פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים כמובן שיש הבדל בין הכרטיסיםאבל גם ברור שבשני הכרטיסים הללו אי אפשר לנצל את המשחק עד הסוף
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים כמובן שיש הבדל בין הכרטיסיםאבל גם ברור שבשני הכרטיסים הללו אי אפשר לנצל את המשחק עד הסוףזה נכון,אבל ה5200 מציג שם ביצועים טובים יותר ואיכות יפה יותר לעומת ה G4MX
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים תגיד, אתה לומד באיזה בית ספר או שהעיפו אותך על הבנת הנקרא? א' כל אני לא חבר שלך "שלח קישור!" מה אני חייב לך משהו? ב' כל, מה כזה לא מובן במה שאמרתי? תסתכל בFAQ של פורום תצוגה וגרפיקה- מה שאומר שאתה צריך להיכנס לפורום תצוגה לגרפיקה> ולהיכנס לשיחה שקוראים לה FAQ- מומלץ לקרוא לפני שמפרסמים הודעה- מה שאתה לא עשית כנראה מה זה קשור לחבר?! אתה לא רוצה אל תשלח!!!! >
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים משנה הסדר של המקשים כדי להציג את הקונסולה לצורך הזנת הפקודה לראות את הפריימים?כלומר מה קודם?CTRL + ALT + ~?מה ראשון קונטרול?
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים טוב נמאס לי לשחק על 15 fps תגידו מה ההבדל בין רמת פירוט גבוהה לבינונית ?אני לא יראה את האפקטים של המשחק ברמת פירוט בינונית?
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים אני שמתי לב שההבדל היחידי בין אולטרה לLOWזה שמרחוק תמיד רואים דברים יפה אבל אם מתקרבים בLOW אז אתה רואה ממש ממש חרא עם קווים מכוערים ובאולטרה זה נשאר יפה כמו מרחוקאבל לי יש ג'יפה 4 אז לך תדע
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים שוב פעם נחזור על אותו תקליט תנסה ותראה בעצמך אם תראה שבמדיום רץ טוב ואתה אוהב את זה אז תשאיר אם אתה לא רואה הבדל תעשה את השיקולים שלך. ול-STRENGTH- אתה מצחיק
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים שוב פעם נחזור על אותו תקליט תנסה ותראה בעצמך אם תראה שבמדיום רץ טוב ואתה אוהב את זה אז תשאיר אם אתה לא רואה הבדל תעשה את השיקולים שלך. ול-STRENGTH- אתה מצחיק למה מצחיק? לא סיפרתי בדיחה ???
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים זה לא יפה כמו ברמת פירוט גבוהה תגידו יש לי עכשיו תדריברים באטא של 4.9 שיצאו ה 4.9 יכול ליהיות שהמשחק יעבוד לי טוב יותר ואולי בכלל אני נתקע על מעבד ?????????כי המעבד שלי הוא 1.8 בoc של 600 mhz בלי קירור מיוחד
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים אני לא מציע לאף אחד שמקרטע לו ב HIGH לשים על HIGHאין כמעט הבדלים בין MED ל HIGH זה רק קצת יותר איכות תמונהעדיף לשים על 1024 ועל 2AA שזה נותן גרפיקה ממש טובה
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים זה הענין האיכות תמונה שמתי לב אליה עם אני יקנה עוד סטיק של 256 יש סיכוי שזה יפעל בסדר או שהמעבד זה הבעיה כי הוא לא 2.4 אלה 1.8 בoc
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים shhapire radeon 9600 xt 128 mb כתוב בחתימה תגידו לא הולך לצאת איזה דריבר שישפר את הביצועים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.