פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים מישהו יודע איך עוברים את השלב הזה? לא מצאתי את הקוד ב- PDA שקיבלתי (קיבלתי קוד רק לתא מאחור) , יש למישהו מושג?
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים הקוד נמצא ב-PDA אם זה באימיילים או ב-AUDIO LOGS אני לא זוכר.סיימתי את המשחק.בהחלט משחק מדהים רק חבל שהמשחק כל הזמן חוזר על עצמו מה גם שהוא ארוך מאוד.בשלב מסויים במשחק פשוט הפסקתי לפחד מהאווירה ופשוט נהיתי מן סלייר כזה שמפוצץ מפלצות עם שוטגן וזה די מבאס (כנראה בגלל שהמשחק חוזר על עצמו יותר מדי).
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים נפתרה הבעיה... פיספסתי את ה- PDA עם הקוד בכניסה (אחרי הירידה במדרגות, מצד ימין). תודה בכל מקרה.
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים הקוד נמצא ב-PDA אם זה באימיילים או ב-AUDIO LOGS אני לא זוכר.סיימתי את המשחק.בהחלט משחק מדהים רק חבל שהמשחק כל הזמן חוזר על עצמו מה גם שהוא ארוך מאוד.בשלב מסויים במשחק פשוט הפסקתי לפחד מהאווירה ופשוט נהיתי מן סלייר כזה שמפוצץ מפלצות עם שוטגן וזה די מבאס (כנראה בגלל שהמשחק חוזר על עצמו יותר מדי).מסכים איתך לחלוטין, האמת שאני איזה שלב 7 או 8 לא יודע וזה כבר נהיה מאוד משעמם, המשחק כל כך חוזר על עצמו!
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים כן זה החיסרון העקרי במשחק הזהאני רואה אני עובר כמה שלבים ותמיד יש את אותו התחלהרק לפעמים קצת שינו את השלביםאבל עדיין זה משחק גדול!!
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים האם הטוויק הזה:http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1091988675,94394,מתאים גם לכרטיסי מסך של NVIDIA?
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים אני צריך עזרה נתקעתי בשלב שאני נמצא בסקטור שאתה מוצא את המסור לראשונה...משהו COMMUNICATIONוהגעתי לקטע בשלב עם מין מעלית עם שלושה יעדים 1. LOADING2. CONTROL3. EXIT LIFTוהלכתי לכל שלושת היעדים ואני לא מוצא המשך ....
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים אם תביא תמונה זה יהיה הרבה יותר קלחוץ מזה המשחק לא כזה מסובךתנסה לחפש בכל מקום!
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים האם הטוויק הזה:http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1091988675,94394,מתאים גם לכרטיסי מסך של NVIDIA?למה לא לנסות ולבדוק אם באמת יהיה שיפור?...אין לך מה להפסיד או משהו כזה.
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים מצד אחד המשחק כל-כך מבהיל שאתה מתבאס להכנס לחדר הבא, אבל מצד שני הוא כל-כך יפה וכל-כך מרשים שבאמת אי אפשר להפסיק לשחק!יש לי רק שאלה:על איזה רמה אתם משחקים?כי אני משחק כרגע על הרמה הכי קלה, ויש לי כמעט כל הזמן חיים מלאים, ארמור מלא, ועל התחמושת אני לא מתלונן.אז זה באמת עד כדי כך קל ברמה הראשונה, או שאני די טוב?
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים אני תקוע בשלב שקוראים לו DELTA LABS 2Aאני עכשיו דיברתי עם איש אחד והוא אומר משהו על להחזיר כוח ל TELETROM משהו כזהאז מה אני עושה עכשיו?אני פותח את הדלת ואז אני מגיע למקום שיש לייזר כחול ענקי
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים אחי אני משחק על הרמה השנייה .... תחמושת זה שם המשחק !בריאות ומגן פסדר רוב הזמן בין 30-50 אפשר להסתדר אבל תחמושת זה עסק מחורבן...נכון יש מחסנים כאלה שאתה צריך קוד כדי לפתוח אותן כל מחסן כזה בשבילי זה ברכה.
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים יש לי תחמושת מפה עד הודעה חדשה.טיפה מבאס. אני מקווה שזה יהיה יותר קשה בהמשך.וקצת תמונות להתרשם:http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200408092050249077&user=itamar_2ורק כמה הערות:*הFPS שמופיע בתמונות הוא בשלושה-ארבעה פריימים יותר נמוך ממה שהוא בדרך כלל, כי כשלוחקים סקרין שוט יש מן לאג מוזר כזה. בתמונה עם הזומבי יש הדבל של בערך 10 פריימים.*בשתי התמונות הראשונות זה בלי AA, ובשאר זה על X8.
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים R9800 פרו עם 256 ביט ומ"ב.ואני מריץ את זה לא על אולטרה היי, אלא על אחד מתחת לזה, וביטלתי איזה הגדרה או שתיים באפשרויות המתקדמות.והבאמפ מאפינג והאפקטים וכל הדברים השווים מופעלים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.