פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים קרה לי אותו דבר בדיוק אבל זה קורה רק בDOOM3 אפילו אם אני משחק FAR CRY על מקס ומדיה פלייר ואימיול פתוח זה לא קורה(ACTIVION אמרו לי לעדכן ל4.7 צריך לראות אם זה פותר את זה)
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים קרה לי אותו דבר בדיוק אבל זה קורה רק בDOOM3 אפילו אם אני משחק FAR CRY על מקס ומדיה פלייר ואימיול פתוח זה לא קורה(ACTIVION אמרו לי לעדכן ל4.7 צריך לראות אם זה פותר את זה)תעתדכן ל 4.9 beta שזה בכלל hotfix...המשחק גם יעבוד מעולה וגם לא יהיו בעיות
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים תן לי לנחש אחרי שלקחת את התמונה הראשונה היה לא נעים :'(צילמת את המפלצת משתי סנטימטר !!!!(תמונה עם פוזה יש כבוד)
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים תן לי לנחש אחרי שלקחת את התמונה הראשונה היה לא נעים :'(צילמת את המפלצת משתי סנטימטר !!!!(תמונה עם פוזה יש כבוד)זה קטע מסרט ואני לא אספר כדי לא לקלקל לכם. בא לי להגיד את זה עוד פעם: הסרטים נדיריםםםםםםםםםםם הכי טובים שראיתי. הגרפאיקה של המשחק כ"כ טובה שלא צריך לעשות סרטים שונים,פשוט משתמשים במנוע של המשחק-לפי דעתי הרבה יותר טוב.בסרטים יש קטעים ממש ממש יפים,ובכלל בגלל שמשתמשים במנוע של המשחק רואים עד כמה הוא משוכלל. אני מדבר על שבירת דלתות,חלונות,מבנים מסוימים וכו'.. אני כל פעם ממש מחכה לראות סרט חדש כי הקטעים שם כאלה מגניבים ואתה ישר נכנס למשחק אחרי הסרט. זה כאילו הכל ברצף !חוץ מטעינת שלבים הכל ברצף ללא הפסקה.
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים יוווו אוווףףף הגעתי כבר למקומות שיש את הראשים המעופפים עם האש! וגם הייתי פעם אחת בחוץ עם המוח/מפלצת העגולה הזאת חחחחנראה לי אני הולך לגמור עוד יום-יומיים את המשחק בטוח.
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים תגידו צריך לבטל פילטרים לפני שמפעילים את המשחק והעם זה בכלל יפעל אצלי על מדיום בקצב שחיק יש לי פנטיום 4 1.8 @2.4asusp4533-e512 mb ddr 333 128 shhapire radeon 9600 xt mbובכלל מה זה שווה לשחק עם אתה לא יכול לראות את האפקטים של המשחק :'(
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים תגידו צריך לבטל פילטרים לפני שמפעילים את המחשק והעם זה בכלל יפעל אצלי על מדיום בקצב שחיק יש לי פנטיום 4 1.8 @2.4asusp4533-e512 mb ddr 333 128 shhapire radeon 9600 xt mbובכלל מה זה שווה לשחק עם אתה לא יכול לראות את האפקטים של המשחק :'(אוקי אז ככה,אני לא ביטלתי כלום,פשוט שמתי על High ו 1024x768 ולא נגעתי יותר בכלום,פשוט עשיתי קצת tweaking למחשב,גם הדריברים החדשים וכו.זה עובד לי 30-65 פריימים,לפעמים יורד קצת מ30...אבל זה תמיד עובד חלק...ומדהים. כנ"ל גם ב ultra זה עובד חלק,אבל אחרי כמה זמן בגלל חוסר זיכרון מתחילים לי כל מיני תקיעות. המערכת שלי היא :AMD AthlonXP 1800+512DDR KT33 M\BRadeon9500 pro 128MB \Stock Speedes \ Catalyst 4.9 beta
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים תגידו אני צריך לעדכן דרייברים כי אני הפסקתי עם הקטע של לעדכן דרייברים כול שבוע יש לי דרייבר קטליסט 4.2 ולזה שמעלי אני פשוט לא מאמין שזה עובד לך טוב על רמת פירוט גבוהה זה לא נשמע הגיוני
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים אבל למה אתם שמים תמונות כאן?זימו אותן בת'רד שפתחתי זה לא נראה לי מתאים כאן.זה מדכא כל הלודינג הזה.
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים תמונה מהמישחק עם המפרט שיש לי על 1024*768 ועל מדיוםעכשייו אני משחק על אולטרה וזה עובד חלק [attachment deleted by admin - 90 dayss]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.