פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים זה שאני משחק בלי צל זה לא טוב?אז איך אני יפעיל אותו כדאי לי להוריד גם רזלוציה ל 640 (במקום 1024)וגם לבטל AA2?ולא ראיתי הבדל ממש גדול בין MED ל HIGHיש רק איכות קצת יותר טובהאבל אני לא רואה סיבה להשים את זה על HIGH זה רק מעמיס על הכרטיס מסך
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים 800*600זה יוריד את הגרפיקה בהרבה מ 1024?ו מה זה AF?AA משפר את הגרפיקה הרבה יותר
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים תגידו זה רק אני או שצריך עצבים מברזל בשביל לשחק במשחק הזה והאם אתם מסכימים איתי שיש מקומות שהגרפיקה של דום ניראת קצת מצועצעת אני כרגע בשלב 7 המשחק דיי נחמד הכי הרשים אותי עד עכשיו מהמפלצות זה הזומבי שצריך לעשות דיטה(השמן)שרואים לו תמעיים ואת הלב ובגרפיקה בשלב2 שירדתי לחפש איזה מדען שפתח את השער לגינהום פתאום היה קטע של חושך וזה היה מרשים!!!!!!!!!
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים תגידו זה רק אני או שצריך עצבים מברזל בשביל לשחק במשחק הזה והאם אתם מסכימים איתי שיש מקומות שהגרפיקה של דום ניראת קצת מצועצעת אני כרגע בשלב 7 המשחק דיי נחמד הכי הרשים אותי עד עכשיו מהמפלצות זה הזומבי שצריך לעשות דיטה(השמן)שרואים לו תמעיים ואת הלב ובגרפיקה בשלב2 שירדתי לחפש איזה מדען שפתח את השער לגינהום פתאום היה קטע של חושך וזה היה מרשים!!!!!!!!!אתם גם חושבים ככה?
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים תגידו יש דרך לצלם סרטון מהמשחק באמצעות הקונסול או שאני אצטרך לעשות את זה עם FRAPS?
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים תגידו יש מצב שדרך הקונסול המשחק יעשה לי קפה,ועוגה או שאני חייב ללכת למטבח??? :-\
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים א אני יוריד מ 1024 ל 800*600זה לא יוריד לי הרבה מהגרפיקה?למה שלא תבדוק ??? הכי טוב....
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים רואים את הגרפיקה יותר גדולה ופחות מדויקתבקיצור פחות יפהאבל כדאי להוריד את זה בשביל הצל?
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים אני צריך לינק להורדת המודים אני מחפש במיוחד את זה של ה- co-op להורדה מאתר של צריך להרשם אליו!אם משהו בבקשה יוכל אולי להעלות לי את ה- co-op שהוא הוריד כבר לאיזה אתר אינטרנט שאני יורד ממנובקשה אני מבקש מאד אני צריך את זה דחוף.תודה.ובתוספת הורדתי כבר משהו נראה לי זה לא הקובץ טוב, שמתי אותו בתיקיה base שם ואין אני לא ידוע מה לעשותבשמחק הוא לא מופיע לי במודס, בבקשה עזרה.תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.