פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים לאחר שחשבתי שאני לוקת את הלוח של MSI, קראתי כאן וראיתי שרוב האנשים ממליצים דווקא על EPOXאבל רציתי לדעת מה ההבדל בין שני הלוחות הנ"ל והאם הבדל זה מצדיק הבדל של כ- 300 ש"חתודה
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים לא, לא מצדיק. יש עוד 4 חיבורי SATA לריידים מתקדמים מעבר לרייד0 הקיים ב J. ממש לא שווה את ההפרש.
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים מחבר תודה,האם יכולות ה- OC זהות?1GB LAN & FIREWALL קיימים בשניהם?אותה כמות זיכרון?מה לגבי firewire? יש ? כי כרטיס כזה לבד יכול לעלות יותר מ- 300 ש"ח - לא?
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים OK אני דוקא לא מסכים עם integral ;D כי מה שנותן לך הלוח עם Gb זה בעצם גשר דרומי חדש לגמרי כלומר sound משופר כרטיס רשת הרבה יותר חזק ... (בקר חדש לגמריי) אפשרויות RAID יותר מתקדמות (למרות שזה לא נדרש בכלל) - סתם נחמש שיש עוד חיבורים *ידוע לי לטובה מ ה asus 266E שיש לי ... זה תמיד מועיל שיש עוד 4 חיבורים ל HD* יש גם firewire למרות שיש לזה קהל יעד ממש קטן אבל אולי אתה נמנה בו קיצר יש חידושים זה לא ממש שווה את ה 300 שקל אבל בגלל הבקר החדש והגשר הדרומי החדש דפקו מחיר ... לפי דעתי זאת השקעה נחמדה ... הבחירה היא רק שלך
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים אם אתה לא בטוח במה שאתה אומר אז עדיף לפעמים לשמור תדברים לעצמךשניהם מבוססים nforce 3 250gb לשניהם כרטיס קול זהה/gigabit lanfirewire אין בשניהםאת ההבדלים המדוייקים אפשר למצוא פה:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=82860.msg707514#msg707514keypod באשר לשאלותייך1.כן2.כן3.אני מניח שאתה מתכוון לכמות הסלוטים של הזכרונות/כמה זכרונות הכי גבוהה מורשה,לשניהם 3 סלוטים לזכרונות התומכים עד 3GB זכרון מקסימלי4.אין,וכרטיס FIREWIRE עולה 100 שקל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.