עבור לתוכן

אוהדי מכבי? show urself!

Featured Replies

פורסם

נחיה ונראה..

בינתיים הניצחון על האיאקס בכל מקרה הוא ההשג הכי גדול של הגדורל הישראלי לדעתי כרגע.

עוד דבר, חיפה קנתה את ההופעה בליגת האלופות עם שחקנים יקרים, תראה - את מכבי לעומתה, מול איאקס 6 שחקני בית פתחו בהרכב- רק זה לדעתישווה יותר מההופעה של חיפה, כמו כן הסגל של מכבי צעיר ובעל יכולת ולא דווקא מוציאים כסף על שחקנים כל עונה..ככה בונים קבוצה להרבה שנים. אל תשכח גם שזה הסיפשוף הראשון של רוב שחקני מכבי באירופה ולדעתי הם א יכולים לוותר על ההזדמנות להעלות במקום השני.

ניצחון במינכן הכרחי ויותר מאפשרי..אני כבר לא יכול לחכות למשחק.

• תגובות 181
  • צפיות 14.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

טוב חלאס להיות מגעילים, למה צריך לנחס ולהגיד דברים שליליים על כל קבוצה שהיא?

nice-1 אתה אוהד מהסוג השלילי, זה שיותר שונא ומקווה לרעת הקבוצות האחרות אפילו אם זה יישפר את מעמדו של הכדורגל הישראלי, וזה מגעיל.

בקיצור ההישגים של מכבי חיפה, הפועל ת"א ובקרוב נראה מה יהיה עם מכבי ת"א כולם מצויינים ומבורכים ואמן שרק ישובו ויחזרו.

לדעתי Guy צודק בתחזית שלו, מכבי [תפסיד ל|מקסימום תוציא תיקו מ]באריין ואייאקס תפסיד ליובה (רגע, היא הבטיחה הרי את המקום הראשון כבר, לא? 6 נקודות מעל באיירן כולל 2 נצחונות עליה ונשארו רק 6 נקודות בקופה). ואז הכל יהיה תלוי במשחקים של מכבי-יובה, אייאקס-באיירן. התחזית האופטימית היא שאייאקס, עם הרבה מוטיבציה יצליחו לנצח את באיירן הבינונית בבית בשביל להלחם על אופ"א/שמינית גמר האלופות ומכבי... צריכה לנצח את יובה.. שזו משימה בלתי אפשרית לדעתי, אולי בהרכב משני, אולי.

A-V יפה שאתה תומך כ"כ במכבי אבל אתה נראה לי מתאמץ יותר מדי לגרד סיבות למה מכבי עושה הופעה יותר טובה מחיפה וככה הויכוח הדיבילי שלך ושל nice-1 ממשיך ללא קץ... :s07:

תפסיקו עם האנטי הזה, זה יועיל לכולנו :xyxthumbs:

פורסם

אתה צודק, היא הבטיחה את המקום הראשון.

אבל למשחק מול אייאקס היא תופיע בהרכב יותר חזק מאשר למשחק מול מכבי בגלל שלמשחק מול מכבי שחקנים צריכים לטוס עד לכאן (ויש כמה בינהם שחוששים מהמצב הביטחוני ולכן לא יגיעו, חוץ מזה שזה הרבה יותר מורכב לטוס לכאן מאשר לשחק בבית) ולמשחק מול אייאקס הם רק צריכים לעבור את כביש (כמעט כלום גרים בטורינו - העיר שבה יובנטוס משחקת), וגם יובנטוס משחקת יותר טוב בבית מאשר בחוץ ואייאקס גרועה מאוד במשחקי חוץ (4-0 מול ביירן, 2-1 מול מכבי ת"א) ולכן לדעתי היא תפסיד בכל זאת.

גם אם אייאקס תוציא שני תקויים מול יובה וביירן במידה שמכבי תנצח את יובה בבית היא תעלה לאופ"א.

פורסם

טוב חלאס להיות מגעילים, למה צריך לנחס ולהגיד דברים שליליים על כל קבוצה שהיא?

nice-1 אתה אוהד מהסוג השלילי, זה שיותר שונא ומקווה לרעת הקבוצות האחרות אפילו אם זה יישפר את מעמדו של הכדורגל הישראלי, וזה מגעיל.

בקיצור ההישגים של מכבי חיפה, הפועל ת"א ובקרוב נראה מה יהיה עם מכבי ת"א כולם מצויינים ומבורכים ואמן שרק ישובו ויחזרו.

לדעתי Guy צודק בתחזית שלו, מכבי [תפסיד ל|מקסימום תוציא תיקו מ]באריין ואייאקס תפסיד ליובה (רגע, היא הבטיחה הרי את המקום הראשון כבר, לא? 6 נקודות מעל באיירן כולל 2 נצחונות עליה ונשארו רק 6 נקודות בקופה). ואז הכל יהיה תלוי במשחקים של מכבי-יובה, אייאקס-באיירן. התחזית האופטימית היא שאייאקס, עם הרבה מוטיבציה יצליחו לנצח את באיירן הבינונית בבית בשביל להלחם על אופ"א/שמינית גמר האלופות ומכבי... צריכה לנצח את יובה.. שזו משימה בלתי אפשרית לדעתי, אולי בהרכב משני, אולי.

A-V יפה שאתה תומך כ"כ במכבי אבל אתה נראה לי מתאמץ יותר מדי לגרד סיבות למה מכבי עושה הופעה יותר טובה מחיפה וככה הויכוח הדיבילי שלך ושל nice-1 ממשיך ללא קץ... :s07:

תפסיקו עם האנטי הזה, זה יועיל לכולנו :xyxthumbs:

אתה סותר את עצמך, אם מכבי מוציאה תיקו\מפסידה לבאיירן לפי מה שאתה אומר- ואיאקס מפסידה ליובה אז לאאיקס אין סיכוי לעלות לשמינית גמר.

לדעתי מכבי יכולה וצריכה להוציא ניצחון בחוץ מול באיירן, ואז נראה מה קורה עם יובנטוס שגם אותה מכבי יכולה לעבור.

פורסם

A-

V תכניס טוב טוב לראש מכבי לא עשו שום הישג משמעותי אני פשוט לא מאמין שאתה חי באשליה שהמשחק מול אייקס הוא ההישג הגדול ביותר של הכדורגל הישראלי וזה מעצבן אותי.

הניצחון של חיפה על פארמה הגדולה בחוץ באיטליה הוא הישג הרבה יותר גדול

הניצחון של הפועל תל-אביב על מילאן לא בבית יש להדגיש הרבה יותר גדול

הניצחון של חיפה על אולימפיקוס 3-0 לא בבית הרבה יותר גדול אולימפיקוס לא היו קבוצה שבורה כמו אייקס הם באו אחרי 6-2 על לברקוזן חיפה שברה אותה כן חיפה הכניסה אותם למשבר ופירקה להם תצורה

אז בבקשה עם כול הכבוד למכבי הניצחון הקטן שלהפ על אייקס החלשה(זו לו אותה אייקס של השנים האחרונות השחקן הבכיר היחיד שנשאר שם הוא וואן דר וארט) זה לא היישג הגדול ביותר.

ההישג הגדול ביותר הוא העפלה למונדיאל של הנבחרת והמשחק הגדול ביותר הוא הניצחון 3-2 של הנבחרת על צרפת בצרפת למי שזוכר מה קרה לאינשטיין אחרי הגול...

ומה השטויות האלה לחיפה יש שחקנים יותר יקריפ ויותר מבוגרים אתה עושה צחוק אתה בעצם בוכה ואומר חיפה יותר טובים.

בשביל מפעל כמו ליגת האלופות צריך להעמיד סגל ראוי ולא 10 ילדים בני 20 שאין להם מושג מהחיים שלהם צריך חלוצים ברמה ולא 2 פלוצים שלא יודעים לעצור כדור תירוצים מטופשים.

פורסם

1. אצתה מדבר לפי שמות- כל הנצחונות שאתה מדבר עליהם היו בגביעים הלא בכירים של אירופה, כשהקבוצות לא היו עם סגלים טובים וברמה שמתקרבת לסגליםבליגת האלופות.

אתה מסתכל עלה קבוצות בכלל בהולנד כרגע? בינתיים אינדוהבן שעם ארסנל בבית הם אלו שעם רגל וחצי בשלב השני ולא ארסנל "הגדולה".

ההעפלה למונדיאל אכן הייתה ההשג הכי גדול, אבל אני מדבר על השגים שלק בוצות ולא של הנבחרת כמובן.

מה הקשר לשחקנים היקרים? מכבי קבוצה שמבוססת על שחקני בית ולא כל הקבוצה קנויה, מעניין מה יקרה לחיפה עוד כמה שנים כששחר ילך.

פורסם

שחר היל מה נראה לך שהוא פראייר שהוא ישאיר את כול הכסף שהוא השקיע לכלבים והילך?

שחר לא היל או שהוא ימכור את הקבוצה או שהוא ישאר חיפה סך הכול קבוצה די מאוזנת אז למה לו בכלל ללכת?

מה מעניין אותי קבוצות בהולנד תגיד אתה עושה צחוק אנחנו מדברים על אייקס, וזו לא אותה אייקס של השנים האחרונות.

וואן דר מידה, צ'יבו, איבראימוביץ, כול השחקנים המובילים של אייקס עזבו אותה השחקן היחיד שנשאר הוא וואן דר ווארט אני לא מבין מה אתה מתלהב מאייקס קבוצה לא מדהימה שנמצאת במשבר.

מילאן שהפועל תל אביב ניצחה הרבה יותר חזקה מאותה אייקס שמכבי ניצחה, ואם אתה מתווכח על זה אתה לא מבין כלום בכדורגל, פארמה שחיפה ניצחה הייתה בזמנה אחת מהאימפריות של אירופה וחיפה ניצחה אותה באיטליה.

הניצחון של מכבי על אייקס הוא לא ההישג הגדול ביותר של הכדורגל הישראלי תשאל כול אוהד שיש לו קצת שכל על הכתפיים כול איש או פרשן כדורגל את המשחק של מכבי הוא לא יזכיר אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה אותי זה כבר לא מעניין.

פורסם

אתה סותר את עצמך, אם מכבי מוציאה תיקו\מפסידה לבאיירן לפי מה שאתה אומר- ואיאקס מפסידה ליובה אז לאאיקס אין סיכוי לעלות לשמינית גמר.

לדעתי מכבי יכולה וצריכה להוציא ניצחון בחוץ מול באיירן, ואז נראה מה קורה עם יובנטוס שגם אותה מכבי יכולה לעבור.

כן התבלבלתי.. בקיצור אם להיות ריאליים גם הסגל השני של יובנטוס כמה רמות מעל מכבי.. יש להם סגל עמוק למדי.

אני אישית בונה על גביע אופ"א במקרה הטוב. כלומר אייאקס מפסידה את שני המשחקים ומכבי מוציאה תיקו נגד יובה, שזה לדעתי מה שיקרה. אבל כמובן שמינית גמר תתקבל בברכה ;D

פורסם

אחרי המשחק אתמול נגד אשדוד (1-0 לאשדוד) קשה לי לראות את מכבי מצליחה לכבוש עוד גול בליגת האלופות.

מכבי כבשה הליגה 8 גולים ב-9 משחקים (מכבי חיפה כבשה לעומתה 25 גולים ב-9 משחקים ובית"ר כבשה 16) ובליגת האלופות ב-4 משחקים רק שחקן אחד כבש לה שני גולים (וגם הגיע לקורה).

לדעתי המקסימום שאפשר להוציא 0-0 מול ביירן ו-1-0 מול יובה מכדור חופשי\קרן\שגיאת שופט.

אבל בטח ייגמר 4-0 לביירן ו-0-0 מול יובה. ולדעתי זה לא יספיק לאופ"א.

ד"א, גם אם מכבי תגיע לאופ"א היא לא תעבור שלב לדעתי, בהצלבה היא יכולה לקבל קבוצות כמו לאציו, ניוקסאל, מילדסבורו, ויריאל, שטטוגרט וכו'...מכבי מקסימום תשחק עוד שני משחקים באירופה אם היא תגיע למקום שלישי, אני לא חושב שהיא מסוגלת ליותר.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

DXT,

למה אנטי הכדורגל הישראלי? בגלל שאני לא רוצה שמ*בי יצליחו באירופה (או יגיעו לאירופה?)

מה לעשות, פשוט, שונא את מכבי ת"א. זה לא אומר שאני נגד הכדורגל הישראלי, זה רק אומר שאני נמצא בו קצת יותר ממך כדי לשנוא מספיק את מ*בי, בתור אחד מהצד השני.

גם בכדורסל אני שונא את מ*בי, וזה לא כי אני עוכר ישראל, זה כי אני רוצה ליגה בכדורסל, לפני האורגזמה הלאומית שלכם בימי חמישי.

אפילו במסע שלנו לאירופה, לא רציתי את מאות אלפי הרוקדים ברחובות. הם לא הפריעו לי, אבל לא רציתי אותם.

הויכוח שלי ושל AV אידיוטי בגלל שהוא מתעקש עוד מההודעה הראשונה שעצם ההגעה למעמד זה ההישג הגדול ביותר

ואחרי זה ההופעה מול באיירן ויובה זה ההישג הגדול ביותר

ואחרי זה הניצחון על אייאקס הוא ההישג הגדול ביותר

ומחר הנוד של קלינגר יהיה ההישג הגדול ביותר.

אין שום דרך לנהל איתו דיון ענייני, כי הוא פשוט לא מבין שום דבר בכדורגל.

טוב נו, האהבה עיוורת.

פורסם

DXT,

גם בכדורסל אני שונא את מ*בי, וזה לא כי אני עוכר ישראל, זה כי אני רוצה ליגה בכדורסל, לפני האורגזמה הלאומית שלכם בימי חמישי.

כמו שמכבי מצטדקת כל הזמן (ולדעתי בצדק): "צריך להעלות את הליגה למכבי ולא להוריד את מכבי אל הליגה".

אתה מעדיף שמכבי ת"א תיראה כמו הפועל ת"א, נהריה ובני-השרון ותחלום על פליאוף ביורופליג-המפעל השלישי בחשיבותו באירופה- או שאותן קבוצות יצטרפו ליורוליג וישאפו להגיע ל-Top 16?

מכבי לא אשמה שהיא כ"כ טובה- הכל תוצאה של ניהול מוצלח במיוחד ותכנון לאורך שנים, מה שקבוצות אחרות בארץ לא מסוגלות לעשות.

אם מכבי תרד לרמת הליגה תהיה תחרות בליגה בישראל אבל הכדורסל הישראלי ידרדר מאוד ולא תהיה לו אפילו נציגה אחת ברמות הגבוהות של אירופה, עדיף ששאר הקבוצות ישאפו להביא את עצמן למכבי.

זה בדיוק כמו שבליגת העל הישראלית בכדורגל קבוצה כמו מנצ'סטר יוניטד או ריאל מדריד הייתה משחקת, אז לא הייתה תחרויות, אבל בשביל להעלות את הרמה של הליגה היה עדיף אם יותר קבוצות היו שואפות להיות ברמה של ריאל מדריד ולא שריאל מדריד תתאים את עצמה לקבוצות כמו נצרת-עילית ובני-סכנין.

צריך "לכעוס" יותר על הקבוצות האחרות הכושלות ולא על מכבי, הן צריכות להשתפר, אתה לא מצפה באמת ממכבי שתשחק בליגה עם החמישיה השניה? (שגם איתה- גרין,קומאטס,שארפ,הלפרין ותומאס או שלף- היא תסיים באחד משני המקומות הראשונים בליגה).

פורסם

הכל עניין של מה אתה רוצה בחיים.

אני רוצה:

א) כדורסל

ב) כדורסל ישראלי

ג) כדורסל אירופאי

בסדר העדיפויות שלי מקום ראשון נמצא הספורט עצמו, למשל, אין לי אהדה רבה מידי לטעויות שופטים (לידיעת הקורא ספי שמש)

אחר כך נמצא הכדורסל הישראלי, ענף, שכל אוהד כדורסל שמרגיש קצת חיבור לענף, מרגיש שהוא פשוט לא קיים.

ואל תדבר איתי על 2 משחקים בשנה שמביאים 10000 צופים, או על גביע צמוד או על הליגה המעניינת של שנה שעברה. הכל פיקציה אחת ענקית וגם אתה יודע את זה. ברגע שהמשחק נהיה צמוד, אז פיני יכנס למגרש, או באסטון יכניס אגרוף, או שימון יתן קריצה והכל יגמר (ואני יכול לצרף דוגמאות נוספות, אבל קצרה היריעה).

במקום האחרון נמצא הכדורסל האירופי. אשמח אם קבוצה ישראלית תגיע ליורוליג, אני לא שמח כשמשחק שם לגיון זרים, אני מאוד כועס כשמדינה שלמה נעמדת מאחורי הליגיונרים בתירוץ של יותם הלפרין, או כל ישראלי תורן.

אם, למשל, הפועל ירושלים של שנה שעברה (ואני בכוונה לא נותן את הפועל ת"א כדוגמא) היתה עם יניב גרין, גור שלף ו/או יותם הלפרין, אולי הם כן היו ממשיכים ליורוליג.

אולי הם היו מצליחים לספק תקציב מאוזן, עם 3 זרים ובוסמן קצת יותר איכותיים.

תאר לך מה זה, איזה יופי של תחרות היתה לנו פה!

אז נכון,

אין טעם לנסות להחליש את מ*בי, אין לאף אחד עניין בלהלחם בטחנות רוח, וגם אף אחד לא יכול למצמץ מול שימון (כמה כתבות קראתם על זה שערוץ אחד שם 3 מיליון דולר בשנה על משחקי היורוליג, כשהמדינה שמשלמת הכי הרבה היא ישראל, בעוד ההצעה הגבוהה ביותר של מדינה אחרת היא כפי עשר יותר נמוכה?)

אפשר להפוך הליגה לשיוויונית יותר. להכניס את חדוות המשחק לדור הצעיר יותר, דור שבקושי יודע מה זה כדורסל ישראלי!

אני מכיר כמה אנשים שאני זוכר אותם עוד מכיתה ב' נוסעים למשחקים של מ*בי, שפשוט מתעצבנים כשהם רואים את הליגה.

(התנצלות מראש)

90% מהאנשים שמעדיפים לאונן בימי חמישי מול ערוץ אחד, לא יודעים מה זה כדורסל ישראלי.

מודה מראש למי שקרא את התגובה הענקית הזאת :)

פורסם

זה תגובה ענקית זה? ;)

אין לי כח להפציץ, אז אני אגיד רק מספר מילים...

תחרות בליגה? בכיף, אבל שהשאר יעלו רמה, ושלא מכבי תרד רמה... מצדי שיעשו NBA אירופאי שבו משתתפות הגדולות של אירופה בליגה גדולה, ושלא יהיו בכלל ליגות מקומיות(המקומיות יהיו ליגות חובבניות, חממה לנבא האירופי)

זה לא פרקטי שהשאר יעלו רמה? מזיז לי תביצה... אני אמשיך לאונן לי מול ערוץ אחד ביום חמישי:)

אה, וגם אני אוהד מכבי... דרור תפס אותי ברגע מביך כפי שאתם רואים בחתימה שלו :-[

והייתי במשחק מול ביירן:) אין זמן למותרות האלה יותר:(

מוות לשבת של כדורגל!

פורסם

אךך איזה סוף שבוע ברמה עבר עליי, מסיבה טובה ביום שישי ושתי משחקים גדולים בשבת ברצלונה את חיפה פשוט שבוע גדול.

אוהדי מכבי יכולים להתבכיין כמה שהם רוצים על שופט אבל מה לעשות חיפה פשוט קבוצה יותר טובה היא שיחקה יותר טוב והגיעה לה לנצח מכבי צריכה לחשוב איך לסיים שנייה כי כרגע גם זה בלתי אפשרי בשבילה חבורה של אפסים.

פורסם

דבר ראשוןת NICE-1- אני לא יודע מה אתה מבין בכדורגל ומה לא, אבל רק מהצורת דיבור שלך רואים שחכם גדול אתה לא...וכן, אני חושב שההגעה של מכבי ת"א לליגת האלופות (וכן של מכבי חיפה) הן ההשיג הכי גדול של הקבוצות מישראל..אין מה להשוות לזה כל הופעה בגבייע אופ"א . למרות זאת ההופעה שלמכבי יותר מכובדת מזו של חיפה לדעתי גם בגלל ההפסדים המכובדים יותר (אם יש דבר כזה) וגם בגלל זה שמכבי בבית הרבה יותר קשה. אני כרגע מאוד מאוכזב מאדו ואמבמבה, כנ"ל ריי שהפך פשוט לצב ומאט את המשחק באופן שלא ייאמן- אני מחכה לחזרה של פרוחננקובס בפגרה ואולי לחזרה של אופיר חיים לצידו שתשפר את החוד. בקישור לדעתי צריך לארגן טרייד כלשהוא של רייס+\פנטסיל על רוסות בטורינה או שחקן באותוס גנון שיביא יצירתיות לקישור..כל הקישור של מכבי טוב כרגע מלבד רייס אבל הבעיה שכולם קשרים שעושים עבודה שחורה (חוץ מדגו).

לגבי המשחק של מכבי מול חיפה אתמול, מכבי חיפה שיחקו בשתי דרגות טוב יותר ממכבי..זה בטוח, אבל למכבי הגיע פנדל של 100%. הגול הראשון של חיפה הגיע ממשחק "מגעיל", למרות שזה חוקי ותקין..אני לא אוהב בכלל כששחקן לא מחכה לקבוצה היריבה וע"י כך הם בעצם השיגו את הגול. הגול השני היה באשמת גו'באניני 100% והיה ביצוע יפה של חיפה, עלה גולה שלישי לא צריך להרחיב.

גם  ההפסד של ריאל לברצלונה..חבל, ריאל עד הגולה ראשון שיחקו יותר טוב מברצלונה (פרט ל5 הדקותה ראשונות של המשחק) והיו יותר מסוכנים, חבל שהפסידו אבל אני מאמין שלמרות זאת הם יזכו באליפות בגלל האופי.

בקשר לכדורסל, מכבי לא צריכה לרדת בשביל הליגה- הם הגיעו למעמד הזה בזכות ובעבודה לאורך שנים, הפועל גם יכולים לגייס משקיעים ולהוות תחרות למכבי, מכבי לא צריכה לרדת בשבילם. הודגמא הכי טובה שאני יכול לתת זו צ'לסי כשהפכה מקבוצת רמכז טבלה לרצה חזק לאליפותמאחרי הקניה של אברמוביץ'.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים