פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים קיבלתי את המשחק.הוא כל כך אדיר :'( .קשה לי להגיד שהוא שווה 350 שקל, כי אף משחק לא שווה 350 שקל, אבל הוא בהחלט לא מאכזב בינתים. אני רק מקווה שזה לא הולך להיות מן "להסתובב עם הפנס, לראות מפלצת, להרוג אותה, לחזור לפנס, לראות מפלצת ולהרוג גם אותה" וחוזר חלילה.יש לי רק שאלה אחת:הקבצים בתיקיית הסקרינשוטס שלי מופיעים עם סיומת tga.יש למישהו מושג איך אני אמור לפתוח אותם?
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים יש לי רק שאלה אחת:הקבצים בתיקיית הסקרינשוטס שלי מופיעים עם סיומת tga.יש למישהו מושג איך אני אמור לפתוח אותם?google
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים אוף אני תקוע בסוף השלב הראשון של הגיהנום.. אני מנסה להרוג את הבוס הג'מוס המגודל הענק הזה(http://uploaded.fresh.co.il/2004080914550untitled.JPG), כבר יריתי עליו 80 טילים, רוקנתי עליו 4 מחסניות של רובה הפלסמה ושל הוולקנו, והוא לא מת! כבר אין לי כדורים, יש אולי איזושהי טקטיקה מיוחדת איך להרוג אותו? ניסיתי מלא פעמים והוא לא מת :-\ תודה לעוזרים :-X
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים חיפשתי בגוגל, אבל יש שם כל מיני דברים מוזרים שקשורים לתיכנות וקודים ודברים שאני ממש לא מבין בהם. לכם זה שומר ישר ב JPG?
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים כן גם אני נתקעתי שמה אבל אז חבר שלי ביי אלי ובמקרה שאל אותי מה קורה אם אני יורה לו למעלה על הדבר הכחול כאשר הוא מוציא את הייצורים.. רוקנתי עליו מחסנית וולקן לך תדע איך לא חשבתי זה בהתחלה..
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים הנה משהו שעם מחשבים יחסית ישנים(שנה וחצי פלוס) או כרטיסים איטיים יזדהו איתו...[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים התמונה הכי מצחיקה מדום 3 ! (כל הזכויות שמורות לי) (מדיום + 800X600 GF 440MX 128MB)
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים בהחלט תמונה מגניבהתגידו איך אני שומר תמונות? לא צריך ללחוץ על PrtScr?מה צריך לעשות כדי לשמור תמונות?
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים ללחוץ F12, ואז אתה הולך לתיקייה של המשחק ושם יש תיקייה בשם Screenshots שם התמונות שלך.
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים טוב אני אנסה את זהחשבתי שצריך ללחוץ על print screenטוב אני אנסה F12בכל מקרה תודה רבה. (זה בכל המשחקים ככה?)
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים טוב אני אנסה את זהחשבתי שצריך ללחוץ על print screenטוב אני אנסה F12בכל מקרה תודה רבה. (זה בכל המשחקים ככה?)אני חושב שברובם, תלוי איך הם הוגדרו בקובץ ה-Config של המשחק.
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים ואאיי איזה מישחק גרוע בכלל לא אהבתי אותו הוא בכלל לא מושך אותי לשחק בו בהתחלה היתלהבתי (כשהתקנתי) ובזמן שהתחלתי לשחק כבר מההתחלה ראיתי שאני לא מיתחבר.....בקיצור בשבילי ממש אכזבה
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים ואאיי איזה מישחק גרוע בכלל לא אהבתי אותו הוא בכלל לא מושך אותי לשחק בו בהתחלה היתלהבתי (כשהתקנתי) ובזמן שהתחלתי לשחק כבר מההתחלה ראיתי שאני לא מיתחבר..... בקיצור בשבילי ממש אכזבה אכן, הקטע שהוא חוזר על עצמו זה פישול רציני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.