עבור לתוכן

מה ההבדל בין axp הרגיל לmobile ?

Featured Replies

פורסם

מה ההבדל בין שניהם (2500) ביכולת Ocing ובביצועים ?

לאיזה סוקט מותאם המובייל ?

ד"א המובייל זה לא ללפטופ נכון ? :silly:

פורסם

הצדק איתך :)

הסדרה של הMOBILE

היא סדרה שנועדה לתת מענה זול לצרכים זה המחשבים הניידים מבוססי AMD

יש לו 3 תכונות חשבות

1. הוא זהה לXP הרגיל במחינת מראה ותושבת

2. יש לו פליטת חום נמוך במיוחד מהרגיל - 43W

3. *התכונה היא חשובה* צריכה להיות לו היחולת לשנות את המכפלה שלו

...זה סוג של טכנולוגיה שהכניסו לו ...במחשבה שבלפטופ בזמן של חוסר עבודה המעבד יעשה לעצמו "DOWNCLOCK" בשביל לחסוך בחשמל ... :)

ועכשיו הקטע המעניין

אם תבחן את הכתונות האלו

תראה שהוא פשוט מושלם ל OC

עולה טיפה יותר מ XP רגיל

אבל נותן לך חום הרבה יותר נמוך

ומכפלה פתוחה לשינויים בלי הרבה בלגן :)

קיצור

רוב האנשים מדווחים על OC ממש מכובד

נגיד 2600 > 3200

זה לא דבר כזה לא הגיוני במעבד הנ"ל

מקווה שעזרתי לך :)

http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Features/XP-M/

"When you look at these two processors side by side you'll be hard pressed to see any difference and with good reason. Both chips have the same .13 micron architecture and core; essentially they are cut from the same cloth, well same silicon wafer to be exact. The difference comes when the chip is assembled and tested; chips that become Mobile Bartons pass a voltage test showing they can run solid at 1.45V and chips that pass at 1.65V become Desktop Barton. The Mobile Bartons then are set to a default of 133 Mhz rather than the standard 166 Mhz of the Barton. AMD then designates the chip a XP-M with PowerNow technology. New laptop motherboards with PowerNow settings are able to adjust the voltage and clock speed of the CPU in order save battery power and lower heat output as CPU power requirements fluctuate. In order to accomplish this, the boards need to be able to adjust the multiplier on the chip up and down, which means the XP-M has to always be unlocked; we all know this is fantastic right? "

פורסם

מבחינם האוברקלוק נכון הוא מגיע ליותר גבוה אבל מבחינת ביצועים אין לשכוח שהוא מעבד נייד והביצועים שלו נופלים מזה השולחני

אם אתה רוצה אוברקלוק יפה רק בשביל הספורט קנה מובייל

אם אתה רוצה ביצועים קנה שולחני

פורסם
  • מחבר

תודה ורגע ל הבנתי הוא מתחבר לpc נכון ? איזה סוקט הוא ?

תודה ושבת שלום (-:

פורסם

סוקט A כמו הברטון הרגיל.

פורסם
  • מחבר

או קיי תודה רבה

אז רגע לכל לוחות האם של סוקט a של abit יש את הuGURU (לאחי יש את הkv8 pro)

יש שם תוכנה שנראית מאוד נוחה לoc האם היא באמת טובה ?

תודה

פורסם

מבחינם האוברקלוק נכון הוא מגיע ליותר גבוה אבל מבחינת ביצועים אין לשכוח שהוא מעבד נייד והביצועים שלו נופלים מזה השולחני

אם אתה רוצה אוברקלוק יפה רק בשביל הספורט קנה מובייל

אם אתה רוצה ביצועים קנה שולחני

אני הבנתי מכל מה שקראתי עד היום (ויצא לי קצת לקרוא...)

שביצועים זהים ...

יש לך איזה משהו שעליו אתה מתבסס כשאתה אומר את זה ?

פורסם

פשוט על הגיון

אם זה באמת היו ביצועים זהים אז היו לוקחים את אותה ארכיטקטורה ומוכרים את המעבד באוברקלוק

גם לא ניראה לי הגיוני במעבד שעולה טיפה יותר ייתן את אותם ביצועים בהרבה פחות מתח וחום

פורסם

או קיי תודה רבה

אז רגע לכל לוחות האם של סוקט a של abit יש את הuGURU (לאחי יש את הkv8 pro)

יש שם תוכנה שנראית מאוד נוחה לoc האם היא באמת טובה ?

תודה

בלוחות של Abit מסוג  Socket A שיש להם את uGURU, יש לך רק את הAN7.

ולפי ביקורות שונות שראתי עליו היכולת של הuGuru לא מיודע משפרת את הביצועים בOC, והוא גם לא הכי יציב.

בשביל זה יש לך את הNF7-SL.

פורסם

אז

אני אחדש לך

זה לא עובד לפי הגיון

זה מעבד שהקהילה הפכה אותו למעבד OC

AMD

רוצים לעשות את הרווחים גם על המעבדים הרגילים שלהם

זה פשוט שיטת מכירות

זה שאתה חכם ומבין את הפוטנציאל של המעבד לא אומר ש 90% משאר האנשים הקונים מחשבים מבינים

ככה ש AMD

רוצה שהם יקנו מה שהם רוצים ולא בהכרח מה שטוב בשבילך ...

"It's naive to assume that just because our sample hit close to 2.4GHz every XP-M Barton 2500+ will. Yet we feel confident in stating that most should exceed Barton XP3200+ levels if given enough voltage.Thinking about value for money for a second or two, £150 is enough to purchase a decent nForce2 Ultra 400 motherboard and an mobile Barton XP2500+. That's less than the price of an Athlon 64 Model 3000+, notwithstanding its excellent performance. Readers who already own a decent S462 board with, say, a slower processor should, we feel, explore this avenue before jumping ship to either the Athlon 64 or Pentium 4 camps. The low-voltage nature of the CPU can also be used to power an ultra-quiet system, should the user be so inclined.

The results speak for themselves. High performance doesn't necessarily have to be limited to the Athlon 64 or top-end Pentium 4 CPUs. What's more, it can be achieved with a £70 CPU. "

http://www.hexus.net/content/reviews/review_print.php?dXJsX3Jldmlld19JRD03MjI=

עוד ביקרות מצויינת :)

ואני חייב לבוא ולציין

שלפי דעתי אין הבדל בין המעבדים

(כמו שאפשר לקרוא בשתי הסקירות)

הקטע כאן

הוא פשוט להיות הצרכן החכם

ולקנות מה שנותן לך את הביצועים !

:cool2:

פורסם
  • מחבר

בעעע אז בלבלתם אותי הוא שווה קניה או לא ?

ד"א איזה mb טוב כדאי לי להתאים לו ? בשביל הoc ?

תודה

פורסם

הוא המעבד שהכי שווה קניה שקיים היום :)

והוא הולך טוב עם כל לוח NFORCE 2

מומלץ לוחות של

abit

epox

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים