פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים WINRARWINAMPCDEXBSPALERאיזה עוד דברים שימושים...אני רוצה לעשות לי דיסק כזה מוכן עם הדברים הכי שימושים
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים קודם כל כל העידכונים של הוינדוס.EMULEFLASHFXPMIRCICQNEROאניטיוירוספיירוולXVID/DIVXוזה אפשרי לעשות דיסק של XP, שיכלול אז הנ"ל ?
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים מחבר סבבה לקחתי באמת הזכרתה לי על הפלאש ואיסיקיו..וזה אפשר י עשיתי לי כבר אחד עם XP-SP198ואנטי וירוס לדיסק אחד
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים kazza lite k++,winmx windvd 6 platinumace mega codecs packspeedfan (ניטור טמפרטורות)easy cd-da extractor(בשביל לצרוב דיסקים אודיו מmp3/wav ,לעשות mp3/wav מדיסקים,להמיר בין פורמטים שונים)tmpegenc plus (בשביל להמיר קבצי וידאו לפורמטים שונים,להוציא תמוזיקה מהסרט,לחתוך קטעים)wavelab/soundforge/cool edit pro/goldwave (בשביל עריכת קול) windvr (כדי להקליט באיכות טובה ,שימושי אם יש לך כרטיס טלויזיה או כרטיס מסך אם VIVO)
פורסם 2004 בספטמבר 1221 שנים אל תשכח דרייברים...directX 9cXPANTISPYTWEAKUIקודקים - DIVX, AC3, OGG, MPEG2
פורסם 2004 בספטמבר 1221 שנים הוא לא צריך את כול התוכנות האלה מה יש לכם תוריד רק emule ואת הדרברים של הכרטיס מסך הקול והרשת ו עוד תוכנה אחת שהיה בימקום אנטטי וירוס trojan gourd זאת תוכנה שתופסת מקסימום 5 מגהו firewall אל תוריד פשוט תוריד תעידכונים
פורסם 2004 בספטמבר 1221 שנים כדאי ליצור כבר CD עם XP SP2 ולחסוך הרבה כאב ראש בעדכונים או במחשבה על סדר ההתקנה (עם SP1 אם מתחברים לאינטרנט לפני שמתקינים פיירוול או מפעילים את הפיירוול הפנימי חוטפים וירוס תוך כמה שניות)מדריך:http://www.winsupersite.com/showcase/windowsxp_sp2_slipstream.asp
פורסם 2004 בספטמבר 1221 שנים אם תשים רק מה כתבו פה אז המחשב שלך ייפול תוך דקה כי... שכחתם אנטיוירוס! התוכנה הכי חשובה מכולן! חוץ מזה כדאי flash-get, וmessenger אם יש לך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.