פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים יש לי הרבה סרטים במחשב בפורמט avi. אני מעונין לצרוב אותם על דיסקים ככה שאני אוכל לראות אותם בדי וי די.הדי וי די שלי לא תומך בקבצי avi. שמעתי שאנייכול להעביר אותם לvcd בשביל לראות, האם זסה נכון, אם איזה תוכנה.שנית הייתי רוצה שלסרטים האלו הייה תרגום בעברית, כיצד ניתן להביק להם תרגום שכאשר אני רואה את הסרט בדי וי די הייה לי תרגום.יש לי גם צורב די וי די עם זה עוזר לי בדרך כלשהי.
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים אם יש לך צורב DVD אז למה להעביר ל-VCD ולפגוע באיכות, תצרוב את זה ל-DVDכמה מדריכיםhttp://www.cszone.co.il/sites/guides/index.php?lang=0&CODE=02&id=229http://www.gromkov.com/tutorials/dvd/avi2dvd.htmlhttp://www.videohelp.com/forum/userguides/186739
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים אם יש לך צורב DVD אז זה יתן לך מדריך פשוט מאוד שגם יעבוד טוב. אל תתעצל ותקרא הכל:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=73827.0
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים מחבר לא הבנתי את הקטע של הפגיעה באיכות.האיכות של הסרט כבר נתונהעם אני אעביר אותה לפורמט יותר איכותי/ כבד כמו די וי די האיכות לא תשתפר.זה כמו לקחת אמ פי 3 64 kbps להפוך אותו לוויב ולצפות שהאיכות שלו תישתפר.לא???
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים VCD הוא פורמט מאד לא איכותי.רוב הסרטים שאתה מוריד בפורמט DivX/Xvid הם באיכות הרבה יותר גבוה מ-VCD ולכן המרה של הספר לפורמט זה תפגע באיכות.
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים לא הבנתי את הקטע של הפגיעה באיכות.האיכות של הסרט כבר נתונהעם אני אעביר אותה לפורמט יותר איכותי/ כבד כמו די וי די האיכות לא תשתפר.זה כמו לקחת אמ פי 3 64 kbps להפוך אותו לוויב ולצפות שהאיכות שלו תישתפר.לא???איכות של סרט נמדדת בין היתר ע"י הביטרייט והרזולוציה. הסרטים שאתה מדבר עליהם הם בפורמט MPEG4 שמכווץ הרבה מאוד אבל עדיין שומר על איכות גבוהה. MPEG2 שזה הפורמט של ה SVCD וה DVD מכווץ הרבה פחות טוב, לכן אם תשים XVID או DIVX ששניהם MPEG4 ב 700 מגה (או אפילו בשני דיסקים)תצטרך להוריד את הביטרייט והאיכות תרד. לעומת זאת אם תהפוך את זה ל DVD בגודל של נניח 4 גיגה, תוכל לשמור על ביטרייט גבוה ועל איכות הרבה יותר טובה (כי יש הרבה מקום על הדיסק).
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים מחבר זה עושה לי ארור אחרי ההמרה.ואם יש לי די וי די אני יכול להשתמש באותה תוכנה תהפוך את הסרט לavi??
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים זה עושה לי ארור אחרי ההמרה.זה לא אומר לי כלום. איזה ERROR באיזה שלב (יש LOG, תסתכל באיזה שלב זה עשה את הבעיה).ואם יש לי די וי די אני יכול להשתמש באותה תוכנה תהפוך את הסרט לavi??לא
פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים יש תוכנות שהופכות DVD ל AVI. זה די פשוט אבל לוקח די הרבה זמן.הכי טובה נכון ללפני שנה (פעם אחרונה שהתעסקתי בזה) הייתה GORDIAN KNOT אבל היא די מסובכת.יש אחת מאד מאד פשוטה אבל אני לא זוכר את השם.
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים מחבר זה היה מאוד נחמד אם תדע את שם התוכנה הפשוטה? אבל אם היא לא מאפשרת תרגום אז לא משנה!והencoder עושה לי בעיות אתם יכולים להמליץ על אנקודרים נוספים?
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים יש תוכנות שהופכות DVD ל AVI. זה די פשוט אבל לוקח די הרבה זמן.הכי טובה נכון ללפני שנה (פעם אחרונה שהתעסקתי בזה) הייתה GORDIAN KNOT אבל היא די מסובכת.יש אחת מאד מאד פשוטה אבל אני לא זוכר את השם.Super DVD Ripper
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.