עבור לתוכן

מחשב עולה לאט לאחר התקנת מודם ADSL, למה?

Featured Replies

פורסם

היה לי מודם USB ALE 130 ועכשיו החלפתי למודם SpeedTonch 500, כי אני מחבר 2 מחשבים עם Swich.

מאז שהתקנתי את המודם הזה אז לוקח לווינדוס הרבה זמן לעלות, כאילו אני נכנס לווינדוס ובסרגל למטה מצד ימין (בווינדוס בעברית אז זה בצד שמאל) עולים רק חלק מהתוכנות (ושל המודם לא עולה עדיין), ולאחר דקה או שתיים עולים כל השאר והתוכנה של המודם גם.

עד שלא עולות כל התוכנות אני לא יכול לעשות כלום במחשב חוץ מלהכנס "למחשב שלי".

למה זה ומה אני עושה?

תודה רבה רבה לעוזרים.!!

פורסם

כשאתה מחובר דרך מודם רשת (עם או בלי סוויץ') אתה לא צריך שום תוכנת תיפעול עבו אותו מחשב חוץ ממנהל ההתקן של כרטיס הרשת. אם יש לך במחשב את הדרייבר הישן של המודם מותקן, אז תיפטר ממנו. בלי כל קשר, תבדוק אלו תוכניות רצות ברקע וכמו כן תבדוק מה ה-CPU Usage שלך במנהל המשימות. הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו בהקשר לתחלופה של המודם, הוא שאולי לוקח לכרטיס הרשת זמן עד שהוא מקבל כתובת IP. בכזה מצב אולי כדאי לנסות להקצות את הכתובת באופן ידני כך שאין בקשת חכירה של כתובת משרת ה-DHCP בנתב-מודם שלך אשר ייתכן ומעקבת את תהליך ה-Boot. אני מניח שאנשים עם נסיון פרקטי עם הנתב שלך יוכלו לספק מידע יותר קונקרטי.

פורסם
  • מחבר

לא צריך בשבילו (המודם) דרייבר?

שאמרתי "התוכנה של המודם" התכוונתי לדרייבר.

פורסם

יש לך מודם רשת ואתה בכלל מחובר לסוויץ' דרך כרטיס רשת, נכון?

כמו שאמרתי, אין למודם\סוויץ' שום דרייבר. כרטיס הרשת "מדבר" איתו, ולכן רק צריך דרייבר עבורו.

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר שכדאי לי למחוק את הדרייבר של המודם החדש?

את של הישן מחקתי כבר לפני שהתקנתי את החדש.

פורסם

טוב, בוא נבהיר דבר בסיסי אחד: המודם הנוכחי שלך הוא מודם USB או מודם רשת?

פורסם
  • מחבר

עכשיו יש לי מודם רשת.

OK בינתיים זה הסתדר, אם זה יחזור אז אני יגיד פה ונראה מה יהיה אפשר לעשות.

תודה לכם!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים