עבור לתוכן

אוהדי מכבי? show urself!

Featured Replies

פורסם

חיפה הוציאה תיקו מול ולנסיה  ::), וגם אז היית יכול להגיד שאם היא הייתה משחקת מול קבוצה יותר מבריקה כמו יובנטוס זה היה נגמר ברביעייה.

אם בודקים משחקים של קבוצות ישראליות מול קבוצות פאר אירופאיות אז:

הפועל ת"א- ניצחה את מילאן, ניצחה את צ'לסי וניצחה את פארמה.

מכבי חיפה- השפילה את מנצ'סטר יוניטד, השפילה גם את אולימפיאקוס, הוציאה תיקו מול ולנסיה וניצחה את רוזנבורג.

מכבי ת"א- הפסדים מינימיליים לביירן מינכן וליובנטוס.

כל הקבוצות האלה מבריקות. להגיד שיובנטוס לא מבריקה זה ממש לא נכון, איברהימוביץ' שחקן מבריק, נדבד שחקן ענק, טרזגה חלוץ מסוכן (בנבחרת צרפת יש לו כמעט חצי גול למשחק, נתון מדהים), אמרסון וזמבורטה יותר טובים מהייס ונגר, ובופון יותר טוב משטראובר.            אז מספיק  :P,  אולי באמת השתפרנו מאוד.

אניר וצה להבין אם אתה משווה את הקבוצות שמולן התמודוו מכבי חיפה והפועל ת"א לקבוצות שמתמודדת מולן מכבי

להזכירכם בכשהפועל ת"א היו בגביע אופ"א מילאן הייתה קבוצה אפורות היא הייתה במקום 6-7 בליגה ואפילו לא התקרבה לאליפות, כנ"ל צ'לסי שאז השחקן היחיד שבלט בה היה זולה..

זה לא כמו צ'לסי ומילאן של היום, אז שתיהן היו קבוצות אפורות בתקופות רעות.

כנ"ל מכבי חיפה, איך אתם משווים בליגת האלופות את אולימפיאקוס ומנצסטר לביירן ויובנטוס? נו באמת, מנצסטר אז הייתה אחלה קבוצה, אבל חיפה ניצחו אותם רק עם ההרכב השלישי של מנצסטר, לא עם ההרכב הראשון.

חוץ מזה, כשאני ראיתי את המשחק של מכבי מול יובנטוס הייתי יכול בקלות להתבלבל ולחשוב שזה ארסנל- יובנטוס, היה משחק שווה לגמרי ואפילו מכבי הגיעו ליותר מצבים מיובנטוס שהבקיעו גול מקרי, עצרו את איברהימוביץ, נדבד, זמברוטה , אמרסון ושיחקו מולם כשווים לעומתם ראינו את מכבי חיפה מול רוזנבורג, בונקר של 60 דקות וגולים בשתי התקפות מקריות, מכבי פי 10 עדיפים.

חוץ מזה אל תשכחו שמכבי לא שופכת כספים כמו חיפה ויש לה סגל שיצעיד את הקבוצה עוד 5 שנים לפחות, לעומת מכבי חיפה בה חצי קבוצה גמרה כבר את הסוס ועוד שנתיים כשכל השחקנים יפרשו הם יצטרכו להוציא כמות אדירה של כסף, שאני בספק אם יוציאו ואז הם יחזרו למקומם התחתון הטבעי.

נ.ב- גם הפועל ת"א שיחקו מגעיל באירופה עם בונקר ולא עברו את החצי כל המשחק, ככה הם השיגו את התוצאות- ולדעתי זה לא שווה כלום ולא נחשב להישג.

• תגובות 181
  • צפיות 14.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

חח אתה מצחיק אותי תגובה כזאת ארוכה ורוב רובה שטויות.

דבר ראשון בוא נתחיל בזה שהבית של מכבי דומה מאוד לבית של חיפה- יובנטוס לא דורסנית ולא מבריקה גם מול אייקס היא לא הבריקה, אולימפיקוס דאז דומה מאוד לאייקס של היום, אני רוצה לראות מה מכבי תעשה מול אייקס חיפה עשתה אז שלישיה אדירה מול אולימפייקוס שלהזכירך הייתה אלופת יוון זה לא בא ברגל אז על תזלזל.

בקשר למשחק של חיפה מול מנצ'סטר תשמע חיפה ניצחה את מנצ'סטר הקבוצה שמנצ'טר העלתה באותו ערב הייתה הרבה יותר חזקה ומבריקה מבאיירן שלה מכבי הפסידה 1-0 בבית ובו לא נשכח שחיפה לא שיחקה אף משחק בארץ אלה רק משחקים נטראליים זו עובדה חשובה מאוד.

אתה אומר שלמכבי היו יותר הזדמנויות מלבאיירן תשמע אתה יכול להחשיב בעיטות חופשיות כמה שאתה רוצה העובדות מדברות בעד עצמן בופון היה צריך לזנק פעמיים באותו משחק אחד כשאדו בעט החוצה והשנייה שלא זוכר מי בעט לו מרחוק זה המצב וחצי היחיד שהיה למכבי כול המשחק, מה היא עשתה חוץ מזה- בונקר מחורבן.

תשמע על תשווה בכלל בין מכבי לבין חיפה אלו שתי קבוצות שונות, בארץ למכבי אולי יש סיכוי מול חיפה אולי, אבל כשזה מגיע לאירופה למכבי אין מה לעשות היא לא קבוצה אירופאית אין לה התקפה אין לה הברקות מה שיש לה זה בונקר אחד גדול ו-0 נקודות סך הכול, לחיפה יש שחקנים מבריקים חיפה לא פוחדת להתקיף שקלינגר יבין שבונקר לא יתן לו כלום אולי מכבי תצליח לעשות משהו זה בטח יגיע מול אייקס כי אין לו מה להפסיד.

ובקשר לכסף תגיד מה אתה דואג לשחר? ומה הקשר לנושא התרד?, זה שמכבי מביאה שחקנים בשקל וחצי ואחרי זה בוכה שהיא לא מבקיעה שער זה לא בדיוק נושא התרד.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון בוא נתחיל בזה שהבית של מכבי דומה מאוד לבית של חיפה- יובנטוס לא דורסנית ולא מבריקה גם מול אייקס היא לא הבריקה, אולימפיקוס דאז דומה מאוד לאייקס של היום, אני רוצה לראות מה מכבי תעשה מול אייקס חיפה עשתה אז שלישיה אדירה מול אולימפייקוס שלהזכירך הייתה אלופת יוון זה לא בא ברגל אז על תזלזל.

בקשר למשחק של חיפה מול מנצ'סטר תשמע חיפה ניצחה את מנצ'סטר הקבוצה שמנצ'טר העלתה באותו ערב הייתה הרבה יותר חזקה ומבריקה מבאיירן שלה מכבי הפסידה 1-0 בבית ובו לא נשכח שחיפה לא שיחקה אף משחק בארץ אלה רק משחקים נטראליים זו עובדה חשובה מאוד.

תרשה לי להעלות גיחוך על ההודעה המטופשת שלך.

יובנטוס לא דורסנית? הצחקת אותי. לאולימפייקוס הייתה הגנה גרועה, פשוט גרועה וזה גרם לחיפה להבקיע הרבה שערים.

ההרכב שמנצ'סטר העלתה יותר חזק מזה שבאיירן העלתה מולנו? זה פשוט דפוק מה שאמרת עכשיו.

באיירן נחשבת לאחת מהקבוצות החזקות בעולם, ואם אתה אומר לי שהרכב עשירי של היונייטד עולה על ההרכב הראשון של באיירן אז זה אמור להיות שמנצ'סטר עכשיו על פסגת העולם, לא?

זה שמכבי משחקת בונקר, זה נכון - מה לעשות שקלינגר מטומטם ומשחק כל הזמן בונקר ויוצא למתפרצות אם בכלל. הוא צריך יותר התקפה.

פורסם

ההגנה של אולימפייקוס גרועה, אה אז זו הסיבה שחיפה דרסה אותם 3-0, איזה טמבל אני חשבתי שזה בגלל שהיא פשוט שיחקה יותר טוב סגרה אותם ולא נתנה להם לעבור את החצי וגם כי היה לא חלוץ גדול- יעקובו איגביני חלוץ שעכשיו חיפה וכול קבוצה אחרת בארץ יכולה רק לחלום עליו, דרך אגב אתה זוכר כמה אותה אולימפיקוס ניצחה את אותה לברקוזן משחק לפני, תבדוק ותחזור אליי.

תישמע ההרכב ההוא של מנצ'סטר כלל מספיק שחקני נבחרת כדי לפרק את מכבי 9 פעמים אז על תבלבל בשכל לחיפה פשוט הייתה קבוצה מדהימה ויום מצויין, אני מודה שעם הסגל הנוכחי חיפה לא הייתה יכולה לשחזר את אותן ההופעות אבל מה שבטוח הוא שהיא הייתה משיגה הרבה יותר ממכבי.

פורסם

חיפה עשתה אז שלישיה אדירה מול אולימפייקוס שלהזכירך הייתה אלופת יוון זה לא בא ברגל אז על תזלזל.

א. אלופת יוון זה כן בא ברגל.    ביוון יש רק שתי קבוצות טובות- אולימפיאקוס ופנאתאנייקוס, שהקבוצות השלישית והרביעית בטיבן הן א.א.ק אתונה (שהתפרקה או כמעט התפרקה, אבל אז היא הייתה סבירה), ופאוק סלוניקי, שמכבי ניצחה פעמיים. (2-1, 1-0, אני לא מדבר על הטכני).   אם הקבוצה השלישית ביוון נראית ככה (פאוק) אז סימן שיש רק שתי קבוצות שיכולות לזכות באליפות- הליגה היוונית בכלל לא טובה- יש בה רק שתי קבוצות טובות וזהו.

ב. הסיבה העיקרית שחיפה הביסה את מנצ'סטר זה לא שמנצ'סטר באה בלי שחקנים כמו בארטז, בקהאם, גיגס, קין, וואן-ניסטלרוי,  אלא שהיא שיחקה מול חיפה גם בזילזול וגם בלי מטרה .   בשביל מנצ'סטר זה היה משחק אימון מול קבוצה מאוד חלשה, למכבי זה היה משחק חשוב על מקום 2-3.  

פורסם

חח אתה מצחיק אותי תגובה כזאת ארוכה ורוב רובה שטויות.

אתה אומר שלמכבי היו יותר הזדמנויות מלבאיירן תשמע אתה יכול להחשיב בעיטות חופשיות כמה שאתה רוצה העובדות מדברות בעד עצמן בופון היה צריך לזנק פעמיים באותו משחק אחד כשאדו בעט החוצה והשנייה שלא זוכר מי בעט לו מרחוק זה המצב וחצי היחיד שהיה למכבי כול המשחק, מה היא עשתה חוץ מזה- בונקר מחורבן.

תשמע על תשווה בכלל בין מכבי לבין חיפה אלו שתי קבוצות שונות, בארץ למכבי אולי יש סיכוי מול חיפה אולי, אבל כשזה מגיע לאירופה למכבי אין מה לעשות היא לא קבוצה אירופאית אין לה התקפה אין לה הברקות מה שיש לה זה בונקר אחד גדול ו-0 נקודות סך הכול, לחיפה יש שחקנים מבריקים חיפה לא פוחדת להתקיף שקלינגר יבין שבונקר לא יתן לו כלום אולי מכבי תצליח לעשות משהו זה בטח יגיע מול אייקס כי אין לו מה להפסיד.

ובקשר לכסף תגיד מה אתה דואג לשחר? ומה הקשר לנושא התרד?, זה שמכבי מביאה שחקנים בשקל וחצי ואחרי זה בוכה שהיא לא מבקיעה שער זה לא בדיוק נושא התרד.

אם כבר אתה מדבר שטויות

יובנטוס כבר הוכתרה לקבוצה הכי אטרקטיבית באירופה השנה, דל פיירו, אמרסון, נדבד, טרזגה, איברהימוביץ, טאקינרדי, טוראם, בופון- אחת מהקבוצות הטובות בעולם ללא ספק.2. מכבי חיפה ניצחו את מנצסטר בהרכב שלישי\רביעי, עם פלצ'ר נראה לי שאז היה בן 16 או 17 , עם FORLAN וכל שחקני הסגל המרוחב שלה סגל המרוחלב, אז אל תשווה אותם בכלל לזה רוברטו, באלאק, שווינשטייגר, רוי מקאי (פורלאן לא מגרז לו אתה רגל בכלל)], קאן והרשימה עוד ארוכה- אין מה להשוות בכלל

מה היה ליובנטוס? שום דבר, אולי נגיחה של איברהימוביץ שגם היא הייתה חלשה.

בונקר? מכבי ניסו לתקוף ורוב המשחק התנהל בשליטה שווה של שתי הקבוצות, מכבי לא העיפו כדור אחד וניסו לתקוף וליזום , מה לעשות שמול ההגנה של יובנטוס זה לא הכי פשוט ועדיין מכבי הגיעו לשני מצבים יותר מיובנטוס

לעומתם מכבי חיפה 60 דקות מול רוזנבורג היו בבונקר והעיפו כדורים בלי לנסות לעשות כלום כשכל השחקנים 30 מטר בתוך המחצית שלהם חוץ מקטן, זה בונקר מסריח שמבייש את המדינה ואת מכבי חיפה.

אני עכשיו רואה את המשחק של מכבי חיפה מול דנפירו והם שוב משחקים מגעיל, בקושי נגיחה ב70 דקות..ממש קבוצה אטרקטיבית, מכבי עשו יותר מול יובנטוס .

עריכה: 2-0 לדנפירו

פורסם

א. אלופת יוון זה כן בא ברגל. ביוון יש רק שתי קבוצות טובות- אולימפיאקוס ופנאתאנייקוס, שהקבוצות השלישית והרביעית בטיבן הן א.א.ק אתונה (שהתפרקה או כמעט התפרקה, אבל אז היא הייתה סבירה), ופאוק סלוניקי, שמכבי ניצחה פעמיים. (2-1, 1-0, אני לא מדבר על הטכני). אם הקבוצה השלישית ביוון נראית ככה (פאוק) אז סימן שיש רק שתי קבוצות שיכולות לזכות באליפות- הליגה היוונית בכלל לא טובה- יש בה רק שתי קבוצות טובות וזהו.

ב. הסיבה העיקרית שחיפה הביסה את מנצ'סטר זה לא שמנצ'סטר באה בלי שחקנים כמו בארטז, בקהאם, גיגס, קין, וואן-ניסטלרוי, אלא שהיא שיחקה מול חיפה גם בזילזול וגם בלי מטרה . בשביל מנצ'סטר זה היה משחק אימון מול קבוצה מאוד חלשה, למכבי זה היה משחק חשוב על מקום 2-3.

הליגה היוונית היא ברמה הרבה יותר גבוהה מהליגה הישראלית ראה כראיה את היורו וראה כראיה את העובדה שכמעט כול עונה יש שתי קבוצות יווניות בליגת האלופות שעושות חיים קשים לאירופיות הגדולות אז מה הזילזול הזה באלופת יוון?

A-V בקשר למשחק מול רוזנבורג- מה לעשות שזה מה שקורה שהמאמן מוציא את החלוץ היחיד על המגרש, איך שהוא הוציא את קולואטי אמרתי זהו נגמצר המשחק עפנו זה פשוט היה החילוף הכי מטומטם שרוני יכל לבצע.

מתי תבין שבהרכב ההוא של מנצ'סטר שיחקו 7 שחקני נבחרת, ושההרכב ההוא של מנצ'סטר היה מפרק למכבי את הצורה די כבר לבכיינות הזאת שלך מכבי לא הסיגה כלום באירופה כלום היא נמצאת איפה שהיא נמצאת רק בזכות חיפה והפועל תל אביב אז אתם אוהדי מכבי לא יכולים לעשות כלום חוץ מלסתום את הפה על תירד על גדולים ממך וחיפה היא גדולה ממך ומהקבוצה המעפנה שלך.

בקשר למשחק שמתרחש עכשיו חיפה משחקת רע אני לא יודע אם זה בגלל שיש לה יום רע או בגלל שהמגרש דפוק כול כך שהיא לא יכולה להעביר מסירה נורמאלית.

פורסם

הליגה היוונית היא ברמה הרבה יותר גבוהה מהליגה הישראלית ראה כראיה את היורו וראה כראיה את העובדה שכמעט כול עונה יש שתי קבוצות יווניות בליגת האלופות שעושות חיים קשים לאירופיות הגדולות אז מה הזילזול הזה באלופת יוון?

לא אמרתי שהקבוצות היוונית לא טובות, אמרתי שזה לא בעיה לקחת אליפות יוון.

גם סלטיק ורינג'רס קבוצות טובות, אבל אין להן קושי לקחת את אליפות סקוטלנד.   

הדוגמה הכי קיצונית היא ליגת העל הישראלית בכדורסל.

הזילזול הוא בתחרותיות של הליגה היוונית, בליגה הצרפתית למשל זה קשה לקחת אליפות, בליגה הסקוטית ( 2 קבוצות) היוונית (2 קבוצות) או ההולנדית (3 קבוצות) או הפורטוגלית (גם 3 קבוצות. או שאחת בעצם  ::)). זה לא ממש קשה לקחת אליפות כאשר מדובר על הקבוצות הגדולות.    ד"א, אולימפיאקוס הייתה אלופה 7 שנים ברציפות, והיא לא כאזת קבוצה טובה. אז מה אם היא ניצחה 6-2? היא הפסידה 5-0 (או 4-0) למנצ'סטר בחוץ ו-3-0 לחיפה בחוץ.   אז סימן שהיא לא קבוצה כאזת גדולה.

-עריכה-

רק בשביל להראות כמה ההישג של מכבי ת"א (הפסדים המינימלים), הפועל ת"א ומכבי חיפה גדול, תראו עכשיו את ה-5-0 של מכבי פ"> מול הייברניין, קבוצת אמצע-טבלה הולנדית, ותראו כמה זה היה סביר שמכבי ת"א הייתה מפסידה 7-0 בכל משחק, או שהפועל ת"א הייתה מובסת ע"י צ'לסי ומילאן גם 6\7-0. כנ"ל גם לגבי חיפה, ואף אחת מהקבוצות הללו לא התפרקה באף משחק כמו שפ"ת התפרקה היום.

פורסם

להתקפה אחת והתגוננות ימול דנפירו אני קורא התפרקות, לא ידוע מה אתכם

פורסם

משחק גרוע לא הייתה שם התפרקות ולא היה שם בונקר היה משחק אחד משעמם ומבולבל חיפה פשוט לא שיחקה כדורגל נראה לי כאילו הם יצאו לטייל עם כדור.

פורסם
  • מחבר

בקשר למשחק שמתרחש עכשיו חיפה משחקת רע אני לא יודע אם זה בגלל שיש לה יום רע או בגלל שהמגרש דפוק כול כך שהיא לא יכולה להעביר מסירה נורמאלית.

הדשא גם היה עקום, והרוח הייתה נגדם, לא? ::)

פורסם

תתייחס לזה איך שאתה רוצה חיפה שיקחה גרוע נראה כאילו לא ממש עניין אותה לעלות שלב, אני בכול מקרה מאוכזב, והמגרש לא הוסיף זה בטוח.

השידור היה מגעיל בלי הילוכים חוזרים בלי זוויות יפות פשוט גועל נפש.

פורסם

אניר וצה להבין אם אתה משווה את הקבוצות שמולן התמודוו מכבי חיפה והפועל ת"א לקבוצות שמתמודדת מולן מכבי

להזכירכם בכשהפועל ת"א היו בגביע אופ"א מילאן הייתה קבוצה אפורות היא הייתה במקום 6-7 בליגה ואפילו לא התקרבה לאליפות, כנ"ל צ'לסי שאז השחקן היחיד שבלט בה היה זולה..

זה לא כמו צ'לסי ומילאן של היום, אז שתיהן היו קבוצות אפורות בתקופות רעות.

כנ"ל מכבי חיפה, איך אתם משווים בליגת האלופות את אולימפיאקוס ומנצסטר לביירן ויובנטוס? נו באמת, מנצסטר אז הייתה אחלה קבוצה, אבל חיפה ניצחו אותם רק עם ההרכב השלישי של מנצסטר, לא עם ההרכב הראשון.

חוץ מזה, כשאני ראיתי את המשחק של מכבי מול יובנטוס הייתי יכול בקלות להתבלבל ולחשוב שזה ארסנל- יובנטוס, היה משחק שווה לגמרי ואפילו מכבי הגיעו ליותר מצבים מיובנטוס שהבקיעו גול מקרי, עצרו את איברהימוביץ, נדבד, זמברוטה , אמרסון ושיחקו מולם כשווים לעומתם ראינו את מכבי חיפה מול רוזנבורג, בונקר של 60 דקות וגולים בשתי התקפות מקריות, מכבי פי 10 עדיפים.

חוץ מזה אל תשכחו שמכבי לא שופכת כספים כמו חיפה ויש לה סגל שיצעיד את הקבוצה עוד 5 שנים לפחות, לעומת מכבי חיפה בה חצי קבוצה גמרה כבר את הסוס ועוד שנתיים כשכל השחקנים יפרשו הם יצטרכו להוציא כמות אדירה של כסף, שאני בספק אם יוציאו ואז הם יחזרו למקומם התחתון הטבעי.

נ.ב- גם הפועל ת"א שיחקו מגעיל באירופה עם בונקר ולא עברו את החצי כל המשחק, ככה הם השיגו את התוצאות- ולדעתי זה לא שווה כלום ולא נחשב להישג.

אני מקווה שזה המירמור מדבר מהבטן שלך ולא המוח, יש לך סוג של תפיסה מעוותת של המציאות.

להזכיר לך שמילאן לקחו את ליגת האלופות עונה אחת אחרי המשחק נגד הפועל?!?

אתה שוכח שאנחנו לא הפסדנו לצ'לסי בכבוד, אלא ניצחנו אותם, וסלח לי, אבל לצ'לסי היו לפחות 9 כוכבים בהרכב בזמנו. אולי לא בסדר גודל של היום, אבל הם נתנו עונה מצוינת בליגה האנגלית בשנה הזו.

אתה משמיט את פארמה ולוקומוטיב

ואת הפרט הכי חשוב

הפועל תל אביב עברה את הקבוצות האלה, כל מה שאתם עשיתם באירופה היה להפסיד לז'ילינה, לנצח בקושי קבוצה מקיבינימט ולנצח את פאוק, שללא ספק קבוצה מתפוררת. אתה יכול עד מחר להשוויץ בזה ששיחקתם נגד קבוצות מדהימות, אבל זה סתם יחזיר את הכדורגל שלנו 10 שנים אחורה.

פורסם

מה שבטוח השבוע האחרון היה אחד מהגרועים ביותר בתולדות הכדורגל הישראלי. מאזן של 13-1 נגד ו- 4 הפסדים לקבוצות שלנו באירופה.

נקווה שהנבחרת תתקן את זה נגד שוויץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים