפוקות אני נוטה לא לשמוח עליהן(אני צורב על פורטיס).

כונן אחד בן חצי שנה והשני בין 4 חודשים(היה אצל בן דוד) בכל מקרה אני ישים עוד סיגייט 40GB רגיל בשביל השקט הנפשי.

עכשיו רק צריך למצוא מקום לדחוף אותו בסופרטאלנט, נראה לי שאני יוותר על המאורר של הכוננים הקשיחים ויכניס אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים