עבור לתוכן

Doom 3 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

איזה כרטיס מסך יש לך? אולי הוא מתחמם יותר מדי,הוא על אוברקלוק? וזה בטח

vpu recover

• תגובות 1.4k
  • צפיות 108.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

יש לי MSI RADEON 9800 PRO ולא, לא עשיתי לו שום אובקלוקינג.

יש למישהו מושג למה זה קרה? כי יש לי מפרט חזק

וכן זה באמת VPU RECOVERING

פורסם

תבטל את ה VPU RECOVERING , הוא גורם ללא מעט בעיות.

פורסם

איך אני מבטל אותו?

פורסם

התקנתי היום את המשחק על המחשב שלי (מפרט בחתימה) הכרטיס מסך שלי הוא GeForce MX 440 X8 :\

וזה זה זז לי בערך (עם OC קטן) על משהו כמו 5-30 . FPS אני לא מדדתי את זה רק לפי מה שנראה לי.

בהתחלה זה היה כיף עם כל הקולות המפחידים והחושך.. אוייייי החושך, כמה שזה מתחיל לעצבן

אחרי כמה זמן ( במיוחד כשיורים עליך ויש לך 10 FPS). המפתחים סמכו על החושך שיהיה האמצעי עזר שלהם ל"הפחדות"

חבל שאין הרבה מקומות עם אור.. :\. מעניין אם יצאו צ'יטים שיעשו את המשחק בהיר ::):P..

מחכה בקוצר רוח לHL2, שיפתיע לטובה

פורסם

the overclocker מפרט כזה וכרטיס מסך כזה? נשרף הקודם?

ומה זה בכלל ה- vpu recovering?? למה הוא משמש בכלל? לעשות בעיות??

פורסם

קניתי מחשב חדש, לא שידרגתי כרטיס מסך כי לא היה מספיק כסף. עכשיו אני מחכה עד שיצא HL2, וX-MAS והיום הולדת שלי

ואז הכל מצטלב למקום אחד - [glow=red,2,300]כרטיס מסך חדש [/glow] :hat:

פורסם

אני מאמין שה vpu recover נועד להזהיר מפני העמסת יתר על הכרטיס מסך והתחממות..

לכן הוא יוצא מהמשחק כי הכרטיס מתחמם יותר מדיי

פורסם

אבל זה מוזר שעד עכשיו בשום משחק לא היית שום העמסה ,וזה לא שהתחלתי לזוז בדום על הגדרות אולטרא אלא אני בקושי רואה את התחלת סרטון הפתיחה וכבר מקבל את ההודעה.

וגם כרטיס המסך בן מכסימום שבועיים...

פורסם

איך אני מבטל אותו?

תיכנס למאפיינים , הגדרות כרטיס מסך , מתקדם , תיכנס לקטגוריה של vpu recover , תבטל את הסימון הראשון.
פורסם

נתקעתי באיזה שלב הנה תמונה:

shot00004.jpg

בתודה מראש orlupo

פורסם
  • מחבר

צד שמאל, בחור יילחש לך שתעלה אליו ויישלח אליך סולם. אתה מטפס עליו ובהצלחה בהמשך.

פורסם

צד שמאל, בחור יילחש לך שתעלה אליו ויישלח אליך סולם. אתה מטפס עליו ובהצלחה בהמשך.

ראיתי אותו אבל משמה מה אני עושה? ???

בתודה מראש orlupo

פורסם
  • מחבר

אתה מטפס על הסולם, תוקע בו כדור (גם ככה איזו מפלצת תאכל אותו מתישו, חבל) וממשיך בתעלות.

נו באמת ילדון... קצת חשיבה לוגית, ממש קצת, אפילו פרי-קצת. אתה רוצה שאספר לך את כל תהליך ההתקדמות של המשחק?... ::)

פורסם

בבקשה שמישהו יעזור לי אני רוצה לחשק בזה :'(

ביטלתי עכשיו את ה VPU RECOVERING ברגע שהסרטון מתחיל (החללית נוחתת) אז ברגע שהיא באה לנחות התמונה עצמה נתקעת אבל אני שומע קולות כאילו המשחק ממשיך כרגיל...

זה ממש מוזר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים