פורסם 2004 בספטמבר 921 שנים לפני כחודש קניתי את הצורב במעולה הזה...אתמול באתי לפתוח אותו ולשים דיסק בכונן כדי לצרוב אבל הוא לא נפתח. ניסיתי הכל לנתק לחבר לזהות מחדש אבל הוא בשלו! מת מת מת ...זה די עצוב שצורב בן חודש מת ...ואני יודע מה כל שונאי אל ג'י יגידו אבל תאמינו או לא יש לי עוד צורבים וכוננים של אל ג'י והם מעולם לא עשו בעיות!בכל מקרה זה די מבאס כל הסיפור הזה ... לעוד מישהו יש/היתה בעיה עם הכונן המדובר?
פורסם 2004 בספטמבר 921 שנים לך תחליף.זה קרה לי עם דיסק של WD חדש, לוח איפוקס חדש, כרטיס מסך TI4200 חדש, זכרונות חדשים של KINGSON. קורה.
פורסם 2004 בספטמבר 921 שנים ניסית כבל IDE/כוח אחר ??? יש מצב שחיברת תכבל IDE הפוך לצורב או ללוח אם ??? הוא מחובר בכבל IDE לבד או אם עוד משו ??? אולי זה עניין של ג"ימפור יש לך מזל שהוא לא התפוצץ אל תגזים,אין בתוכו C4
פורסם 2004 בספטמבר 921 שנים לך תחליף אותו מיד חייבת להיות עליו אחריותמקווה שבשבילך שלא קנית בסתם חנותתבדוק שלא יעבדו עליך ויגידו לך שהוא עובד ואם כן אז תבקש מהם להוכיח לך בחנותבעלי חנות אוהבים להסתבלט על אנשים שלא מבינים ולנסות לחרטט גם אנשים שמבינים - בעיקר חרא של חנויות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.