פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים למי ששאל:דווקא אין לי מפרט כזה מדהים. יש לי פנטיום 4 2.66, 512 ראם (לא בטוח איזה), וR9800 פרו, עם 256 ביט ומ"ב.
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים תבחר לעלות על המקום של קופסא 9 ותעלה על הקופסא ואז תקפוץ על המדרגה האתי שעל הקירעל המדרגה של קופסא 9?ומה בידיוק יקרה יצא משם ג'יני ?
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים עכשיו אני בשלב של הטלפורטיםמה אני עושה עכשיו?אני עברתי לכל המקומות ל 1,2,3ו שאני שם על 4זה מחזיר אותי ל 2מה אני עושה?
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים היית צריך לשים לב לדוקטור,הוא השתגר לתחנה מס 1 לשם אתה צריך ללכת (רשום על הכפתור exit)
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים היית צריך לשים לב לדוקטור,הוא השתגר לתחנה מס 1 לשם אתה צריך ללכת (רשום על הכפתור exit)אז עם הרגתי אותו צריך להתחיל מהתחלה?יש משימות שלא היה לי סבלנות אליהם אז פשוט עשיתי קוד וטסתי לדלת הסיום ועכשיו אני בכלל לא מוצא את דלת הסיום? :-\
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים אני תקוע בשלב Comunications משהו. יש שתי דלתות, האחת נעולה ובשבילה צריך PDA של מישהו מהמחלקה והאחת פתוחה ובתוכה גופה שלידה ה-PDA הנחשק. אומנם כאשר אני לוקח את ה-PDA הדלת ננעלת! חשוב לציין שאם איני לוקח את ה-PDA הדלת נשארת פתוחה. זאת הדלת מבחוץ - וזה הבפנים - (אפשר לראות ליד האיש את ה-PDA) אשמח אם תעזרו לי.
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים אני סיימתי את המשחק על הרמה הכי קלה עם צ'יטים רק ב-2 המאסטרים (לא היה לי כח אליהם ). הסארג' הוא די טמבל לא כ"כ קשה לנצח אותו למרות שיש לו נשק קטלני אז לא השתמשתי נגדו בצ'יטים O_0
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים תגידו אביר גיהנום הוא מסטר או שניפגוש אותו הרבה במשחק??אני אישית פגשתי במשחק רק את העכבישה הגדולה איך שקוראים לה ואת היצור הגדול השמן הזה אם משגרי טילים בידים... :-\אני בשלב 17 לפי השמירות...אני לא משחק עכשיו אני מחכה לאוזניות של זלמן 5.1 ולעוד כמה דברים טובים שצריכים להגיע ;D
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים יש פה אנשים שמשתמשים בצ'יטים וזה מגעיל אותי מה, אתם עושים טובה שאתם משחקים? ד"א אני בשלב שאחרי העכבישה הזאת, ברמה בינונית.
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים יש אנשים שפשוט יותר נהנים עם צ'יטים.אני משתמש רק בצ'יט אחד, נשקים וחיים...כי זה הכי כיף שאתה יכול לרסס כמה שאתה רוצה בלי להתקמצן (הרבה יותר טוב מלברוח...)אני בשיטה של, "תן לו בראש, או בביצה".
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים יש פה אנשים שמשתמשים בצ'יטים וזה מגעיל אותי מה, אתם עושים טובה שאתם משחקים? ד"א אני בשלב שאחרי העכבישה הזאת, ברמה בינונית. חחחחחחחחחחח אז תמשיך להגעל עם מישהו יכול להסביר לי מהתחלה ועד הסוף מה עשוים במאבדות דלתא לבס 2 אני ישמח כי אני ממש לא מבין!
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים טומי, ה- HellKnight יופיע עוד הרבה במשחק, מלכת העכבישים היא אחד מהבוסים, והשמנים עם שני התותחים הם ה- Manucubs, שגם הם יופיע עוד הרבה.
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים אני בשלב 22 CPU COMPLEX אני נתקעתי די בהתחלה אני צריך לפתוח דלת אחתואני לא יודע איפה הקוד חיפשתי ב PDAמישהו יכול לעזור לי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.