עבור לתוכן

מה זה fire wire?

Featured Replies

פורסם

הכותרת אומרת הכל.

אני אשמח גם אם תענו לי על כל הפירושים שיש על הלוח אם כמו sata, Bios ושאר הירקות.

פורסם

זה חיבור כמו USB

פורסם

שמע אני ראיתי שאתה שואל די הרבה דברים בקשר למונחים די ידועים שדיברו עליהם מאות פעמים פה...

אז הצעה שלי כל מילה שאתה לא מבין פשוט תריץ עליה חיפוש ותמצא מלא נושאים ככה תוכל ללמוד מהר על כל דבר

פורסם

FIREWIRE זה פרי פיתוח של חברת APPLE.

חיבור זה אמור לשמש כחיבור מגוון של מכשירים חיצוניים למחשב.

הוא יותר מהיר מהUSB, כן גם מהUSB2.0, אבל פחות נפוץ.

BIOS זה ראשי-תיבות של BASIC INPUT/OUTPUT SYSTEM (אני לא בטוח לגבי הSYSTEM). תפקידו, שנראה עפ"י שמו, זה לבצע את כל הפעולות הבסיסיות במחשב עד שמערכת ההפעלה לוקחת פיקוד.

SATA (אני לא יודע מהם הר"ת) הוא תקן חדש לחיבור כוננים קשיחים / אופטיים ללוח האם.

כמו שאמרו, אתה יכול לחפש בפורומים תשובות או בגוגל.

פורסם

BIOS זה ראשי-תיבות של BASIC INPUT/OUTPUT SYSTEM (אני לא בטוח לגבי הSYSTEM). תפקידו, שנראה עפ"י שמו, זה לבצע את כל הפעולות הבסיסיות במחשב עד שמערכת ההפעלה לוקחת פיקוד.

SATA (אני לא יודע מהם הר"ת) הוא תקן חדש לחיבור כוננים קשיחים / אופטיים ללוח האם.

תוספת:

ב-FIREWIRE קצב העברת מידע הינו: 400 MB בשניה...

פורסם

יש שני תקנים של FW הA שעובד במהירות של 400mb לשניה הוא פחות מהיר מהUSB2.0 שרץ על 480. הFW B עובד על 800mb ויותר מהיר מהUSB2.0.

פורסם

בדיוק בשביל דברים כאלה צריך את הפונקציה שתשנה כל מונח ללינק עם הסבר

פורסם

רעיון אדיר!

בקשר ל FW... זה לא "כמו USB"...

USB משמש לחיבור הרבה יותר מכשירים מ FW.... מדפסות, סורקים עכברים, הרדיסקים, צורבים, מצלמות WEB ווידאו וכו'...

FW בדרך כלל משמש לחיבור מצלמות וידאו למחשב לצורכי עריכה וכו'. (וגם קצת צורבים ועוד כמה דברים קטנים)

ה S ב BIOS זה באמת SYSTEM.

זוהי המערכת הכי בסיסית של המחשב... עוד לפני תקינות מערכת הפעלה וכו' ה BIOS חייב להיות תקין ומוגדר כמו שצריך.

יניב

פורסם

יש שני תקנים של FW הA שעובד במהירות של 400mb לשניה הוא פחות מהיר מהUSB2.0 שרץ על 480. הFW B עובד על 800mb ויותר מהיר מהUSB2.0.

גם 1394a וגם 1394b יותר מהירים מהUSB 2, אפילו שהUSB 2 אמור להיות 480 מגה-ביט והFWa הוא "רק" 400 מגה-ביט. דרך אגב, אפשר גם לחבר שני מחשבים ברשת ביתית עם הFW ולקבל קצב העברת נתונים הרבה יותר גבוה מרשת 10/100 (אבל לא מגיגה-ביט).

פורסם

נחמד לדעת ואולי אפילו הגיוני שה 1394 מהיר בכל מקרה מה USB2 אבל מעניין אותי לדעת למה...

יש לך הסבר לזה?

יניב

פורסם

http://computer.howstuffworks.com/question371.htm

יש לך פה הסבר איך ההתקנים USB ו FIREWIRE

עובדים

נ.ב האתר מעולה לכל השאלות על המחשב וכל דבר בפרט ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים