פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים היי,היום התקנתי חלונות מחדש לאחר פירמוט ועכשיוו הופיע בעיה חדשה, בכל מחיצה, קיימת תיקה שכאשר אני לוחץ עליה הדפדפן של התיקיות מפסיק להגיב לכמה שניות ואז מסתדר ונכנס אליה.מישהוא מכיר את הבעיה הזו? למישהוא יש פיתרון?תודה רבה!!!
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים אני מאוד מקווה בשבילך שהדיסק הקשיח שלך הוא לא מהתוצרת הדפוקה של ibmאני לא מומחה ואני לא רוצה להפחיד אותך אבל בפעם האחרונה שקרה לי דבר דומה עם hd ibm gxp 60זמן קצר אחר כך הדיסק התחיל להשמיע תיקתוקים משונים שהיום אני יודע בדיעבד שאלו היו תיקתוקי המוות המפורסמים של סידרת gxp של ibm ובסופו של דבר הדיסק נפח את נישמתו לפני שהספקתי לבצע גיבוי
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים מחבר אני לא חושב שזה חומרה כי גם שמתי לב שאם אני משנה את האות של הכונ, נגיד ל O אז זה כבר לא קורה, הבעיה היא רק עם האותיות D ו E.
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים אני לא חושב שזה חומרה כי גם שמתי לב שאם אני משנה את האות של הכונ, נגיד ל O אז זה כבר לא קורה, הבעיה היא רק עם האותיות D ו E.אתה מתכוון שדרך הסידירום זה לא קורה?או שאתה הולך ומשנה לכוננים האלו את האותיות השימוש שלהם לo או מה שלא יהיה אז הם מגיבים יותר טוב?אם זה ככה תשנה להם תשם וזהולדעתימשהו קצת נדפק בהארדיסק והוא פועל לאט יותר
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים מחבר עשיתי סיסטם ריסטור והכל עובד עכשיוו רק הרבה כאב ראש...תודה בכל אופן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.