עבור לתוכן

NEC 3500A Vs LG4120B (מי שיש לו את ה 3500 שיכנס בבקשה)

Featured Replies

פורסם

שלום

אני רוצה פעם אחת ותמיד להבין מהם ההבדלים בין שני הכוננים ובשביל זה אני פונה אליכם :)

לפי מה שהבנתי ה LG4120B תומך בצריבת DVD-RAM שזה דיסק רב פעמי (תקנו אותי אם אני טועה) לעומת ה NEC שלא תומך.

עוד שינוי בין שני הכוננים זה של NEC יש מהירות צריבה של DL יותר מהירה מה LG ?

האם ה NEC תומך בקריאה של DVD-RAM??

האם ישנם עוד שינויים?

נ.ב

אם אני רוצה לקנות בסוף את הNEC בשביל לגבות משחקים או קבצים אני יכול לגבות ב DVD+R , DVD-R נכון? (שאלה טיפשית אבל אני צריך לסדר כמה דברים במוח שלי :P )

תודה מראש :>

פורסם

על ההבדל בין DVD RAM ל RW תקרא בטרד הראשון.

ה NEC צורב יותר חדש ויותר מהיר. אתה יכול להסתדר לגיבויים עם DVD RW או עם R. אם אין לך מידע חשוב מאוד שאתה מעדכן לעיתים תכופות אני חושב שכדאי לוותר על ה DVD RAM וללכת על ה NEC ב 500 שקל.

פורסם
  • מחבר

על ההבדל בין DVD RAM ל RW תקרא בטרד הראשון.

ה NEC צורב יותר חדש ויותר מהיר. אתה יכול להסתדר לגיבויים עם DVD RW או עם R. אם אין לך מידע חשוב מאוד  שאתה מעדכן לעיתים תכופות אני חושב שכדאי לוותר על ה DVD RAM וללכת על ה NEC ב 500 שקל.

קראתי כמה פעמים ועדיין לא הבנתי

אולי תוכל לפרט ? :>

ולשאלה שלא ענית ה NEC קורא DVD-RAM? לא צריבה אלא קריאה !! כן?

תודה

פורסם

1. ה NEC קורא DVD-RAM, אך לא כותב עליו.

2. DVD-RW ו DVD+RW זה רב פעמי, ה NEC תומך בשניהם(כמו גם ה LG כמובן).

DVD-RAM זה גם רב פעמי, אך מתפקד כמעין הרד דיסק נייד, אתה יכול לכתוב חופשי על הדיסק. אתה יכול לעשות SAVE מה WORD או לעשות DRAG&DROP.

בניגוד ל RW בו בכדי לכתוב על הדיסק אתה צריך קודם לנקות אותו...

פורסם

לפי מה שאני יודע 3500NEC לא קורא DVD RAM. אבל מה זה מעניין מה הוא קורא? הרבה יותר מעניין מה הוא כותב. הוא גם לא כותב DVD RAM.

Media/Mode Supported: DVD-ROM, DVD-R, DVD-RW, DVD0+R, DVD+R9, DVD+RW, DVD-Video, CD-ROM, CD-ROM XA, CD-Audio, CD Extra, CD Text, CD-I Ready, CD-Bridge, Photo-CD, Video-CD, Hybrid-CD

אין DVD RAM. אבל תמיד יש הפתעות בחיים.

DVD RAM בשתי מילים:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=82977.msg709402#msg709402

פורסם

זה מוזר לי מאוד שה 2500 שלי קורא DVD-RAM וה 3500 לא :(:o ??? ::)

פורסם

זה עוד יותר מוזר לי שה 2500 קורא DVD RAM. :o

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

תודה לשניכם :)

ו  RazorJunior

לפי האתר של NEC גם ה 2500 שלך לא אמור לקרוא DVD-RAM :/

אולי מישהו שקנה 3500 בדק ויודע אם ה DVD-RAM עובד אצלו? כי יכול להיות שכמו שרייזור ג'וניור אומר שאצלו זה עובד למורות שבאתר שלהם לא כתוב שזה תומך אז גם ה 3500 יכול לתמוך :/

מישהו בדק?

ושוב תודה !!! :>

פורסם

תסביר לנו את ההתלבטות שלך ואלי נוכל לעזור..

פורסם
  • מחבר

תסביר לנו את ההתלבטות שלך ואלי נוכל לעזור..

כעיקרון אני רוצה את ה DVD-RAM לא שאני הולך להשתמש בו הרבה אבל שיהיה השאלה האם לא עדיף לוותר על הDVD-RAM ולקבל במקומו מהירות יותר גבוה של DL :|

מה ההבדלי מהירויות של ה DL בין שני הצורבים? כמה ה LG וכמה ה NEC?

פורסם

ה NEC DLX4 ה LG DLX2.4.

אם יש לך שימוש חשוב ל DVD RAM הייתי מעדיף DLX2.4 ו DVD RAM מאשר DLX4 בלי DVD RAM.

אם אין לך שימוש חשוב אז ברור שה NEC.

פורסם
  • מחבר

אוקי אני אחשוב על זה

תודה רבה רבה לשניכם !!! עזרתם לי מאוד :)))

פורסם

מה שלא ברור לי בכל הסיפור זה למה עניין הקריאה חשוב לך? עניין הכתיבה ברור, אבל רק קריאה?

דרך אגב, אני חושב שהפיוניר 108 מתיימר לקרוא DVD RAM (רק לקרוא). אז תבדוק אולי זה שווה לך. 650 שקל.

פורסם
  • מחבר

מה שלא ברור לי בכל הסיפור זה למה עניין הקריאה חשוב לך? עניין הכתיבה ברור, אבל רק קריאה?

דרך אגב, אני חושב שהפיוניר 108 מתיימר לקרוא DVD RAM (רק לקרוא). אז תבדוק אולי זה שווה לך. 650 שקל.

מפתאום עוד 150 שקל בשביל זה? לא בא בחשבון

אני רוצה כתיבה כי יש לכמה חברים גם צורבים ואם הם יביאו לי דיסקים DVD-RAM שהם צרבו אז זה לא יעבוד אצלי, אבל אני מעדיף שיהיה כתיבה מפני קריאה

אני חושב שבסוף אני אלך על הLG

שובבבבבבבבבב

תודה :> (חרשתי)

פורסם

חברים שלך יכולים להביא לך RW. מה הבעיה?

תשים לב גם שבשביל צריבה של דיסקים שלמים, DVD RAM איטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים