פורסם 2004 ביוני 2321 שנים חח איזה יופי חח עד אז אני מקווה שאני יסיים את FAR CRY !! רק היום קיבלתי אני בשלב 3 השלב שהיה בדמו של המשחק... משחק ברמה קשה איזה מעצבן זה אוףףף אבל יותר מעניין מהקל כי יש נגד מי להילחם ;D
פורסם 2004 ביוני 2421 שנים FAR CRY על הארד? אני לא יהרוס לך אבל אני רק יגיד לך שההיו לך אויבים שלא הייה לך סיכוי בכלל לנצח בהארד. פשוט אי אפשר גם אם רימונים ומה לא...
פורסם 2004 ביוני 2421 שנים מעניין מה יהיו הדרישות מערכת של המשחק הזה....ואני ממש מחכה לראות גם את המפלצות הקלאסיות שהיו במשחקים הקודמים! הם הדבר הכי שווה והכי קלאסי שהיה אי פעם!
פורסם 2004 ביוני 2421 שנים FAR CRY על הארד? אני לא יהרוס לך אבל אני רק יגיד לך שההיו לך אויבים שלא הייה לך סיכוי בכלל לנצח בהארד. פשוט אי אפשר גם אם רימונים ומה לא... אני בשלב חמישי או שישי כבר... וואי איזה מפלצות חמודות חחח הקטנים כאלה מסנים אבל הגדולים יותר גם קופצים FAR CRY ברמה של ריאליסטיק... זה הכי כיף!!
פורסם 2004 ביוני 2421 שנים הדיון הוא על DOOM3. ל-Far Cry יש דיון משלו. טוב חח סליחה אני סתם מיתרגש שסוף סוף יש לי תמשחק הזה ;D דרך אגב אני מאמין שהמשחק הזה יעבוד אצלי טוב... יש לי מחשב מספיק טוב לא??
פורסם 2004 ביוני 2421 שנים אני מאמין שהמשחק ייסחוב אצלך ברמה סבירה.עם תשים הכל על HIGH ועם פילטרים - תהיה ירידה דרסטית בפריימים עד כדי בלתי ניתן לשיחוק.אבל זו רק דעתי, יש אינספור ספקולציות בנוגע למנוע הגרפי המרשים (והכבד בטרוף) של המשחק.(נ.ב. לא מצטים הודעה אחת מעלייך).
פורסם 2004 ביוני 2421 שנים מוזר, בגיימספוט עדיין לא כתוב תאריך מדויק.אני מאמין שהסיבה לכך היא שאקטיויז'ן לא ממש אישרה את התאריך הנ"ל.
פורסם 2004 ביוני 2421 שנים אני רק צריך עוד איזה 512מגה זיכרון... או עוד גיגה זיכרון שיהיה לי 1.5 גיגה זיכרון ואני מסודר :-* אבל אחרי שקניתי תחלקים האחרונים שלי זאת אומרת מעבד,קירור,הרד דיסק,קירור לזיכרון אין לי עכשיו כסף :-\נו טוב עד החודש הבא ;D ;D ;D
פורסם 2004 ביוני 2421 שנים אל תדאג גם אם המשחק יצא בתאריך שכתוב אז הוא יגיע אלינו רק עוד כמה חודשים כך שיש לך עוד זמן לקנות את החלקים לדוםנ"ב לגבי החלקים שכתבת הוא באמת צריך חלקים חזקים כאלה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.