עבור לתוכן

הצעה שלכם ל-Firewall+Anti virus

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני קצת מבולבל, ליפני כמה ימים ראיתי פה כמה דיונים על חומות אש ואנטי וירוסים שלא שמעתי עליהם רבות ומסתבר שהם תוכנות מאד מומלצות וטובות (עם לא הטובות ביותר)

בירשותי יש את ה Firewall ו Anti virus של Mcafee ואני די מרוצה מהם (חוץ מהעובדה שהם צורכים לא מעט כוח של המערכת)

אני מפעיל תוכנות שיתוף כמו אימיול וקאזה, ואין לי בעיות של Low ID עם ה Firewall הנוככי שלי.

עכשיו רציתי לישאול עם איזה Firewall ו Anti virus אני יהיה הכי מוגן מפני הרשת, מבחינת וירוסים, טרויינים, טולעים וכו" וגם מבחינת התקפות של פורצים שונים למניהם (Hackers) מה אתם מציעים?

ושהתוכנות יהיו עם תאימות טובה עם התוכנות שיתוף שכתבתי לעיל.

האם אתם ממליצים לי להישאר עם אותם תוכנות ההגנה שיש יל כרגע או שיש יותר טוב?

*אני מיצטער עם כבר דובר על נושא דומה, אם כן אני ישמח ללינק מדוייק של נושא זה. (ערכתי מספר חיפושים ויש יותר מידי תוצאות, ולא מצאתי את מבוקשי)

תודה לעוזרים.

• תגובות 46
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
מה אתם מציעים?

אנטיוירוס : kaspersky

פירוול :outpost firewall pro

פורסם
  • מחבר

הינה זה שוב קורה, גם על התוכנות הגנה האלו לא שמעתי מעודי. :-\

ron26- האם אתה מוכן לתת רקע קצר על תוכנות הגנה אלו, תודה לך.

נ.ב

התוכנות לא חייבות להיות חינמיות (אלה עם כן הם עדיפות כמובן), אפשר גם תוכנות שהם בתשלום (קל).

פורסם

אנטי וירוס - Kaspersky Anti-Virus Personal

חומש אש - Kerio Personal Firewall

פורסם
  • מחבר

"משורר" תודה, אבל היתכוונתי לפירוט התכני של התוכנה, כלומר מה היא בידיוק עושה איך היא פועלת איזה אופציות יש בה וכו"

אשמח עם תוכל לעזור גם בזה.

פורסם

antivirus : kasparsky

firewall : sygate personal firewall pro

פורסם

אנטי ווירוס: קאספאראסקי (kasperasky), תוכנה רוסית נהדרת, כמעט פה אחד.

פיירוול: zone alarm (גירסה חינמית עובדת טוב, אבל כמובן אפשר....(צינזור ווארז)), פיירוול מאוד חזק ואמין

למרות שסך הכל, אתה יכול להישאר עם מה שיש לך, אלה פשוט טובים יותר.

פורסם
  • מחבר

cבקשר לאנטי ווירוס- kasperasky מדוע היא מומלצת כל כך?

היא עברה את הבדיקות של Symantec ו Mcafee?

בקשר לפיירוול ה-ZA לא יגרום לבעיות עם תוכנות כמו אימיול וקאזה וכו"?

שמעתי שגם בעידכון SP2 יש אי תאימות עם תוכנת ה-ZA (אני לא בטוח לאיזו גירסה בידיוק..)

ומה לגבי הפיירוולים האחרים שפירסמו כאן (מי הכי טוב בינייהם ולמה)?

פורסם

SP2 בכלל בעייתי עם הרבה תוכנות (וביניהן קאזה,ICQ ואימיול)

אני אישית לא מתכוון להתקין את זה עד שיתקנו

את כל בעיות התאימות

ולמה תוכנות צריכות לעבור בדיקות של סימנטק ומקאפי?

הן קובעות מה עובד ומה לא?

אז זהו,שלא!

kasperasky (ככה כותבים?) היא תוכנת אנטי וירוס טובה,

אני אישית משתמש בavg anti virus (גם חינמית) ואני

מאוד מרוצה ממנה

בקשר לפיירוואל, אני ממליץ על זון אלארם, אבל יש הרבה אנשים

שממלצים על הפיירוואל של סיגייט - sygate כמו שכבר כתבו לפני

בדיון הזה

מניסיון עם זון אלארם אין בעיה עם שום תוכנה,וגם לא עם משחקים

באינטרנט (CS לפחות,רק את זה אני משחק)

פורסם
  • מחבר

infer73, היי

אני לא אומר שסימנטק ומקאפי קובעים מה עובד ומה לא, אבל הם עושים בדיקות ובודקות על כמה האנטי וירוס\פיירוואל באמת מגינים ועושים את העבודה שלהם (אלה עם כן הם מזייפים לטובת התוכנות שלהם)

אז בקשר לאנטי וירוס אתם אומרים לעבור מ- Mcafee virus scan ל-kasperasky (התוכנה הרוסית, אני רואה שכולם אוהבים אותה..)?

ומה בקשר ל-Firewall מה הכי מומלץ מכל אלו שנאמרו כאן?

-Kerio Personal Firewall

-sygate personal firewall

Z-A

פורסם

MCAFEE

הכי טובה. הרבה ניסיון יש לחברה האלה שמה בMCAFEE.

פורסם

למקאפי יש תוכנה עלובה

קספרסקי בעל עידכונים הכי מהירים , ובעל מנוע הכי איכותי לזיהוי וירוסים .

סיגיייט הוא פיירוואל טוב מאוד , אבל לאחר שנמצאו בו חורי אבטחה , קיימות אלטרנטיבות שונות :

kerio - ממשק יפה , קליל , נוח להגדרות , ובעל הגנה טובה מאוד .

outPost - ממשק יפה , קצת קצת מסובך להגדרות , הגנה מעולה !

פורסם

mcafee טובים, ויש להם באמת הרבה ניסיון... אבל kasperasky (כן, ככה כותבים) טובים יותר!

בקשר לפיירוול, זו בחירה שלך: sygate, Z-A, או השלישי. תבדוק ותראה

פורסם

ככה לא כותבים kaspersky !

פורסם

דווקא קראתי ביקורת אחת או שתיים על קספרסקי שלא היו כאלה טובות..

מצד שני הוא בערך היחיד שלא יצא לי לבדוק בעצמי אז אני לא אדבר עליו.

אני כרגע עובד עם NOD32 בבית ועם AVG FREE בעבודה.

הAVG מאד נחמד אבל יש לו קטע מעצבן של רק להזהיר על קיום של וירוס אבל לא למחוק אותו.. רק הרצה ידנית של בדיקת וירוסים מןחקת אותם.

חוץ מזה שיש לו הסטוריה לא ממש טובה, רק בשנה האחרונה הוא נחשב אנטיוירוס טוב.

עוד משהו - הממשק שלו ממש חובבני וזה לא נותן תחושה בטוחה.

אבל - הגירסה הפשוטה שלו היא חינם.

הNOD32 נחשב אנטיוירוס מצויין (יש לו הילה של "אנטיוירוס למקצוענים") , ולפי הניסיון שלי איתו הוא מאד מקצועי ונוח. למזלי עוד לא יצא לי לבדוק אותו "בזמן אמת", מצד שני כבר שבועות שלא הגיע אלי מייל עם וירוס ככה שאולי הוא באמת עושה את העבודה...

מבחינת ממשק וקלות עבודה, לNOD יש ממשק מאד נוח, הרבה אופציות אבל לרוב הDEFAULT הוא מספיק טוב. אולי זה ירתיע מתחילים אבל מי שמבין קצת במושגים בסיסיים באנטיוירוסים ישתלט עליו בלי בעיות.

שני דברים מעצבנים -

1. כל חודש מתחלפים הסיסמה ושם המשתמש שצריך כדי להוריד עדכונים, יש דרכים לבטל את זה - אי אפשר לדבר עליהם במסגרת הפורום..

2. הוא לא מפעיל בדיקת וירוסים תקופתית כברירת מחדל, צריך להגדיר אחת לבד, אבל זה מאד קל ונוח.

לגבי פיירוולים - עבדתי כמעט עם כולם, כרגע מותקן לי הKERIO ואני מאד מרוצה, חוץ מזה שהממשק שלו קצת איטי.

אני שוקל לעבור לOUTPOST כי הוא מרגיש הרבה מקצועי - ממשק הרבה יותר נוח ויותר אופציות, ויש לו יותר פרסים ויותר ביקורות טובות.

http://www.virusbtn.com/vb100/about/index.xml

לינק לאתר Virus Bulletin שעושה בדיקות תקופתיות של אנטיוירוסים שונים על פלטפורמות שונות (XP, LINUX, NETWARE וכו') ונותן את אות "VB 100%" לאלה שעברו את המבחן.

מה שמעניין את האנשים כאן היא הבדיקה האחרונה שנעשתה ביוני על XP , והשוואות לאורך זמן של כל אנטיוירוס, לNOD יש את ההסטוריה הטובה ביותר, גם לנורטון הסטוריה לא רעה. ל-AVG MCAFEE ו-KASPERSKY הסטוריה קצת בעייתית, למרות שבשנה האחרונה KASPERSKY עבר את כל המבחנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים