פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים וכמו שאימרי היה אומר: "התמונה הזאת לא מרשימה אותי"גם אני יכול להביא לך תמונה בה אני מוריד על 800 לשנייה אך תוך כמה שניות זה יורד ל600 ואז ל-400 וכך הלאה עד מעוצר בסביבות ה210כל אחד יכול להוריד את ה"צוואר בקבוק" של המודם שלו על ידי פריצתו (דבר שיביא להפסקת השירות תוך יומיים)המודם מסוגל רק 8mpbs כמו שאמרו כך שאת ה"קשרים" שלו צריכים מרכך "כיף"כנראה ש"עבדו" עלייך והביאו לך T3Oh please S**U, כמה קשה להבין שאין שום הגבלה ע"י המודם, מה שמגביל כאן זה רק בזק, וככל הנראה גם הספקיות רק על ה UPLOAD.
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים איך לעזה אתם מעלים כל כך מהר?!לי יש 2 מגה ואני מעלה על איזה 12KBPSבנזק...אני מוריד על 260 אם יש שרת טוב להוריד ממנונראה לי אני אעבור לברק
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים לא קשורלחיבור ADSL 2 מגה יש אפלואד בחיבור 96kpbs - משמע - בערך 12-13k בשנייהבכבלים לעומת זאת בחיבור מגה וחצי יש לך העלאה של 16k - קצת יותר.
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים גם לי יש קשרים בבזק.אני מכיר מישהו שעובד במרכז התמיכה הטכנית,והדבר הראשון שהוא עשה כאשר הוא התקבל לעבודה היה להעלות לי ולעוד כמה אנשים את מהירות האינטרנט.כרגע אני משלם לבזק על חבילה של 256 מגה ביט ואני גולש בחבילה של 3 מגה ביט (חבילה ניסיונית).העניין הוא שכל פעם שאני מתקשר לתמיכה של בזק (דרך 199) הם יכולים להחזיר את המהירות המקורית (256).לכן צריך להימנע מטלפונים להם ומהם.דרך אגב,המקור שלי בתמיכה של בזק בינלאומי אמר לי שיש חבילות של 100 מגה ביט (ניסיוניות בלבד).
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים תאמינו למה שבא לכםהבאתי גם הוכחה שאני מעלה במהירות 96 קילובייט וגם קשה לכם להאמין והכל מקנאות כמובן כי הייתם מתים להוריד במהירות 700 קילובייט חח רק תוסיף "אני ילד קטן נה נה נה" ויהיה מצויין -
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים אם אתה רציני, שאחד המודרים, או מישהו רציני כאן מהפורום ייצור איתך קשר (כמו רוקפורד ) ותשלח לו איזה קובץ ונראה אם באמת זה מהיר כ"כ.
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים יש לי חבר ששלח לי פעם ב 70KB...And that's pretty much it.הטכנולוגיה לא מאפשרת מהירויות שליחה גבוהות יותר (תנו לי 30-40 ואני אהיה מאושר, אבל נזק... ארגגגגג).
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים תקשיבאני לא מאלה שזורקים פה שמועות וכו'.הוא באמת היה שולח לי קבצים ב ICQ בקצב של 70KB... ולא ב 10 שניות הראשונות...יניב
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים א כל אני יותר גדול ממך (בהנחה שהגיל שלך הוא הנכון, שמפורסם)שנית הבנתי, לרגע חשבתי שאתה אומר ש 30 זה פחות או יותר המקסימוםיניב
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים מה הביג דיל?כל אחד שעובד בתמיכה הטכנית של WOW בבזק יכול לשנות את נתוני רוחב הפס בקלות.אני לא מוגבל מבחינת רוחב הפס (חבר מהלימודים שעבד במרכזה התמיכה), קצב ההעלאה המקסימלי שלי הוא כ-65KB בעוד שקצת ההורדה המקסימלי שלי הוא כ-320KB. הייתי יכול לקבל קצבים גבוהים יותר אבל הבית שלי קצת רחוק מהמרכזיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.