עבור לתוכן

תוכנות עריכת וידאו מסרבות לעבוד חלק עם פורמט דיוידי

Featured Replies

פורסם

ובכן.... לאחרונה החלטנו להמיר חלק מהצילומים המשפחתיים שלנו לDVD. לכן בעזרת כרטיס טלוויזיה התחלנו לשמור קבצים למחשבים כDVD (שזה בתוכנת הלכידה מוגדר כקבצי MPEG עם הביטרייט הרזולוציה ושאר הפרטים המתאימים). הבעייה נוצרה כאשר החלטנו לערוך את הקבצים עם תוכנות העריכה. גם Adobe Premiere וגם Ulead Videostudio (שהוצהר בה שהיא למטרת DVD וגם באה ביחד עם כרטיס הטלויזיה) סירבו לנגן ולערוך כראוי את הקבצים. הקבצים נוגנו בתוכנות במקוטע, עם לאגים מלחיצה להקרנה של כמה שניות ואיחורים של התמונה מהסאונד. בעיה זו לא נובעת מחוסר יכולת עיבוד\זכרון משום שקבצי AVI UNCOMPRESSED מתנגנים ונערכים ללא בעיות.

האם יש פתרון לכך או תוכנה מתאימה יותר? אין לי מקום בהארדיסק בשביל להקליט את כל הסרטים ללא קידוד ואני גם לא מעוניין להוריד את איכותם

פורסם

אמרת ש AVI UNCOMPRESSED מתנגנים ונערכים ללא בעיות

ואז אמרת שאין לך מקום להקליט ללא קידוד את כל הסרטים

זה לא קצת סותר אחד את השני? או שפשוט לא הבנתי טוב...

אז הסרט שאתה אומר שהוא מקוטע וכו' באיזה פורמט הוא?

יניב

פורסם

ובכן.... לאחרונה החלטנו להמיר חלק מהצילומים  המשפחתיים שלנו לDVD. לכן בעזרת כרטיס טלוויזיה התחלנו לשמור קבצים למחשבים כDVD (שזה בתוכנת הלכידה מוגדר כקבצי MPEG עם הביטרייט הרזולוציה ושאר הפרטים המתאימים). הבעייה נוצרה כאשר החלטנו לערוך את הקבצים עם תוכנות העריכה. גם Adobe Premiere וגם Ulead Videostudio (שהוצהר בה שהיא למטרת DVD וגם באה ביחד עם כרטיס הטלויזיה) סירבו לנגן ולערוך כראוי את הקבצים. הקבצים נוגנו בתוכנות במקוטע, עם לאגים מלחיצה להקרנה של כמה שניות ואיחורים של התמונה מהסאונד. בעיה זו לא נובעת מחוסר יכולת עיבוד\זכרון משום שקבצי AVI UNCOMPRESSED מתנגנים ונערכים ללא בעיות.

האם יש פתרון לכך או תוכנה מתאימה יותר? אין לי מקום בהארדיסק בשביל להקליט את כל הסרטים ללא קידוד ואני גם לא מעוניין להוריד את איכותם

אם זה MPEGS תקנה את TMPGDVDAUTHOR. פשוטה, נחמדה, איכות בסדר, ומטפלת יופי בקצבי ה MPEG שהרבה תוכנות "מקצועיות" יותר ויקרות יותר לא מצליחות לטפל בהן.

פורסם
  • מחבר

אני אבדוק את זה 8)

אמרת ש AVI UNCOMPRESSED מתנגנים ונערכים ללא בעיות

ואז אמרת שאין לך מקום להקליט ללא קידוד את כל הסרטים

זה לא קצת סותר אחד את השני? או שפשוט לא הבנתי טוב...

אז הסרט שאתה אומר שהוא מקוטע וכו' באיזה פורמט הוא?

יניב

עשיתי נסיון קצרצר עם קובץ של כמה שניות, ובנוסף, בעבר עבדתי עם AVI UNCOMPRESSED אבל גם... עם קבצים באורכים של מקסימום 3 דקות ולא עם 20 דקות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים