פורסם 2004 בספטמבר 921 שנים מחבר את האמת אני לא יודע מה הUPLOAD שלי כי אני לא ממש יכול לנסות כי המהירות היא רק אצל בזק ומתי שאני מוריד את הקבצי הורדה לנסיון אני מוריד ב700 קילובייט אני עכשיו מחפש ספקית אינטרנט שתיתן לי מחיר זול לחבילה של 6MBS
פורסם 2004 בספטמבר 921 שנים את האמת אני לא יודע מה הUPLOAD שלי כי אני לא ממש יכול לנסות כי המהירות היא רק אצל בזק ומתי שאני מוריד את הקבצי הורדה לנסיון אני מוריד ב700 קילובייט אני עכשיו מחפש ספקית אינטרנט שתיתן לי מחיר זול לחבילה של 6MBS נדמה לי שיש אפשרות לבצע מול בזק בדיקת מהירות העלאה. נשמח לדעת כדי לראות עד כמה upload נורמלי הוא פרקטי בארץ. צירוף printscreen מתבקש! על כל פנים, אני לא בטוח שיש ספקית אינטרנט שתוכל לעמוד בתנאי החבילה שלך ואם כן, יהיה מעניין לדעת מי תענה לאתגר וגם כמה זה יעלה. תבצע סקר שוק.
פורסם 2004 בספטמבר 921 שנים מחבר ממה שאני יודע בארץ יש אפשרות להעביר מקסימום בקווי הטלפון הפשוטים שלנו 6MBS ככה זה שעובד בבזק אמר ליוהוא אמר גם בקשר לברק שאין להם עדיין את הטכנולוגיה להגביל את קצב ההורדה וההעלאה ואף אחד כמעט לא יודע זאת כי לא ניסההנה תמונה[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בספטמבר 921 שנים כך תוכל לבדוק את ה UPLOAD שלך: http://coolsite.co.il/downloads/012net.cmd קרדיט לחבר'ה האלה: http://www.coolsite.co.il/forums/index.php?showtopic=26141 פשוט תריץ את זה שאף תוכנה של האינטרנט לא פועלת... ותעלה בסוף Screenshot לכאן
פורסם 2004 בספטמבר 921 שנים מחבר אתה לא מבין אמרתי לך שאי אפשר לבדוק כי רק דרך בזק המהירות הזאת קיימת כרגעאני צריך לנסות להתחבר לברק ולראות מה יקרה ;D
פורסם 2004 בספטמבר 921 שנים אני לא חושב ספקית כלשהי תיתן לך מחיר העומד על פחות מ450 ש"ח בערך - כי זה כמה שעולה להתחבר לחבילת 2.5Mbps - עסקית .אם תצליח לסגור על פחות מ600 ש"ח לחודש רק לספקית הרווחת...
פורסם 2004 בספטמבר 921 שנים מחבר אני צריך לבדוק אולי יש לי גם כמה קשרים בברקכי ידיד של אחותי עובד שםאולי הוא יוכל לסדר משהו
פורסם 2004 בספטמבר 921 שנים עובד בתור מה . אם הוא בשירות לקוחות או תמיכה או מכירות כנציג שירות לא הרבה הוא יוכל לעזור - אם הוא מנהל אז זו ההתחלה הנכונה בהצלחה בכל מקרה !!
פורסם 2004 בספטמבר 921 שנים מחבר לא יודע איך זה הגיוני אבל יש יכול לעלות ממש מהר דרך בזק בנלאומיאין לי מושג מה קרהעכשיו הבנתי מה קרה בעצם בזק בנלאומי אין להם טכנולוגיה להגביל UPLOAD STREAM אז אני מעלה במהירות 100 קילובייט!@$@!#זה משוגעעעע אני שולח לחבר שלי קבצים וזה כזה מהיררר אלוהיםםםםם[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בספטמבר 921 שנים אף ספק לא מגביל את הupload... הספקים מגבילים רק את ההורדה ובזק מגביל את העלאה וההורדה. ואגב אתה מעלה במהירות המירבית שADSL מסוגל... 768Kbit/s שזה 96KBs. יפה מאוד
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים וכמו שאימרי היה אומר: "התמונה הזאת לא מרשימה אותי"גם אני יכול להביא לך תמונה בה אני מוריד על 800 לשנייה אך תוך כמה שניות זה יורד ל600 ואז ל-400 וכך הלאה עד מעוצר בסביבות ה210כל אחד יכול להוריד את ה"צוואר בקבוק" של המודם שלו על ידי פריצתו (דבר שיביא להפסקת השירות תוך יומיים)המודם מסוגל רק 8mpbs כמו שאמרו כך שאת ה"קשרים" שלו צריכים מרכך "כיף"כנראה ש"עבדו" עלייך והביאו לך T3
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים כאמור כל זה חסר משמעות הואיל והספק מגביל ממילא את המהירות בהתאם לתנאי החבילה
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים מחבר תאמינו למה שבא לכםהבאתי גם הוכחה שאני מעלה במהירות 96 קילובייט וגם קשה לכם להאמיןוהכל מקנאות כמובן כי הייתם מתים להוריד במהירות 700 קילובייט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.