פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים זה היה גם בהצהרים וגם עכשיואני מנסה להיכנס לאתרים וזה פשוט לא נכנס(רק חלק קטן מין האתרים עובדים)זה רק ב 012 או גם בספקים אחרים?
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים מחבר נכוןלמזלם זה נפתראבל זה ממש מעצבןכל יום יש בעיותועוד אנשים ממליצים עליהם
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים בחודש האחרון ל012 היו לא מעט בעיות ...קרה לי גם פה (ראשון) , עכשיו רק הצלחתי להתחבר סוף סוף מאיזה 4-5 ככה :\
פורסם 2004 בספטמבר 1221 שנים 012 גרועים, אבל ממש גרועים..הם ה ISP שלי כרגע, האינטרנט לא יכול להחזיק יותר מיום בלי להתנתק, ואז הוא לא רוצה להתחבר שובאתמול בלילה הייתה האטה נוראית של האינטרנט, שלקח יותר מחצי דקה להעלות עמוד מסכן (אם הוא בכלל עלה..)זה קרה גם ב XP וגם בלינוקס אז הבעיה היא לא של המערכת הפעלה. ובהתחה הם הבעיאו לי מודם מעפן לגמרי שהתאבד אחרי שבועבקיצר.. מצתער שהתחברתי אליהם
פורסם 2004 בספטמבר 1221 שנים ג'יפורס, אני מוחה. 012 מעולים! אתה צריך להגדיר מה הבעיה בדיוק, אולי נוכל לעזור. אתה מחובר ב-ADSL או בכבלים? איזה מודם בדיוק?
פורסם 2004 בספטמבר 1221 שנים הבעיה העיקרית שלי אלה התנתקויות רנדומוליות למדי..ולפעמים רק אחרי רבע שעה הוא מוכן להתחבר שוב, לפעמים מידהמודם מודיע שהכל תקיןכבלים, בצפוןיש סיכוי גדול מאוד שהאשם בבעיות זה המודם AMBIT המעפן שהביאו ליואחרי שהתקשרתי אליהם שאחרי שה AMBIT הראשון התאבד לי, הביאו לי עוד אחד כזהזו לא המערכת הפעלה, (זה קורה גם ב XP וגם בלינוקס)
פורסם 2004 בספטמבר 1221 שנים הוא יוצא מסנכרון כשיש ניתוקים?האם הוא מסונכרן כאשר אתה מנסה להתחבר ולא מצליח?השפעת 012 על הבעיה שלך היא מינימלית אם בכלל קיימת...
פורסם 2004 בספטמבר 1221 שנים הבעיה העיקרית שלי אלה התנתקויות רנדומוליות למדי..ולפעמים רק אחרי רבע שעה הוא מוכן להתחבר שוב, לפעמים מידהמודם מודיע שהכל תקיןהיה לי גם במודם Terayon - לפעמים ניתוקים קצרים - מה שעשיתי זה שחיזקתי טוב טוב את ההברגה של המודם לRF בקיר ובמודם - בלי אף ניתוק ב4 החודשים האחרונים - מאז שחיזקתי ! (חיבור קבוע חח)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.