עבור לתוכן

Doom 3 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

רגע זה אשכרה יפעל על הGF 4 MX 440 שלי?

שהוא לא תומך רשמית בדירקט איקס 9???

• תגובות 1.4k
  • צפיות 108.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

חאלאס עם השאלות האלה... נ.ב, את האריזה האמיתית תראו בעוד 23 יום בחנויות העולם (בתקווה). לבינתיים, תיהנו מהזיוף המוצלח. 8)

פורסם

לא יודע למה , אבל יש לי הרגשה שהמשחק הזה יפעל סבבה גם על מחשבים חלשים...

שהוא בסופו של דבר יפתיע , ולא יהיה כזה כבד כמו שאנחנו חושבים

:|

פורסם
  • מחבר

הבטא האחרונה של דום 3 רצה אצלי בצורה משובחה, מלבד באגים מסויימים שאני משוכנע שכבר סודרו מזמן... אני לא מתבייש לומר שהיא רצה טוב יותר מ FarCry על ההגדרות הנמוכות ביותר, ברזולוציה של 640 על 480.

פורסם

lol... "A masterpiece of the artform".... twenty three days before its release date PCG reviewed it... nice fake!

פורסם

ה-Giga-byte

אבל אני מחכה ל-Ti4200........

אני אעשה לו המהרה ואני אקנה את גירסת ה-128MB כדי שאני אוכל לשחק  DOOM3 נורמאלי......

כבר מחכה לdoom3? אני עדיין מחפש אותו ברשת....... ראיתי להוריד אבל הלינק היה דפוק

:-* ;D
פורסם

הבטא האחרונה של דום 3 רצה אצלי בצורה משובחה, מלבד באגים מסויימים שאני משוכנע שכבר סודרו מזמן... אני לא מתבייש לומר שהיא רצה טוב יותר מ FarCry על ההגדרות הנמוכות ביותר, ברזולוציה של 640 על 480.

אין ספק שלמרות שהמנוע של FAR CRY מדהים, הוא צריך עוד לעבור אופימיזציה רצינית, מנוע כבד ומסורבל

פורסם

כן המנוע של פאר קריי באמת מסורבל מאוד ומאוד מאוד צריך לעבור אופטימזיות רציניות!!

דרך אגב אני מקווה להפעיל דום 3 אל 1024@786 אם לפחות AF2X ולפחות AA2X ... אם הכל אל MEDIUM ואולי HIGH ;D :D

פורסם

ואני אישית מצפה לשני משחקים אחרים יותר מאשר לזה...

HL2 מן הסתם חח וכמובן STALKER שהולך להיות משחק פצצה!! ;)

פורסם

F.E.A.R........זה הולך להיות וואחד משחק....

פורסם

מתי הם יוצאים כבר?

פורסם

כן המנוע של פאר קריי באמת מסורבל מאוד ומאוד מאוד צריך לעבור אופטימזיות רציניות!!

דרך אגב אני מקווה להפעיל דום 3 אל 1024@786 אם לפחות AF2X ולפחות AA2X ... אם הכל אל MEDIUM ואולי HIGH  ;D  :D

בתקופת האלפא כשהמשחק הוצג באחד מעיתוני המשחקים, אני יכול לדווח לך שDOOM3 פעל על 9700 ב800*600.

אומנם אני מאמין שמאז הוא עבר אופטימיזציה רצינית אבל קח בחשבון שייתכן שהמצב יישאר זהה ומעל 800*600 לא ירוץ טוב, אבל אני אישית מאמין בקארמק ולכן אני די בטוח שירוץ יפה גם על 9700

פורסם

אהה סוף סוף!! :D

אז אני ישחק בזה בקרוב חח עד אז יהיה לי כבר מחשב טוב יותר אם מעבד טוב יותר!!

מה אתם אורמים מה יהיה מחירו בארץ? כמובן אני מאמין שתהיה גירסת אספנים... אבל מה יהיה המחיר של הגירסה הרגילה רק המשחק...

בלי כל האיך פיתחו אותו וכל הסט סאונד שלו (אני בטוח שיהיה) :)

אני חושב 229ש"ח או 200ש"ח... מה אתם אומרים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים